02-04-2017, 03:03 AM
И то хејт библијских размера!

(01-04-2017, 10:09 PM)Павле Пише:(01-04-2017, 03:18 PM)Громовник Пише:(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише: Под условом да они то хоће наравно.
Па о томе ја и дрвим све време.
Да хоће, и да реално могу. И они су блокирани од стране запада, видиш да ни ситуацији у свом дворишту, Украјини, не могу да среде како треба.
Слажем се.
Али ми као народ морамо имати стратегију за излаз. Јер точак се врти, кад стане на нас морамо искористити прилику. А без Руса остаћемо заувек краве музаре САД/ЕУ.
Бар по мом мишљењу.
(01-04-2017, 09:55 PM)ЈВуО-КГ Пише: Иначе Павле кад си ме једаред питао зар нећу да живим као у Белорусији и Казахстану а ја ти одговорих да нећу ни случајно, не бих лењ па погледах белоруски и казахстански стандард. Просечна плата у Белорусији износи 272 еура док је у Казахстану 257 еура. Значи оваква пропала, покрадена и уништена Србија стоји боље него обећане земље Совјетског савеза.
(02-04-2017, 10:31 AM)Громовник Пише:(01-04-2017, 10:09 PM)Павле Пише:(01-04-2017, 03:18 PM)Громовник Пише:(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише: Под условом да они то хоће наравно.
Па о томе ја и дрвим све време.
Да хоће, и да реално могу. И они су блокирани од стране запада, видиш да ни ситуацији у свом дворишту, Украјини, не могу да среде како треба.
Слажем се.
Али ми као народ морамо имати стратегију за излаз. Јер точак се врти, кад стане на нас морамо искористити прилику. А без Руса остаћемо заувек краве музаре САД/ЕУ.
Бар по мом мишљењу.
Зато и пишем да су главни проблеми незапосленост - низак стандард - бела куга. То су горући проблеми, и то је део излаза из садашњег стања. А не маштања о Косову и Русији, и чекања да се ослонимо на друге, и да нам ти други решавају проблеме.
(02-04-2017, 12:14 PM)Павле Пише: Мени су некако ти проблеми баш везани за ЕУ. Зато што сматрам да су они главни кривац за те проблеме.
(02-04-2017, 12:58 PM)Громовник Пише:(02-04-2017, 12:14 PM)Павле Пише: Мени су некако ти проблеми баш везани за ЕУ. Зато што сматрам да су они главни кривац за те проблеме.
Значи ЕУ је крива што се овде краде где се и колико стигне, што се државом управља неодговорно, што је на снази партијска држава и политика, "ортачка" привреда, што се не порез не плаћа, а плате не исплаћују на време, што се не поштују закони ове државе ни од стране сопствене власти, што не можемо да изградимо један цео аутопут, што су нам школство, здравство и судство максимално неефикасни и корумпирани, што живимо у ђубрету које је свуда унаоколо?
Ако размишљаш да је за све то крива Унија, онда се ни мало не разликујеш од просечног радикалског гласача, који ће кривца видети на било ком другом месту, осим у себи самом
(02-04-2017, 01:34 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: И сад ви овсте имате образа да обраћате мени......од било шта повезујићи са СВЕТО ПИСМО!
(02-04-2017, 01:46 PM)Павле Пише:(02-04-2017, 12:58 PM)Громовник Пише:(02-04-2017, 12:14 PM)Павле Пише: Мени су некако ти проблеми баш везани за ЕУ. Зато што сматрам да су они главни кривац за те проблеме.
Значи ЕУ је крива што се овде краде где се и колико стигне, што се државом управља неодговорно, што је на снази партијска држава и политика, "ортачка" привреда, што се не порез не плаћа, а плате не исплаћују на време, што се не поштују закони ове државе ни од стране сопствене власти, што не можемо да изградимо један цео аутопут, што су нам школство, здравство и судство максимално неефикасни и корумпирани, што живимо у ђубрету које је свуда унаоколо?
Ако размишљаш да је за све то крива Унија, онда се ни мало не разликујеш од просечног радикалског гласача, који ће кривца видети на било ком другом месту, осим у себи самом
За то кривим искључиво политичаре који су под патронатом ЕУ постављани сви редом да нас доведи ту где јесмо.
(02-04-2017, 06:02 PM)Громовник Пише:(02-04-2017, 01:46 PM)Павле Пише:(02-04-2017, 12:58 PM)Громовник Пише:(02-04-2017, 12:14 PM)Павле Пише: Мени су некако ти проблеми баш везани за ЕУ. Зато што сматрам да су они главни кривац за те проблеме.
За то кривим искључиво политичаре који су под патронатом ЕУ постављани сви редом да нас доведи ту где јесмо.
А ко их то поставља?
Да нису оно мноштво народа које се данас окупило на бирачким местима у ствари прерушени Европљани из Уније, придошли да нам поставе свог кандидата за председника?