Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

(07-04-2017, 02:29 PM)Mekenzi Пише:  
(07-04-2017, 01:31 PM)Павле Пише:  Не мора да се банује, само да престане да смара.

+1.

Samo neka objavljuje slike u temi koja već postoji i sve će biti ok.

Хоћу Кизо, послушаћу те, али под условом да пишеш и отвараш теме искључиво ћирилицом! Јок

Мада бих могао да убацим неку корисну фоткицу која је итекако вреднија од ваших (азиК, елваП, ицилирић_ ако у_ тсрП и овередемС) тлапњи. Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=kQ5lvaT6Wj4
Да нема више памет за оригиналности!
Одговори

Pun mi je kurac svih vas velikih Srba sto se pecate na latinicu i cirilici. Od kada je krenulo to od onomad iz Vojvodine ja na poslu iskljucivo pisem na latinici jer mi je pun vise velikih Srba oko mene.
Samo ti brate otvaraj teme pa nek su pametne a ko hoce nek cita.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

A da Boskic da ostavku lepo i cao zdravo. Sada kada mu dogorelo sad bi da se lize i sa demokratam a program Dveri. moze nego normalan da stane na celo stranke da skloni ovu budalu.

Meni je mnogo zao zbog ovoga ali ne mozes iz Cacka da vodis opoziciju moras da budes u Beogradu i da ti se pojavi 20 NOVINARA da bi se culo bar delic tvoje politike.
Одговори

Ај сви кући сад! Кез
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=nRdTrPDAl9Y&spfreload=5

(08-04-2017, 12:03 AM)Павле Пише:  

Ај сви кући сад! Кез

To je taj covek kog je cekala Srbija!!!
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=12WrN9_0vmc

Ono sto sam vam rekao prvi dan obistinilo se podigle se komunjare sa liberalima, i tesko da su ovo protesti tek tako organizovani.
Incident je izbio jer je decko ima zastavu Srpsko-Ruskog prijateljstva da je nazovem tako, i normalno smetalo im je taj desni sektor.
Komunizam je bolest lako obuzima mladi ljudcki mozak, lako manipulise sa ljudima. Pocinjem sve vise da verujem da je ovde Britanija opet umesala prst a kad se oni mesaju mi najebemo.
Одговори

(07-04-2017, 09:27 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Колико гол се правиш....ти си глуп бато!

Колм даун, Питер...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

[Слика: IMG_1617.jpg]

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Колм даун, Питер...
Says the impulsive thinker!
Одговори

(08-04-2017, 02:37 AM)treca smena Пише:  Komunizam je bolest lako obuzima mladi ljudcki mozak

Нажалост у праву си. Сваки дан се суочим са комесарским изјавама кад се улогујем.

(08-04-2017, 02:37 AM)treca smena Пише:  Pocinjem sve vise da verujem da je ovde Britanija opet umesala prst a kad se oni mesaju mi najebemo.

Ма каква Британија откуд они овде. Кез И Немачка. Наши вековни пријатељи. Све је ово америчко масло, Амери као народ склон комунизму подигли српске комунистичке студенте да протестују против благостања у Србији. Али неће то да им прође, српски информатички батаљон спреман да растури протесте.
Одговори

(08-04-2017, 12:03 AM)Павле Пише:  

Застава Српско руског "пријатељства" је као доказ патриотизма, !?!
Сирома'
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним