Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Људи у овој земљи морају да схвате да не гласају за човека. Већ за политику. Није проблем ових 50 посто, три милиона људи је изабрало да не искористи своје право да гласа. Кажу, немају за кога, сви су им исти. Сваког да питаш, немају појма о политици коју заступају ти кандидати. Немају времена да се баве политиком. Ал сви су им исти. Раде по 12 сати дневно, каже немам ја времена. Седи у чекаоници код доктора од 6ч да 9 увече, каже нема времена да се бави политиком. Па да не би морао све то, и још хиљаду глупости, ангажуј се бар мало, прочитај бар нешто мало, нађи некога, ухвати се бар за нешто. Људи овде гласају за оно што виде на тв и то је то. За фацу, за одело, за став, за трабуњања која излећу из уста. Живимо у земљи која има 6+ милиона гласачког тела, бирачка места се затварају у 20ч а у 21:30ч објављује се победа. У 22ч је ватромет, у 22:15 се обраћа нови председник. Два сата по затварању бирачког места.

Маса људи која је гласала за СНС је на то приморана. То знате, не сви наравно али добар део. Јавни сектор, страначка запослења, итд. На КиМ поготово влада ова пракса. Знате да људе тамо изводе са посла на митинге под претњом отказом. Све у свему, дивљи запад.

Посебно се примећује апатија код "средње генерације“.
Пензионери гласају за оно што виде на Пинку и за онога уз ког је СПС. Млађи гласају или за неке будалаштине, типа Бели, Чеда или су им гласови расути на СРС и Двери. Али генерација између не гласа. Сви седе код куће. Разочарани. Моји родитељи нису гласали, родитељи моје жене нису гласали, мог зета, маса мојих другара ми исто каже да им родитељи нису гласали. Моји су издржавали своје родитеље пред смрт малтене. Помагали их финансијски јер од својих пензија нису могли да се издржавају 100 посто самостално. Како да објасниш да ми нећемо бити у ситуацији да помажемо њима како су они помагали своје родитеље. А пензионисаће се у условима горим него што су њихови родитељи. Људи морају да се покрену и да схвате да гласају и за млађе и за себе и за све. И могу да нам раде шта хоће и да постављају на власт кога хоће јер људи седе код куће и не раде апсолутно ништа да промене ситуацију у којој живе.
Одговори

Понашање Бошка Обрадовића је кукавичко. Пиздица од човека. Карактер љотићевски. Понашање Бошка Обрадовића подсећа на Димитрија Љотића из младђих дана. Димитрије је учествовао на изборима у Краљевини Југославији и добио је гласова као данас Бошко Обрадовић и одмах не ваља демократија, не ваља народ, крађа, превара. Љотић је сео после да пише књиге и проклео парламентарну демократију заувек, а пошто је Бошко библиотекар верујем да ће избацити сабрана дела.

Двери као покрет су мртве немају они резервоара више сивило. Следи пад на доле само! Овим бројем гласова нема шта да траже у политици.

Бошко је енергичан, патриота, има добре ставове али мора да научи да призна пораз. Пораз није тако болан ако се извуку поуке, да ли нешто код Двери не ваља?

Знате шта гласао сам са Г. Обрадовића али његово понашање после избора је безобразно. Знало се да ће бити муљања и крађа, али онда друже не излазиш на изборе, позовеш на БОЈКОТ и објасниш а не после избора кад су пукао тражиш поништавање, позиваш се на крађу, намештање. Мислим изађеш на изборе и даш ЛЕГИТИМИТЕТ Вучићу и после солиш о покраденим изборима! Свако је знао да на овим изборима Вучић неће бирати начин и средства да постане председник!

То је демократија, бољи народ немамо, глас циге са улице вреди и колико Бошка Обрадовића то је тако. Народ је тако гласао шта да се ради живот иде даље. Не ваља кад влада једна партија, не ваља кад влада тридесет партија. Народна воља се мора поштовати!

(03-04-2017, 01:30 PM)Mekenzi Пише:  [

Što se blamiram. Lepo ljudi na Kosovu slave čoveka koji mi je doneo Briselski sporzaum, koji je priznao državu Kosovo (stavio granicu, dao im pozivni broj, pravi im autoput od Niša preko Prištine do Drača sastaje se sa Tačijem i Ramom više od svoje žene itd)...

Ja da sam građnin Kosova slavio bi Vučića samo tako.

On je doneo mir i potrebnu stabilnost Kosovu. On je sačuvao srpsku zajednicu na Kosovu, (dobro i prilepak Vulin) on je ujedinio Srbe u srpsku listu koja zastupa Srbe u parlamentu Republike Kosovo...

Prema tome građani Kosova da li bili Albanci ili Srbi treba da slave Vučića ko Tita, takav čovek koji je doneo mir i priznao Kosovo posle decenija i decenija godina krvi, ratovanja, protesta, sukoba neće se roditi u narednih 500 godina....

Sloba je bio izdajnik što je išao preko UN, kumanovskog sporazuma, doveo Ruse na prištinski aerodrom....

Ovo je političar, odmah rešio nezavisnost Kosova kroz EU za manje od četiri godine...Tako radi konkretan političar, nema sve ispunjava što se nađe na briselskom stolu, i ako treba spavaće ispod stola u Briselu samo da narod Kosova živi u miru i prosperitetu

Svaka čast Vučiću i građanima manjinske zajednice koji su ga sa 80% podržali na izborima...

Inače Vučić je u većim mestima i Vojvodini osvojio 42%. Da nije bilo kosova, devastiranih mesta u Srbiji koji im je jedino sredstvo informisanja tv bastilja 1 nikada nebi Vučić pobedio sa 50% razlike.

Прецизно написано, и ја тако мислим. Држе га зато што све ради како му кажу. Зато смо ми извор"стабилност" и треба да смо срећни!

Ако су његови бирачи прогутали Блера, Клинтона, прогутаће и Космет!
Одговори

Dobio je vise glasova za 350 000 sada nego na parlamentarnim. A na parlamentarnim je SPS dobio oko 410000 za nekog ko je pitao u brojkama.

Kad neko skupi ovoliko glasova mozes samo da cutis, a u zemlji gde jedna sprdnja iz prigradckog Mladenovca uzme vise glasova nego doktor, bivsi predsednik UN, jedan Nenad Canak... onda se zapitas sta tu nevalja.
Beli je uspeo da probudi omladinu i svaka mu cast na tome.

Opet cu izneti svoj stav ne treba vi na Vucica da ste kivni nego na ostale koji su kao sise pobegli i ustiknuli od DS pa do ostlaih kao najvece sise seru nesto o demokratiji mraku i ostalo. Majke mi posle ovih izobra cenim smrada debelog Canka najvise jer je jedini skupio muda izasao i nesto rekao, ovo Ceda Tadic Cilas Sutanovac govna sve redom.
Kakav medijski mrak pa Beli je iz sprdnje uzeo vise od Radikala i Dveri zajedno
Одговори

Нема овде демократије, Вучић као и Слобо увек ће проћи боље тамо где се лакше краде. Али, то је било предвидиво.
Погледајте горе резултате "анкете". Судећи по резултатима исте, Срби су идиоти. Какви су то мозгови који су могли смислити да може победити било ко други сем АВ? И такви имају једнако право гласа као и Цига са улице?
Нећемо ми себи да признамо с ким имамо посла. Мучно, али је тако.
http://nimbusovpodrum.blogspot.rs/2017/0...ein-2.html
Одговори

Бели је само.....уништио могучност да нема других круг.....

То је модус операндај за твз слободне изворе у Србији за последних 20 година!

Ја не верујем у било које изборе.......једино у те

Где нема живе слике пребројавање и где је милиција присутна...чувајући закон.

Где имаш слободна организација што надгледа изборе...преко овштине..исто спроведе закон

Где имаш живе снимке од гласачка хала.....са свим кандидати присутни......и где се у живо каже колико су грађани гласали у граду......и колико је сваки кандидат добио глас. Ресултате у живо са лица места!

Једино ко могу ту да буду на том места је породица кандидата, фунционери повезани са партијама и кандидата. Сви тих чиновнике од разним банке ко су пребројавалих листиће.
Одговори

Иако ти граматика није правилна, написао си најтачније од свих на овој теми. Бели је био играч Вучића од почетка и ко то ни после избора није укапирао, тешко ће ишта схватити.
Мекензи, окани се Срба са Космета. Нема никог од њих да ти овде одговори, па удараш као по џаку. Ти гласови су масовно покрадени, да не објашњавам како се то ради.
А што се тиче " елите", ови избори су показали, да такве људе немамо у политици. Диктатор је тешко прекршио Устав, ево у Хрватску је отишао као председник републике и председник владе. Укинуо је скупштину, еј скупштину, а они ћуте.... И крив им народ.
И немојте више ове форе " последњи Цига"... Да ли сте ви овде стварно умислили да су ваши резони при избору здравији и паметнији од неке жене са троје деце која живи на Јадовнику или Сувој планини.
Коме није било јасно ко ће добити изборе, могао је то схватити након Вучићеве посете Москви. Без тог Амина, он не би победио , можда уопште, а у првом кругу свакако.
Интелектуална елита, наравно ова национална, треба да се уозбиљи, уједини, засуче рукаве и поднесе жртву. Без тога идемо директно ( конзистентно- што би рекао Вучић) у пропаст.
Одговори

Нешто се чудно дешава на улицама Београда и Новог Сада. Румунски сценарио?!
http://www.blic.rs/vesti/beograd/protest...ne/003lshd

Читам ово је само први протест, оволико људи одједном спонтано да се окупи!?

Ево сад јављају и светске агенције демонстрације у градовима Србије. Дешава се нешто чудно.
Одговори

Kako je Beli bio Vucic igrac nije mi jasno, koji je onda iteres pre izbora da Radulovic i ostala bagra kaze vazno je da bude ovakav kanditat da bi potstekao mlade da izadju jes sto vise da izadje veca je mogucnost za drugi krug.
Mislim da je on decko potpuno iz sprdnje krenuo u sve i da nema veze sa bilo cim.

Kakav Rumunski scenarijo pa ovi debili na trgu nisu videli suzavac nikada a kamoli ga uzdisali.
Одговори

Битно да "Србенде" са шипке на стадиону знају за сузавац, мозак, резон, част, образ и наравно за посјете и договоре са Вучићем.
Одговори

(03-04-2017, 09:08 PM)Брада Пише:  Битно да "Србенде" са шипке на стадиону знају за сузавац, мозак, резон, част, образ и наравно за посјете и договоре са Вучићем.

Znaju mnogo vise nego sto ti mislis, a po tvom komentaru nisi ti video ni sipku ni stadion rodjak.
Ako zelis da vidis zovi me sprovescu te pa mi kazes svoje stavove.
Da se ne ljubimo!
Одговори

(03-04-2017, 09:18 PM)treca smena Пише:  
(03-04-2017, 09:08 PM)Брада Пише:  Битно да "Србенде" са шипке на стадиону знају за сузавац, мозак, резон, част, образ и наравно за посјете и договоре са Вучићем.

Znaju mnogo vise nego sto ti mislis, a po tvom komentaru nisi ti video ni sipku ni stadion rodjak.
Ako zelis da vidis zovi me sprovescu te pa mi kazes svoje stavove.
Da se ne ljubimo!

Хоће бити сендвича?
Одговори

Ma jok sendvici su za botove, ti dodji vodim vas na najbolji Hot Dog u gradu
Одговори

Nekada navijači, danas kriminalci koji služe režimu koji su upleteni u transfere igrača, dilovanje droge, rekitiranje i obezbeđivanje splavova-...

To nisu navijači već kriminalci i bitange. Tu nema ni S od Srpstva..

Da su Srbi razbijali bi parade, bili protiv vučića, ovako ćute i rade biznis u saradnji sa državom.

Da dodam da su tako jaki kao što se kurče, verovatno bi spomenik herojima košara za koji se zalažu navijači zvezde već odqavno postavljen, ovako do Vesić, Mali i ostali koji ih finansiraju nedaju zeleno svetlo od toga nema ništa.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-04-2017, 09:30 PM)Mekenzi Пише:  

Nekada navijači, danas kriminalci koji služe režimu koji su upleteni u transfere igrača, dilovanje droge, rekitiranje i obezbeđivanje splavova-...

To nisu navijači već kriminalci i bitange. Tu nema ni S od Srpstva..

Da su Srbi razbijali bi parade, bili protiv vučića, ovako ćute i rade biznis u saradnji sa državom.

Ти ипак знаш, толике параде си растурио. Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним