Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

(26-03-2017, 07:56 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Радикалски патриотизам.

Ваистину!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Истрошене и пропале политичке партије, нема се за кога гласати. Србији треба нешто ново, свеже, нови људи, људи који се разумеју свет у којем живимо. Гласати само "да овај оде са власти" коштало нас је много пута током историје.
Одговори

(26-03-2017, 11:40 PM)Капетан Пише:  Истрошене и пропале политичке партије, нема се за кога гласати. Србији треба нешто ново, свеже, нови људи, људи који се разумеју свет у којем живимо. Гласати само "да овај оде са власти" коштало нас је много пута током историје.

Да,да, било добро за време Милошевића,штета што га скинуше. Старе форе.

Не знам само шта то губимо ако оде овај и председник постане Јанковић,Јеремић,Обрадовић...?
Одговори

Građanskoj opoziciji Srbije treba jedan čovek koji bi skupio kriticnu masu. Taj kandidat mora biti stranacki opredeljen, bez mrlje u karijeri koji ce biti posvecen da u narednih 10-15 godina vodi bitku protiv režima Vučića, i animiranjem gradjanske Srbije.

Srbiji i strankama su se nezavisne licnosti uvek obile u glavu jel posl prvog debakla oni ce nestati. Vuk ce se vratiti u NY a Saša baviti ljudskim i građanskim pravima kroz neku nvo.

Građanske opozicione stranke moraju uvek imati iz svoje stranke ozbiljnog kandidata ako misli da dodju na vlast i budu ozbiljna opozicija Vučiću, bez jake opozicije i njenih ljudskih resursa nema ni bolje Srbije.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: IMG_1413.png]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-03-2017, 11:00 AM)Mekenzi Пише:  Građanskoj opoziciji Srbije treba jedan čovek koji bi skupio kriticnu masu. Taj kandidat mora biti stranacki opredeljen, bez mrlje u karijeri koji ce biti posvecen da u narednih 10-15 godina vodi bitku protiv režima Vučića, i animiranjem gradjanske Srbije.

Srbiji i strankama su se nezavisne licnosti uvek obile u glavu jel posl prvog debakla oni ce nestati. Vuk ce se vratiti u NY a Saša baviti ljudskim i građanskim pravima kroz neku nvo.

Građanske opozicione stranke moraju uvek imati iz svoje stranke ozbiljnog kandidata ako misli da dodju na vlast i budu ozbiljna opozicija Vučiću, bez jake opozicije i njenih ljudskih resursa nema ni bolje Srbije.

Изађи ти на ове изборе па ћемо лако после за критичну масу.

За Јеремића не верујем да се враћа у Америку као што не верујем да ће Саша Јанковић водити неку нво ??? Не знам одакле то сад кад је човек обављао државну функцију што би се уплео у невладине организације???

А тих 10-15 година Вучићеве владавине од тога тек нема ништа.
Одговори

Zapad na balkanskim prostorima vladare menja uglavnom na 10-12 godina.

Sloba 1989-2000

Tadic(kostunica&co) 2000-2012

Vučić 2012-2022 realno do 2025...

Tako da zato treba izabrati licnost iz opozicije koa ce biti za 10 godina na celu drzave.

Izbori su farsa, ove izbore lagano dobija Vučić.

Ja neću izaći jel nemam za koga da glasam.

Jeremić banuo, izveštačene mu reklame iskace cim udjes na net.

Čovek realno nije za politiku vec za diplomatiju.

Jankovic mlitav, mekan, niakav sav.

Ostali uzas.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-03-2017, 07:10 PM)Mekenzi Пише:  Ja neću izaći jel nemam za koga da glasam.

Разумели смо се Мекензи, добро ти је овако и нема потребе да се мења власт из твог угла гледања.

Ја то мало шире посматрам па ћу изаћи на изборе и дати свој скромни допринос да ова данашња омладина не мора да пролази кроз ствари које смо ми морали да пролазимо. Твоје уставно право је да останеш кући тај дан. Немој само после да буде " јао шта би ово..." .
Одговори

Ja kada sam bio student trčao iz NS kući da glasam. Bilo Život ili smrt ako dodju radikali i Toma gotovo vraćaju zemlju u nazad, novi ratovi saknkcije. Glasaj za Tadica idemo u EU, isto ko sada.

I šta sam dobio. Qrac. Gledaj Tomu šta je stekao. A narod u nikad vecem qrcu.

I sada isto. Svi ovi kandidati imaju mesečno preko 5 hiljada evra primanja. Gledaj kakva odela nose, kola voze. Boško do juće u štrikanom tetkinom dzemperu danas u audiju, skupom odelu, sa iphonom ruci.. Jankovic 4 hiljade evra za nekog zastitnika građana..Jeremic se nadobijao para gledaj kakve reklame ima. Šešelj ubacio sinove po opštinama penzija 50 hiljada, plata u skupstini 100 hiljada + pride iz stranke...

Pi*aju po sirotinji i sendvicarima.

Niko posle ovih izbora neće ni dinar izgubiti. A Veruj mi da svi jedva čeklaju da Vučić pobedi.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи кад читам ово што ми пишеш, имам утисак као да ме од избора одвраћа неки Слобин пензионер. Ако нећеш да гласаш то је твоја ствар, немој бре мене да паламудиш. Smile

Нисам ја неки суманути следбеник ни Јанковића ни Јеремића ни Обрадовића, али ови Несрпски Радикални Назадњаци морају да се мењају.
Одговори

Ok poštujem svakog ko iskoristi ustavno i građansko pravo.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-03-2017, 08:52 PM)Mekenzi Пише:  Ok poštujem svakog ko iskoristi ustavno i građansko pravo.

Излазимо на изборе да не би смо били једина земља у свету у којој је неки манијак објединио функцију председника и премијера. Нећемо да се зајебавамо са неким бојкотом јер знамо како смо најебали после неких бојкота. Ова кампања није фер , пред ове изборе председница парламента је распустила исти да он не би реметио кампању (???), у овој кампањи је манијак оптужио жену другог председничког кандидата да је вођа нарко картела у Србији, исти тај манијак који никад ништа у животу није радио оптужује српски народ да је глуп и нераднички и онда неко дође и каже нема за кога да се гласа. Размисли добро.
Одговори

(27-03-2017, 08:59 PM)ЈВуО-КГ Пише:  У овој кампањи је манијак оптужио жену другог председничког кандидата да је вођа нарко картела у Србији.

У овој кампањи манијак не оптужује свог брата, који је вођа нарко картела, а оптужује породицу која не може да има децу а он, као премијер - председник, ништа није урадио да помогне хиљадама српских породица које имају исте проблеме.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(27-03-2017, 09:49 PM)Перун Пише:  
(27-03-2017, 08:59 PM)ЈВуО-КГ Пише:  У овој кампањи је манијак оптужио жену другог председничког кандидата да је вођа нарко картела у Србији.

У овој кампањи манијак не оптужује свог брата, који је вођа нарко картела, а оптужује породицу која не може да има децу а он, као премијер - председник, ништа није урадио да помогне хиљадама српских породица које имају исте проблеме.

Али зато ,као човек визионар,ће помоћи многим мигрантима да имају више деце овде у Србији и тиме повећати наталитет овој земљи.Наш Вучић ће запослити све мигранте који дођу,дати им наше паре да отворе посао а ми ћемо ,постојано кано клисурине,то гледати погледа упереног у исламску будућност!За то време ,ми удружени нерадници Србије,ћемо се вешати по пропалим фабрикама,слати смс да лечимо нашу децу и радити за боље сутра запада и западног становништва!У то име живели!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним