Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Откривен први споменик жртвама комунистичког терора у Београду

ЛИСИЧЈИ ПОТОК У БЕОГРАДУ: Откривен први споменик жртвама комунистичког терора, крволочна ОЗНА убила преко 3000 грађана!

https://srpska24.me/lisicji-potok-u-beog...-gradjana/
Одговори

(06-11-2023, 09:43 AM)Ђуро Пише:  ЛИСИЧЈИ ПОТОК У БЕОГРАДУ: Откривен први споменик жртвама комунистичког терора, крволочна ОЗНА убила преко 3000 грађана!

https://srpska24.me/lisicji-potok-u-beog...-gradjana/

Камо лепе среће да је било само 3000 душа.
Одговори

(06-11-2023, 09:43 AM)Ђуро Пише:  ЛИСИЧЈИ ПОТОК У БЕОГРАДУ: Откривен први споменик жртвама комунистичког терора, крволочна ОЗНА убила преко 3000 грађана!

https://srpska24.me/lisicji-potok-u-beog...0-gradjana
Зашто овако стидљиво? (Потсјети ме на споменик Стјепану Лучићи). Нисам од оних које спомен обиљежја одушевљавају, али ипак ово је минорно у односу на почињени злочин и број жртава. На овај начин нећемо представити размјере комунистичког злочина. Неуки посетилац , а таквих је 99%, неће извући поуке, нити ће остварити жељени утисак на посјетиоца. Овај крстић са плочицом на којој нешто пише ми изгледа као крајпуташ, гдје се неко пијан аутомобилом забио у ову стијену .
Одговори

Тај који открива споменик ради по налогу власти у циљу предизборне кампање. Није њима до истине ни до жртава. Уосталом, то се види из његовог говора: "Због националног помирења важно је да правимо јасну разлику између тог режима и наших сестара и браће који су се борили против нациста и фашиста у народноослободилачком покрету једнако као и борци Југословенске војске у отаџбини."

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Где је споменик који су Двери подигли?Година сте део естаблишмента,имате скупштинска примања,странка је буџетски корисник,дајте вашу иницијативу да видимо.

Наравно,од те иницијативе нема ништа.Најлакше је испљувати.
Одговори

(06-11-2023, 10:58 AM)luka.luke Пише:  

https://srpska24.me/lisicji-potok-u-beog...0-gradjana
Зашто овако стидљиво? (Потсјети ме на споменик Стјепану Лучићи). Нисам од оних које спомен обиљежја одушевљавају, али ипак ово је минорно у односу на почињени злочин и број жртава. На овај начин нећемо представити размјере комунистичког злочина. Неуки посетилац , а таквих је 99%, неће извући поуке, нити ће остварити жељени утисак на посјетиоца. Овај крстић са плочицом на којој нешто пише ми изгледа као крајпуташ, гдје се неко пијан аутомобилом забио у ову стијену .

Не знам да ли си био на том месту,у питању је увала,вртача,једна врста јарка.
Место је аутентично,и ту су људи 44-45 стрељани.Ту је и обновљена чесма,иначе зидана 1930-тих.
Све је то било зарасло,прљаво,сад је сређено,и обележено.
Свакако није довољно,али је направљен корак напред.

Проблем су ови милионери из скупштинских клупа,чије иницијативе ,по овом питању,или не видимо или се не реализују.
Да не помињемо курсаџије из такозваног Равногорског Покрета,који су такође на буџету.

Уместо ове што не раде да критикујемо,ми критикујемо ове што колико-толико раде.
Одговори

(06-11-2023, 11:04 AM)Шумадинац Пише:  Тај који открива споменик ради по налогу власти у циљу предизборне кампање. Није њима до истине ни до жртава. Уосталом, то се види из његовог говора: "Због националног помирења важно је да правимо јасну разлику између тог режима и наших сестара и браће који су се борили против нациста и фашиста у народноослободилачком покрету једнако као и борци Југословенске војске у отаџбини."
Aj не с...

Где ти је Бошко на отварању Дражиног Музеја и Бисте?

Где је Бошко у Лисичијем Јарку где су дтрељани родољуби?

итд...

Ајд 'лебати нек нешто он конкретно уради патриотски а не да свираа к...у из станчуге на Дедињу на иксу (екс твитеру)

Борко Пушкић је 5х вишд урадио патриотских конкретних акција од Бошка и уместо да буде други на листи завршио на 12-ом месту...

Ово је прави потез, тачке се померају са места.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним