Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

И то хејт библијских размера! Smile
Одговори

(01-04-2017, 10:09 PM)Павле Пише:  
(01-04-2017, 03:18 PM)Громовник Пише:  
(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише:  Под условом да они то хоће наравно.

Па о томе ја и дрвим све време.

Да хоће, и да реално могу. И они су блокирани од стране запада, видиш да ни ситуацији у свом дворишту, Украјини, не могу да среде како треба.

Слажем се.
Али ми као народ морамо имати стратегију за излаз. Јер точак се врти, кад стане на нас морамо искористити прилику. А без Руса остаћемо заувек краве музаре САД/ЕУ.
Бар по мом мишљењу.

Зато и пишем да су главни проблеми незапосленост - низак стандард - бела куга. То су горући проблеми, и то је део излаза из садашњег стања. А не маштања о Косову и Русији, и чекања да се ослонимо на друге, и да нам ти други решавају проблеме.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(01-04-2017, 09:55 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Иначе Павле кад си ме једаред питао зар нећу да живим као у Белорусији и Казахстану а ја ти одговорих да нећу ни случајно, не бих лењ па погледах белоруски и казахстански стандард. Просечна плата у Белорусији износи 272 еура док је у Казахстану 257 еура. Значи оваква пропала, покрадена и уништена Србија стоји боље него обећане земље Совјетског савеза.

Не будем лењ па погледам на Блиц-у. Smile

Прво то није истина, а све и да јесте. Кажи колико је литар горива, какво је здравствено осигурање, образовање? Колико кошта килограм хлеба?
Колико кошта грејање, тј плин за домаћинство у Казахстану? Колико га плаћају? У Белорусији сипају два и по литра горива за твој један.
И немој неко да каже "Имају диктатора" јер ово што ми имамо још је горе од тога.
Најлакше је извући неки податак, плата у Казахстану 250е...смешно.

Највећи проблем на овом форуму је што људи све схватају БУКВАЛНО! Наравно да ми не можемо живети као они, само покушавам да вам кажем да постоје системи који функционишу ван оквира ЕУ. Поредити Србију и Казахстан је апсурд због природног богатства које та земља поседује. Само кажем да има неки људи тамо, који су се ослонили мало на ту Русију и сад живе сасвим фино. Можда би и ми могли једног дана.

(02-04-2017, 10:31 AM)Громовник Пише:  
(01-04-2017, 10:09 PM)Павле Пише:  
(01-04-2017, 03:18 PM)Громовник Пише:  
(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише:  Под условом да они то хоће наравно.

Па о томе ја и дрвим све време.

Да хоће, и да реално могу. И они су блокирани од стране запада, видиш да ни ситуацији у свом дворишту, Украјини, не могу да среде како треба.

Слажем се.
Али ми као народ морамо имати стратегију за излаз. Јер точак се врти, кад стане на нас морамо искористити прилику. А без Руса остаћемо заувек краве музаре САД/ЕУ.
Бар по мом мишљењу.

Зато и пишем да су главни проблеми незапосленост - низак стандард - бела куга. То су горући проблеми, и то је део излаза из садашњег стања. А не маштања о Косову и Русији, и чекања да се ослонимо на друге, и да нам ти други решавају проблеме.

Мени су некако ти проблеми баш везани за ЕУ. Зато што сматрам да су они главни кривац за те проблеме. Њима одговара да смо ту где јесмо и ту нас и држе. Не видим начин да се економски оснажимо уз присуство ЕУ на грбачи. Они контролишу све и сваки покушај да се озбиљније ради на оснаживању и осамостаљивању економије био би блокиран. А системе за то имају, то знамо сви.
Њима треба да ми имамо таман толико да подмире своје потребе и толико нам и дају да имамо и никада нам неће дати да се издигнемо, ко год да се појави са каквим год планом за решавање незапослености, ниског стандарда и беле куге. Неће му бити дозвољено да свој план спроведе у дело. Сваки политичар који каже "Ја ћу смањити незапосленост, подићи стандард и повећати наталитет кад уђемо у ЕУ" за мене је или будала или обичан преварант. Јер та два ми се потиру, богата Србија - у Европској унији.
Одговори

[Слика: C8_Vk_BKu_Xc_AQRKPL.jpg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(02-04-2017, 12:14 PM)Павле Пише:  Мени су некако ти проблеми баш везани за ЕУ. Зато што сматрам да су они главни кривац за те проблеме.

Значи ЕУ је крива што се овде краде где се и колико стигне, што се државом управља неодговорно, што је на снази партијска држава и политика, "ортачка" привреда, што се не порез не плаћа, а плате не исплаћују на време, што се не поштују закони ове државе ни од стране сопствене власти, што не можемо да изградимо један цео аутопут, што су нам школство, здравство и судство максимално неефикасни и корумпирани, што живимо у ђубрету које је свуда унаоколо?

Ако размишљаш да је за све то крива Унија, онда се ни мало не разликујеш од просечног радикалског гласача, који ће кривца видети на било ком другом месту, осим у себи самом Smile

Одговори

Па СВИ заједно сте чували ПЕДОФИЛЦИ у СПЦ за 40 година?

И тај истих владика ти је могао да нареди убиства недужних људи ко је силовао, и имати људи ко бих се појавилих за посао!

Уместо да је човек у затвор, као тај ланац људи ко су то бранилих и чували..... ОН ЈЕ ВАМ У ПЕНЗИЈИ!

Што је у складу са тим КОМУНИСТЕ ко нису никад били осуђених за својих греха......него сте их пустили да живе слободно!

И сад ви овсте имате образа да обраћате мени......од било шта повезујићи са СВЕТО ПИСМО!

Маки......пун ти је уста, како других барутају са Српском граматиком, а твој спотани састав енглеског језика води у питање твоје школе! А тастина ти иде од природе!

Тих ко криве свакога за свој несреће, очигледно нису још погледали у сами себи....нити су кадра да препознају и да деле добро и зло.....због чега границе та дела су толико промећаних.....једва се разликују!

И то нам стојих векова.....само ми то тешко препознавамо....нити смо овсте способних као људи да осликамо своје грехе и грешке пред јавности.....јели се то десило пре 1,000 година или прошле недеље!

Један пример је како смо свој језик мењали по наредби и где је променитељ слављен као највећи Србин сви времена.....

Тако до дан данас, немужемо да непристраност да гледамо у свој прошлости, овде мислм пре 60 година, без било које политичке конотакције......зашто је та прошлости тотално актуелна и данас.

Тако да се грех и то како наставља.....и без било које устављење.....и народ ко жели да га спрећи и уништава!
Одговори

(02-04-2017, 12:58 PM)Громовник Пише:  
(02-04-2017, 12:14 PM)Павле Пише:  Мени су некако ти проблеми баш везани за ЕУ. Зато што сматрам да су они главни кривац за те проблеме.

Значи ЕУ је крива што се овде краде где се и колико стигне, што се државом управља неодговорно, што је на снази партијска држава и политика, "ортачка" привреда, што се не порез не плаћа, а плате не исплаћују на време, што се не поштују закони ове државе ни од стране сопствене власти, што не можемо да изградимо један цео аутопут, што су нам школство, здравство и судство максимално неефикасни и корумпирани, што живимо у ђубрету које је свуда унаоколо?

Ако размишљаш да је за све то крива Унија, онда се ни мало не разликујеш од просечног радикалског гласача, који ће кривца видети на било ком другом месту, осим у себи самом Smile

За то кривим искључиво политичаре који су под патронатом ЕУ постављани сви редом да нас доведи ту где јесмо. Све то што наводиш, није то дело народа ваљда? Него политичара. Зна се у чијем интересу они раде. Јел знаш?
Можемо овако у круг до сутра, кока или јаје. Smile
Да нисмо поробљени имали би системе који раде за нас, а не против нас.

(02-04-2017, 01:34 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  И сад ви овсте имате образа да обраћате мени......од било шта повезујићи са СВЕТО ПИСМО!

Ма под мач!
Одговори

Mozzart i meridian blokirali klađenje na predsedničke izbore..

Da osvaja preko 50% oni nebi blokirali.

Očigledno mu se ne piše dobro. Drugi krug izvestan.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма под мач!

Е ова тих изјава стиже као да браниш тих своје ПЕДОФИЛСКИ ПЕДЕРА......КО СЕ МАСКИРАЈУ КАО ДУХОВНЕ ОСОБЕ У СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ......

Неко бих рекао да си збуњен!

Voters in yesterday’s presidential poll backed Saša Janković, Serbia’s former National Ombudsman with a massive 71% landslide. While 400 registered to vote, in the event, yesterday some 338 cast their ballot for Serbia’s presidential elections on Saturday. One tweet puts Serbian front runner Aleksandar Vučić’s share in the UK at 5.6%.
Janković spoke in November last year at a well-attended event hosted at the British Houses of Parliament and organised by the Serbian City Club. He spoke of his current role as Ombudsman, starting in an era where Serbian government institutions would routinely ignore court orders. He campaigned on a platform of equal treatment under the law for every Serbian citizen.
Another (unverified) tweet came from Ivan Kljajić on American Serb results. In Chicago, 64% voted for Janković, although the total turn-out was just 137. In Washington, some 56% voted for the presidential hopeful. Serbs in Athens reportedly awarded him 89% of the vote.
Despite Aleksandar Vučić’s disappointing showing outside of Serbia, he can console himself with a likely thundering victory as the nation proper officially votes today, a day after the Diaspora vote. His campaign has been both high-profile and well-funded with nearly all of the leading newspapers showing full page adverts on their front-pages in his favour, just one day prior to the election news curfew.
While millions of Serbs live outside of Serbia, and a third of those live within the EU, proportionally very few are eligible to vote in the national elections. This is due to somewhat onerous requirements on citizenship sought by Embassy officials in order to register and then vote. While the Diaspora vote is often cast by the cream of highly educated Serbian citizens (most especially in London), sadly their effect is therefore somewhat symbolic until election rules are liberalised.
The London School of Economics publishes this analysis of a EUROPP poll of Serbian voters in the Diaspora prior to the elections. With 322 respondents, mainly from the academic community, over 90% felt negatively towards the currently government. (Actually over 70% said they were “very negative”).
In the survey, Saša Janković, polled best at 46% while they guessed that over half of friends and family in Serbia would vote for him. In the event of a second run-off (where no single candidate gets over 50% of the vote) there was no scenario in which the respondents would vote Aleksandar Vučić.
The British Serb vote has traditionally championed fringe underdogs. Last year’s parliamentary ballot put Diaspora economist Saša Radulović first and eventual winner Aleksandar Vučić at third, with just 13% of the vote.
Press and media inside Serbia operates under an election news curfew this weekend.

Е ово тих је наћин како ЕНГЛЕСКА И ВАШИХ ПРОДАНИХ твз СРБА.....(њи нема краја, за пара и своју лично зараду припремљених су за све наређене захтеве).......РАДЕ ЗАЈЕДНО.......И КАКО ЖЕЛЕ ДА УТИЦАВАЈУ НА ОВАЈ ИЗБОР!

Та инфомација се преставља као да је то глас Српска Диаспора......

Пита се ко МОЖЕ ДА ГЛАСА НА ТИМ ИЗБОРИМА У СРБИЈИ......где један Веља Илић није на гласачком листиће у сред Шумадије?

Пита се онда ко успева да стиже до тих гласачких места? У Лондону и САД као два примера?

Смешно због Радуловић нити Јанковић су овсте престављених у Српском диаспором, нити имају озбилне корене подршке.......поготово међу Академичари и Професционалци.....а то Двери имају!

Што бих значило опет је нека страна игра у питање......са дебела подршке тих СРБА ко вуку конце!
Одговори

(02-04-2017, 01:46 PM)Павле Пише:  

За то кривим искључиво политичаре који су под патронатом ЕУ постављани сви редом да нас доведи ту где јесмо.

А ко их то поставља?

Да нису оно мноштво народа које се данас окупило на бирачким местима у ствари прерушени Европљани из Уније, придошли да нам поставе свог кандидата за председника? Smile

Одговори

[Слика: C8abf93XYAEnzi_.jpg-large1.jpeg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(02-04-2017, 06:02 PM)Громовник Пише:  
(02-04-2017, 01:46 PM)Павле Пише:  

За то кривим искључиво политичаре који су под патронатом ЕУ постављани сви редом да нас доведи ту где јесмо.

А ко их то поставља?

Да нису оно мноштво народа које се данас окупило на бирачким местима у ствари прерушени Европљани из Уније, придошли да нам поставе свог кандидата за председника? Smile

Дебело су се потрудили да немамо за кога гласати.
Мноштво народа није ни пола гласачког тела.
Одговори

Pobedi debil ubedljivo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ко ће бити премијер?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним