Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Чувари билборда. Србијо...
Шта си дочекала, јадна. Тешко теби са нама.
Одговори

[Слика: IMG_1555.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

NEKADA SE ZALAGAO ZA VELIKU SRBIJU
DANAS ZA VELIKU ŠUGOSLAVIJU SA ALBANIJOM!БесанБесан

ZAJEBO I ĆOPAVKOG!

http://www.blic.rs/vesti/politika/stopam...ja/pq0crdm

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-04-2017, 01:27 PM)Mekenzi Пише:  NEKADA SE ZALAGAO ZA VELIKU SRBIJU

ZAJEBO I ĆOPAVKOG!

Али све што ради то мора бити на неки датум који се везује за страдање српског народа. Вучић секташ.

Нацисткиња Маја Гојковић изјавила да ће скупштина почети са радом кад се заврше протести, што у преводу значи да је скупштина завршила са пословањем.
Одговори

Сад имамо два председника а немао државу и имамо премијера а немамо скупштину.
Одговори

ZAJEBO I ĆOPAVKOG!

[Слика: IMG_1590.jpg]

(06-04-2017, 01:20 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-04-2017, 12:12 AM)treca smena Пише:  I moram da postavim pitanje prijatelju iz Kg:
Na stranu sto imamo vec republikance sa Sandulovicem na celu, reci mi model tvoje stranke uporedi mi je sa bilo kojom strankom u Evropi aktivnom ili neaktivnom.
Mozda La Pen ili Zlatna zora. A od ne Aktivnih mozda Radnicka Partija koja po organizovanosti bila jedna od najboljih u 20tom veku

Ма какав Сандуловић, он је своју странку насловио као републиканску али није то ни близу овоме што сам ја мислио.

Национална и државотворна странка која баштини идеју прекомунистичке Србије.Породица као темељ на коме почивају друштво,држава и нација јер ако је породица угрожена онда су угрожени и друштво и држава и нација( то се Вучић прави да не види или види али ради намерно). Странка која уништава мафију, политичку мафију, прогања злочинце, отимаче туђих зарада и имовине. Странка која спречава ширење мржње по разним основама а можеш да прочиташ и као странка која никада неће дозволити да се појави неки Информер.

Била је овде некада једна таква странка, али ју је водио један брачни пар који баш и није спроводио програм те странке а и није био пуно кооперативан и спреман да чује и шта други мисле , на ту исту странку а сви знају о коме причамо накачила се и ДБ и Милошевић и ДОС, сви заједно јер је свима претила опасност од те странке , па су чак и стране службе радиле на њеном разбијању.

Можда ја фантазирам, можда тако нешто у оваквој Србији није могуће, али док не буде могуће гласаћемо увек против нечега а не и за нешто.

Еви цитираћу нешто из програма оне странке са чим се и данас слажем.

Лева идеја срушила је два века десне српске и југословенске идеје.Ово је, необорива, историјска чињеница, али и извориште
највеће политичке и менталне пометње огромног броја данашњих Срба.(погледати под АНТИЈУГОСЛОВЕН).Као национална десница,представљају се политичке странке и људи којима су левица и њене вође идеолошки узори и ослонци (Шешељ,Паровић...).

Левица која је убила Југославију и пред светом за свој злочин окривила десну Србију није никада ни била српска историјска левица Светозара Марковића,Димитрија Туцовића и Живка Топаловића. Она је на власт у Београду дошла на тенковима Црвене армије, као идеолошка трупа религије сибирских гулага.На истом, монтираном, судском процесу, у Београду су скидане главе и српској десници и српској левици.

У историјској и стратешкој збрци националних симбола и путоказа , српска парадесница, као најекстремнија левица, и њена званична левица,опасно су накривиле Србију на леву страну а већина предводника интелектуалне елите,којима су уста претрпана Европском унијом,са презиром се односи према свему што је десно и што се ослања на победничко искуство некадашње десне Србије (Чеда,Чанак,СПС,НВО,Вулин...).

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

ZAJEBO I ĆOPAVKOG!

To je ideja Nemacke, jer EU ne zna sta ce sa Srbijom, Bosnom, Albanijom, Makeodnijom, Crnom Goru mora negde da ih smesti, a to je staro pakovanje mini ili krnja Jugoslaavija. Od ulaska u EU nema nista. Mi cemo zajedno sa pomenutim drzavama biti otpad ili smetliste za jeftinu radnu snagu, migrante, korupciju itd.
Одговори

Mislav Horvat
13 ч.
Kažu da ovi protesti nisu prozapadni, drugosrbijanski i soroševski. Nek mi neko objasni, zašto onda na listi zahtjeva nemaju sljedeće:

1. Promjena neoliberalnog propalog ekonomskog koncepta u smjeru veće intervencije države kako je to npr. u Mađarskoj relativno solidno sproveo Orban. Uvođenje poreza stranim bankama i stranim trgovačkim lancima i podsticanje domaće proizvodnje i reindustrijalizacije Srbije. Prestanak zaduživanja i aranžmana sa MMF-om.

2. Odustajanje od puta u Evropsku Uniju u kojoj Srbija neće dobiti ništa, osim što će je preplaviti jeftini proizvodi sa zapada. Primjer Hrvatske dokazuje da ulazak u EU šteti ekonomiji, Zagreb je prilikom ulaska u Uniju po BDP-u i kvaliteti života bio 6. grad od 12 novih članica Unije, danas je jedanaesti.

3. Poništavanje svih sporazuma sa NATO paktom i proglašenje zakona o neutralnosti.

4. Od septembra stupa na snagu zakon o prodaji zemlje strancima. Zakon treba suspendirati ili na sve moguće načine strancima otežati kupovinu zemljišta (npr. ne može je kupiti ako nije bar 5 godina kontinuirano naseljen u Srbiji)

5. Zakon prema kojem se sve nevladine organizacije koje su financirane iz inostranstva moraju prijaviti kao strani agenti i na taj novac plaćati porez.

6. Uvođenje zakona o zabrani negiranja genocida nad Srbima po uzoru na iste takve zakone koje imaju Njemačka, Francuska, Austrija, Izrael. Taj zakon bi sadržao i zabranu pripisivanja lažnih genocida Srbima.

7. Uvođenje obaveznog vojnog roka, koji već uvode zemlje okruženja. Država koja nema jaka vojsku, ne može imati ni jaku ekonomiju.

8. Smjenu Zorane Mihajlović i ostalih članova Trilaternalnih i razni drugih komisija i agentura.

9. Pronalaženje načina da se pregovori o Kosovu vrate pod okrilje UN-a, gdje imamo veto Rusije i Kine.

Slobodna Evropa, Al Jazera i N1 podržavaju proteste. Teofil Pančić i Srbijanka Turajlić podržavaju proteste. Hrvatska televizija je napravila prilog u kojem podržava proteste. Najviši zvaničnici Rusije, Železnjak i Zahorova su ih osudili. Kraj priče.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Смедерево теби свака част а Миславу кажи да једе говна. Немој он да брине за протесте јер шта год да се деси он ће да настави да једе говна без кашике.

Знам ја да Вучић има много присталица, али немој да се крију иза неких трабуњања око протеста.

Жив био.
Одговори

[Слика: IMG_1593.jpg]

Д М
Одговори

[Слика: IMG_1599.jpg]

Д М
Одговори

Kako sjebavaš komunikaciju ovim glupim strip slikama sa vukajlije neverovatno.. Imas temu za ove slike tamo stavljaj, pusti OVDE DA KOMENTARIŠEMO I RAZGOVARAMO.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-04-2017, 10:05 AM)Mekenzi Пише:  Kako sjebavaš komunikaciju ovim glupim strip slikama sa vukajlije neverovatno.. Imas temu za ove slike tamo stavljaj, pusti OVDE DA KOMENTARIŠEMO I RAZGOVARAMO.

Зар "слике" нису комуникација?

Лако је коментарисати по цео дан, заваљен на фотељи куцкајући по тастатури и бити опозиција свакоме! Јок

Изађи на улицу, на терен, на мегдан, у свет,...

Крајње је време да почнеш користити ЋИРИЛИЦУ! Rolleyes

Д М
Одговори

Da su ti neke ozbiljne slike, vredne komentarisanja pa hajde... Nego neke satirične slike sa vukajlije ko je ovde niko živ ne komentariše jel su na na nivou deteta ili nekog tinejdzera ometenog u razvoju..

Evo imaš odgovarajuću temu za te slike pa možeš do mile volje da kačiš

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-polit...deo-zapisi

Inače ostale forumaše pusti da pišu i komentarišu jel je ova tema predviđena za to, a ko će koliko da piše to je njegova stvar, bar ima čovek nešto da kaže a ne ko vo u kupus u sred komunikacije da se upadne sa slikama iz specijalne škole...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним