Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Ма боли њега уво. Само тролује. Све теме је разјебао.
Ја не знам зашто се трпи та будалаштина, људима су се брисале поруке а пуштају њега да затрпава цео форум буквално. Има један профил да нас смара, други да води дискусије.
Одговори

(07-04-2017, 11:47 AM)Павле Пише:  Ма боли њега уво. Само тролује. Све теме је разјебао.
Ја не знам зашто се трпи та будалаштина, људима су се брисале поруке а пуштају њега да затрпава цео форум буквално. Има један профил да нас смара, други да води дискусије.

.

(07-04-2017, 11:34 AM)Mekenzi Пише:  Da su ti neke ozbiljne slike, vredne komentarisanja pa hajde... Nego neke satirične slike sa vukajlije ko je ovde niko živ ne komentariše jel su na na nivou deteta ili nekog tinejdzera ometenog u razvoju..

Evo imaš odgovarajuću temu za te slike pa možeš do mile volje da kačiš

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-polit...deo-zapisi

Inače ostale forumaše pusti da pišu i komentarišu jel je ova tema predviđena za to, a ko će koliko da piše to je njegova stvar, bar ima čovek nešto da kaže a ne ko vo u kupus u sred komunikacije da se upadne sa slikama iz specijalne škole...

.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(07-04-2017, 11:47 AM)Павле Пише:  Ма боли њега уво. Само тролује. Све теме је разјебао.

Da forum ima ozbiljnog moderatora ovaj troll bi bio banovan, a ovako smo osuđeni da trpimo njegove debilne slike i ivdeo zapise koje nemaju veze sa temom.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кад се не банује Захумље, који у сред дискусије окачи километарски прекопирани пост на Енглеском, не мора ни Шумадинац Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Не мора да се банује, само да престане да смара.
Одговори

(07-04-2017, 01:31 PM)Павле Пише:  Не мора да се банује, само да престане да смара.

+1.

Samo neka objavljuje slike u temi koja već postoji i sve će biti ok.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кад се не банује Захумље, који у сред дискусије окачи километарски прекопирани пост на Енглеском, не мора ни Шумадинац

Ева нам Ерик ко мене упоређује са комедијашом шумадинцем!

Како сам рекао људи су изгубили компас, и тих ерик међу њима.
Одговори

Ти си највећи комедијаш овде Smile

(07-04-2017, 01:31 PM)Павле Пише:  Не мора да се банује, само да престане да смара.

Мени ово далеко више смета у сред дискусије, него Шумадинчева слика која заузима 3-4 реда максимално.

Одговори

(07-04-2017, 05:45 PM)Громовник Пише:  

Мени ово далеко више смета у сред дискусије, него Шумадинчева слика која заузима 3-4 реда максимално.

Слажем се.
Одговори

Због овде других људи плаћају за сајт/форум да овсте постојих......

Та информације није било за тебе ерике и сличних људи као вама......него је било за тих мало паметнијих од тебе, ко ће баш погледати, где је Вучић буквално добијао своје гласове. И баш са том списак више сазнаш од избори, него било које све ваше дрвење на истом!
Одговори

Да, само што ниси тај списак писао из главе, него си га негде нашао... а кад тако нешто нађеш, онда је довољно да прекопираш линк, па ко има жеље и стрпљења нек чита, а не да нам овако затрпаваш форум.

Одговори

Dobar je to post bio sam je treba da ga uredi ima veze sa temom.

Meni ne smetaju ovo sto Sumadinac postavlja ali +1 da ne donosi kvalitetu teme.
Одговори

Да, само што ниси тај списак писао из главе, него си га негде нашао... а кад тако нешто нађеш, онда је довољно да прекопираш линк, па ко има жеље и стрпљења нек чита, а не да нам овако затрпаваш форум.

Колико гол се правиш....ти си глуп бато!
Одговори

Цитат:Прст_у_окo_латиници

Колико гол се правиш....ти си глуп бато!

Ideš pod mač bato, pod mač Јок

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним