Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Шта сутра?
Изаћи, не изаћи? За кога?
Ја сам мислио пред крај прошле године да ће Јеремић имати ширу подршку, као и да је паметнији, зато сам и гласо овдје за њега, не због подршке већ због утиска у то вријеме. Међутим он ми је јако слаб, површан, ништа, Радуловић анационалан, Обрадовић русофилан . . .
Друге не треба ни помињати изузев што би да још који пут пљунем на Шешеља, Паровића и наравно на хуљу над хуљама, фирера неписмене лоповске гологузе багре:

[Слика: 17554458_10154621229830326_8965839190164954303_n.jpg]image upload

Видим малоприје наљепнице по граду против Обрада (ил си мушко ил си Бошко) па против Јеремића и Јанковића, чини се да их они уз Радуловића доста нервирају, што би могло значити да ваља за некога од њих гласати, ако уопште гласати!?
Против сам Белог, мислим да је он подвала и слаба фора.
Одговори

[Слика: golub.jpg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(31-03-2017, 12:15 AM)treca smena Пише:  pre toga razmislite ne znate nikog ko glasa za njega a on ima 2 miliona glasova??? Da li je vama nesto jasno?

Јасно нам је, да смо најстарија нација у Европи по просеку година, и да преко 90% чичишта гласа за Вучића.

(31-03-2017, 12:15 AM)treca smena Пише:  Evo kazete nema posla treba vam kvalifikacija evo http://www.workabroad.rs/h2b-program-aljaska/ pa pokreni dupe.

Troškovi programa:

100$ inicijalna prijava (naplaćuje se samo ukoliko je kandidat primljen na program)
190$ aplikacija za američku vizu (plaća se pre zakazivanja intervjua)

Нама у Србији треба преко месец дана само да зарадимо ове паре.

(31-03-2017, 12:15 AM)treca smena Пише:  Mislim da model po kome treba da funkcionise nase drustvo je model Sapiceveg Novog Beograda. Coveka ocima ne mogu da vidim ali je napravio pravi bum na NBGD i to se primeti na svakom koraku.

Шта, нема више наркодилера? Креза

(30-03-2017, 11:27 PM)Павле Пише:  Сматрате да има смисла трудити се око уласка у ЕУ?

Нема, али у тренутној ситуацији, без њихових фондова, ми немамо довољно средстава ни за ове јадне пензије да исплатимо, а камоли нешто више.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(30-03-2017, 11:50 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Србији је потребно реално сагледавање чињеница а не самоуништавање у коме ми шатро пркосимо неком позивајући се на Русију а те исте Русе боли к*рац за нас и они дошли да краду овде, јебаше нас за јужни ток, узеше НИС за мале паре , њихов председник сврати код нас онако узгред да мало убије време да не порани много код Берлусконија на журку.

Руси су војна сила али њихов народ живи бедно !

Себи у браду! Зар се српски политичари не сете само Русије пред изборе??? Иду ко манити у Русију по слике и глуме русофиле.

Шта смо ми то урадили да Русија постане наш савезник? Ништа! НАТО пакту смо дали све, канцеларију у генералштабу, са НАТО смо потписали све споразуме, ми смо већ у НАТО.

Ми Русима нисмо дали ни специјални статус за хуманитарни центар у Нишу!

Народ српски јесте русофилски, али политичари то никада нису!

Кад је Путин затражио руске базе у ЦГ и у Србији, српски политичари су то одбили!

Свака држава прави и тражи војног савезника ми хоћемо са НАТО!

Војна неутралност је прича да се Русија одбије! Сви политичари имају само један задатак да држе народ даље од Русије!

Русофилство наших политичара је сувише романтичаско и служи за скупљање политичких поена.

Ни у име Цара Николаја нећемо са Русима! Ето нам НАТО!

Ти ниси мрдно даље од села да знаш ко како живи!

Јужни ток није Руска кривица!

Никада у историји Русије нису на власти били људи који воле Србе и гледају на Балкан кроз призму Срба. За педесетак година неће можда у Кремљу неће седети Путин, можда ћемо имати руске Јовановиће, Тадиће итд, или Русе склоне Бугарима. И сад треба да то искористимо јер ко зна шта ће се дешавати у наредним деценијама!

Цели твој текст је К... обичан, ти чак и мрзиш Русе, само то увијаш кроз обланде!

Осетиш се на километар!

ЗАБОРАВИО СИ РУСКИ ВЕТО НА СРЕБРЕНИЦУ ДА ПОСТАНЕМО ГЕНОЦИДНИ!

КАКО СРБИ БРЗО ЗАБОРАВЉАЈУ И ЦАРА НИКОЛАЈА И ВЕТО!

КАКВА СМО МИ ГОВНА!

АЛИ СЕ СЕТИ ГОСПОДИН И ЈУЖНОГ ТОКА И НИСА, И БЕРЛУСКОНИЈА и РУСКИХ ЛОПОВА!

Мајке вам га НАТовске Баја

Не брини се сине далеко су Руси не плаши се Руса! Зна Русија да су наше елите купљене одавно, немој да бригаш ми смо у НАТО! Стајаће српски војник заједно са албанским, хрватским, бугарским...
Одговори

(01-04-2017, 01:45 PM)Капетан Пише:  Шта смо ми то урадили да Русија постане наш савезник?

Својевремено, а не баш тако давно, оба већа Савезне скупштине једногласно су усвојила одлуку о приступању СРЈ новонасталом Савезу Русије и Белорусије.

Негде отприлике у исто време, последњи контигент Руских војника укрцавао се на Приштински аеродром, спреман да напусти и остави на цедилу своју потенцијалну савезницу на милост и немилост шиптарским терористима и НАТО војницима.

Тако ли се служи отачаству, тако ли се цијени поштење?

(30-03-2017, 11:27 PM)Павле Пише:  Европа је 1999 изабрала неписмено нарко племе а не народ Св. Саве, Тесле, Миланковића, Пупина. Зашто би нас сад хтели?

Европа је под Америчком окупацијом од 1945. и пред њих нико не поставља никакве изборе, нити могу сами да доносе одлуке, него играју како им се свира.

Америка је с друге стране империја коју занима само сопствене ширење и профит, а то је управо оно што им је то нарко племе и дало. Ми смо у то време глумили последњи бастион социјализма и анти-капитализма.

Одговори

(01-04-2017, 01:26 PM)Громовник Пише:  
(30-03-2017, 11:27 PM)Павле Пише:  Сматрате да има смисла трудити се око уласка у ЕУ?

Нема, али у тренутној ситуацији, без њихових фондова, ми немамо довољно средстава ни за ове јадне пензије да исплатимо, а камоли нешто више.

Нема промена без патње и одрицања. Smile

(01-04-2017, 01:57 PM)Громовник Пише:  
(01-04-2017, 01:45 PM)Капетан Пише:  Шта смо ми то урадили да Русија постане наш савезник?

Својевремено, а не тако давно, оба већа Савезне скупштине једногласно су усвојила одлуку о приступању СРЈ новонасталом Савезу Русије и Белорусије.

Негде у исто време, последњи контигент Руских војника укрцавао се на Приштински аеродром, спреман да напусти и остави на цедилу своју потенцијалну савезницу на милост и немилост шиптарским терористима и НАТО војницима.

Тако ли се служи отачаству, тако ли се цијени поштење?

О бре какви су вам то аргументи.
Русија је 1999. једва успевала па помогне сама себи да преживи. Била је у тоталном расулу и да су нам и помогли некако било би то право чудо.

Све што имате да кажете је "Нису нам помогли 1999" или "Купили су НИС за сићу"... дајте људи. Американци бомбардују рафинерије, бомбардују инфраструктуру којом се креће НИС, држе земљу под санкцијама годинама, дођу прозападни политичари који годинама раде на уништавању предузећа... и криви су Руси што су га купили за мале паре? Smile
Па бар га нису бомбардовали прво па купили за мале паре како то раде велики са запада са МАСОМ предузећа. То вам не смета?

Ако пођемо од чињенице да нам је земља под окупацијом, природни след догађаја је да нађемо савезника. Ја не знам једино ако у две хиљаде година људи нису били глупи а ми сад паметни па знамо нешто што они нису јер је од памтивека било то да кад се ослобађаш из окова тражиш неког савезника да те подржи.
Ваљда је логичније да то буде нама језички, историјски, религијски, по менталитету ближи народ? Који нас није засипао осиромашеним уранијумом и који нам није отимао земљу?
Или грешим...?

Под условом да они то хоће наравно. Ја да сам Путин ја нам не би ни ово дао. Smile
Одговори

(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише:  Под условом да они то хоће наравно.

Па о томе ја и дрвим све време.

Да хоће, и да реално могу. И они су блокирани од стране запада, видиш да ни ситуацији у свом дворишту, Украјини, не могу да среде како треба.

(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише:  
(01-04-2017, 01:26 PM)Громовник Пише:  

Нема промена без патње и одрицања. Smile

Нажалост, у тренутном стању, можемо да се одрекнемо новчаних трансакција, и да пређемо на натуралну привреду, као Гадафи Smile

(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише:  Ја да сам Путин ја нам не би ни ово дао. Smile

Тај исти Путин је негде око 2008. изјавио да Србија треба да се придружи ЕУ, па је касније окренуо причу.

Одговори

(01-04-2017, 01:45 PM)Капетан Пише:  Ти ниси мрдно даље од села да знаш ко како живи!

Сељачино која се налиже ракије па штамбиља овде, признајем да нисам био на 3 континента а то су Аустралија и Океанија, Азија и Јужна Америка, али сам остатак света пропутовао за разлику од тебе који си добацио до Трста и Понте Роса.

То што си руски дупелизац и необразован ђилкош то је твоја ствар, да волиш Србију колико волиш Русију вероватно би те гледао ко човека а не ко бившу комуњару која је постала Србин 1989.

И немој да пишеш некоме " Мајке вам га" јер то није лепо да некоме помињеш мајку на форуму , знам ја да теби ово до памети тешко допире ако је уопште имаш . Знам и да је курчева работа учити радикалског имбецила основама понашања али види убудуће да се мајке не помињу.

[Слика: 312215638_a2a8a50709.jpg]
Одговори

(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише:  О бре какви су вам то аргументи.
Русија је 1999. једва успевала па помогне сама себи да преживи. Била је у тоталном расулу и да су нам и помогли некако било би то право чудо.

Све што имате да кажете је "Нису нам помогли 1999" или "Купили су НИС за сићу"... дајте људи. Американци бомбардују рафинерије, бомбардују инфраструктуру којом се креће НИС, држе земљу под санкцијама годинама, дођу прозападни политичари који годинама раде на уништавању предузећа... и криви су Руси што су га купили за мале паре? Smile
Па бар га нису бомбардовали прво па купили за мале паре како то раде велики са запада са МАСОМ предузећа. То вам не смета?

Ако пођемо од чињенице да нам је земља под окупацијом, природни след догађаја је да нађемо савезника. Ја не знам једино ако у две хиљаде година људи нису били глупи а ми сад паметни па знамо нешто што они нису јер је од памтивека било то да кад се ослобађаш из окова тражиш неког савезника да те подржи.
Ваљда је логичније да то буде нама језички, историјски, религијски, по менталитету ближи народ? Који нас није засипао осиромашеним уранијумом и који нам није отимао земљу?
Или грешим...?

Под условом да они то хоће наравно. Ја да сам Путин ја нам не би ни ово дао. Smile

Нису имали за живот али су се некако довукли до приштинског аеродрома а онда као последње јајаре се покупили одатле.

Кад је цео пристојни свет у Србији био за Путина почетком овог века дежурни русофили су били за Жириновског. Кидање Сад те исте присталице Жириновског урлају да је неко издајник и каче Путинове слике по собама и канцеларијама.

Кад год сам био супротних гледишта од комунистичко радикалске фукаре( а то је отприлике увек) испоставило се да сам био у праву, једино што никада нисам хтео да верујем колико коминтерниста има у Србији и дан данас.

Иначе Павле кад си ме једаред питао зар нећу да живим као у Белорусији и Казахстану а ја ти одговорих да нећу ни случајно, не бих лењ па погледах белоруски и казахстански стандард. Просечна плата у Белорусији износи 272 еура док је у Казахстану 257 еура. Значи оваква пропала, покрадена и уништена Србија стоји боље него обећане земље Совјетског савеза.

Умало да заборавим 007 причу из неке 2000. године како Русију преузима Хазар,Владимир Владимирович Путин кога је ту поставио бивши КГБ са задатком да уништи оно што је остало од Русије.

(01-04-2017, 01:45 PM)Капетан Пише:  КАКВА СМО МИ ГОВНА!

Знам, ал' ми било глупо да ти кажем.
Одговори

(01-04-2017, 03:18 PM)Громовник Пише:  
(01-04-2017, 02:16 PM)Павле Пише:  Под условом да они то хоће наравно.

Па о томе ја и дрвим све време.

Да хоће, и да реално могу. И они су блокирани од стране запада, видиш да ни ситуацији у свом дворишту, Украјини, не могу да среде како треба.

Слажем се.
Али ми као народ морамо имати стратегију за излаз. Јер точак се врти, кад стане на нас морамо искористити прилику. А без Руса остаћемо заувек краве музаре САД/ЕУ.
Бар по мом мишљењу.
Одговори

Па ви као народ ће исто баријати као увек.....

Нити сте ви овсте кадри да нешто вредно изабрате......нити имате много изборе.

Тако као увек ове ће вам скупо коштати......

Па онда ће те окривљати цео свет, за своје несреће......а Господ ће вас даље да казни!
Одговори

(01-04-2017, 10:27 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Па ви као народ ће исто баријати као увек.....

Па онда ће те окривљати цео свет, за своје несреће......а Господ ће вас даље да казни!

[Слика: IMG_1273.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-04-2017, 10:27 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па ви као народ ће исто баријати као увек.....

Е нек си нам рекао.

Шта каже Елизабета ,ако сте се чули скорије, кога требамо бирати ?
Одговори

vat sejs Tereza Mej... Dal je britsh demokratic drustvo...

Vat seys Sadik Kan, dal je on british men....

onli strongli...

British je open društvo, tamo sve cool and fini people...

Serbian ljudi mnogo loši...Ja dođem onli na poglede da bacim hejt...But never video my country Serbia ali zato love give hejt na njih...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним