28-03-2017, 05:02 PM
Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
1
9.09%
Зорана Михајловић
2
18.18%
Војислав Шешељ
3
27.27%
Бошко Обрадовић
3
27.27%
Саша Јанковић
0
0%
Вук Јеремић
1
9.09%
Неко други
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду.
Приказ Исхода
ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.
28-03-2017, 06:13 PM
Avion, Pivo, vucicu pederu, ajkula, bilbordi u svakom mestu, internet reklame, reklame na drustvenim mrezama 200 autobusa koji kruze Srbijom, sendvici, voda, plakati, flajeri, 10jura dnevnica za miting
Samo zakup arene je bio oko 60 hiljada jura, spens 30 hiljada itd itd..
Samo zakup arene je bio oko 60 hiljada jura, spens 30 hiljada itd itd..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
28-03-2017, 08:01 PM
Све то и ни милион гласова не може да добије...
28-03-2017, 09:47 PM
Veliki problem je što se borba za vlast u Srbiji svela na borbu za licni interes, licno bogaćenje, državni posao gde se ništa ne radi a ne za narod i državu.
Nekada 90-ih godina su ljudi izlazili na ulice bili pod policijskim šmrkovima vode, suzavcem, kordonimam prebiajni i tučeni a opet su bili tu ...
Danas niko ne moze da skupi 5-10 hiljada ljudi. Idu ulicama dele flajere, imaju standove po pijacama beda i očaj od predsedničkih kandidata.
Danas srpski narod jedino glasa pod ucenom za posao da mu to malo hleba ne oduzmu, da nije toga nebi izašlo na izbore ni 30% birača.
Nekada 90-ih godina su ljudi izlazili na ulice bili pod policijskim šmrkovima vode, suzavcem, kordonimam prebiajni i tučeni a opet su bili tu ...
Danas niko ne moze da skupi 5-10 hiljada ljudi. Idu ulicama dele flajere, imaju standove po pijacama beda i očaj od predsedničkih kandidata.
Danas srpski narod jedino glasa pod ucenom za posao da mu to malo hleba ne oduzmu, da nije toga nebi izašlo na izbore ni 30% birača.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
28-03-2017, 10:23 PM
Моја политичка опција је већ победила и ближи се крај НСП, НАТО, и ЕУ. Ја мирно спавам. Ујутро се пробудим, дрмнем ракију па кафу и на пијацу. Цео дан читам новине па опет ракија. Свако јутро пустим химну Руске федерације. Срећан сам, лепо се осећам после толико година. Русија ме чини срећним, кроз Русију видим нашу освету. Уживам кад Лавров каже да је завршено са каубијском политиком, кад Путин понизи вестерн сенаторе из сераторског конгреса, када Марија Захарова подели шамаре немачким фашистима, кад Рогозим каже да ће амерички штити бити пробијен, кад Асад и Хезболах слажу Новопазарце Мелвудима и Фикрета на гомиле а цео Нови Пазар у црном кмееееее, кад Иран успешно тестира ракетне системе, а Ким брат запрети ратом САД, а Кина да Трампу дрхте руке око Јужних мора! А брат Лукашено изјави да је Белорусија спремна за рат! Јерменија, Казастан., Киргистан, Таџикистиан... сви спремни и нишане! Ту је и Миле Додик на нашој страни! Браћа Македонци рекли не!Мислио сам да нема краја, али све се мења, полако али пада НСП, све се урушава ко не види тај није нормалан, ко пропушта тај не зна шта чини.Опустите се ко год да дође на власт живеће као до сада лоше! Спаса нам нема а пропасти не можемо рече онај сероња Пашић.
Наша судбина ће се одличивати са дешавањима у свету и нисмо битни!
28-03-2017, 10:37 PM
(28-03-2017, 09:47 PM)Mekenzi Пише: Veliki problem je što se borba za vlast u Srbiji svela na borbu za licni interes, licno bogaćenje, državni posao gde se ništa ne radi a ne za narod i državu.
Неће људи више да буду преварени и изманипулисани.
Ти што су били под шмрковима су викали СТУДИО БЕ и СВИ, СВИ, СВИ

29-03-2017, 08:50 AM
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
29-03-2017, 03:32 PM
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
29-03-2017, 03:39 PM
Људи, испоштујте Мекензијеву тему.

29-03-2017, 04:48 PM
(28-03-2017, 10:23 PM)Капетан Пише: Моја политичка опција је већ победила и ближи се крај НСП, НАТО, и ЕУ. Ја мирно спавам. Ујутро се пробудим, дрмнем ракију па кафу и на пијацу. Цео дан читам новине па опет ракија. Свако јутро пустим химну Руске федерације. Срећан сам, лепо се осећам после толико година. Русија ме чини срећним, кроз Русију видим нашу освету. Уживам кад Лавров каже да је завршено са каубијском политиком, кад Путин понизи вестерн сенаторе из сераторског конгреса, када Марија Захарова подели шамаре немачким фашистима, кад Рогозим каже да ће амерички штити бити пробијен, кад Асад и Хезболах слажу Новопазарце Мелвудима и Фикрета на гомиле а цео Нови Пазар у црном кмееееее, кад Иран успешно тестира ракетне системе, а Ким брат запрети ратом САД, а Кина да Трампу дрхте руке око Јужних мора! А брат Лукашено изјави да је Белорусија спремна за рат! Јерменија, Казастан., Киргистан, Таџикистиан... сви спремни и нишане! Ту је и Миле Додик на нашој страни! Браћа Македонци рекли не!Мислио сам да нема краја, али све се мења, полако али пада НСП, све се урушава ко не види тај није нормалан, ко пропушта тај не зна шта чини.Опустите се ко год да дође на власт живеће као до сада лоше! Спаса нам нема а пропасти не можемо рече онај сероња Пашић.
Информер ?
29-03-2017, 05:08 PM
(29-03-2017, 04:48 PM)ЈВуО-КГ Пише:(28-03-2017, 10:23 PM)Капетан Пише: Моја политичка опција је већ победила и ближи се крај НСП, НАТО, и ЕУ. Ја мирно спавам. Ујутро се пробудим, дрмнем ракију па кафу и на пијацу. Цео дан читам новине па опет ракија. Свако јутро пустим химну Руске федерације. Срећан сам, лепо се осећам после толико година. Русија ме чини срећним, кроз Русију видим нашу освету. Уживам кад Лавров каже да је завршено са каубијском политиком, кад Путин понизи вестерн сенаторе из сераторског конгреса, када Марија Захарова подели шамаре немачким фашистима, кад Рогозим каже да ће амерички штити бити пробијен, кад Асад и Хезболах слажу Новопазарце Мелвудима и Фикрета на гомиле а цео Нови Пазар у црном кмееееее, кад Иран успешно тестира ракетне системе, а Ким брат запрети ратом САД, а Кина да Трампу дрхте руке око Јужних мора! А брат Лукашено изјави да је Белорусија спремна за рат! Јерменија, Казастан., Киргистан, Таџикистиан... сви спремни и нишане! Ту је и Миле Додик на нашој страни! Браћа Македонци рекли не!Мислио сам да нема краја, али све се мења, полако али пада НСП, све се урушава ко не види тај није нормалан, ко пропушта тај не зна шта чини.Опустите се ко год да дође на власт живеће као до сада лоше! Спаса нам нема а пропасти не можемо рече онај сероња Пашић.
Информер ?
Убоде га ко прстом у дупе!

29-03-2017, 06:43 PM
(29-03-2017, 03:32 PM)смедерево Пише:
A ko je Parović?
Jel onaj što je izdao dveri u Novom Sadu.
Jel to onaj što je osnovao Treću Srbiju, narodni savez a sada ima slobodarski pokret
Jel to onajk koji je oterao Fajgelja, Đurđeva, Glišića zarad koalicije sa SNS-om.
Jel to onaj koji je uvek prilepak sns-u.
Jel to onaj kome je potpise za ove izbore SNS skupljao...
Jedan mali ljigavac.
ПРОСВЕТАР.
29-03-2017, 06:58 PM
(29-03-2017, 06:43 PM)Mekenzi Пише:(29-03-2017, 03:32 PM)смедерево Пише:
A ko je Parović?
Jel onaj što je izdao dveri u Novom Sadu.
Jel to onaj što je osnovao Treću Srbiju, narodni savez a sada ima slobodarski pokret
Jel to onajk koji je oterao Fajgelja, Đurđeva, Glišića zarad koalicije sa SNS-om.
Jel to onaj koji je uvek prilepak sns-u.
Jel to onaj kome je potpise za ove izbore SNS skupljao...
Jedan mali ljigavac.
А ти га убоде с прстом у дупету!

« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)