Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Ма боли њега уво. Само тролује. Све теме је разјебао.
Ја не знам зашто се трпи та будалаштина, људима су се брисале поруке а пуштају њега да затрпава цео форум буквално. Има један профил да нас смара, други да води дискусије.
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(07-04-2017, 11:47 AM)Павле Пише: Ма боли њега уво. Само тролује. Све теме је разјебао.
Ја не знам зашто се трпи та будалаштина, људима су се брисале поруке а пуштају њега да затрпава цео форум буквално. Има један профил да нас смара, други да води дискусије.
.
(07-04-2017, 11:34 AM)Mekenzi Пише: Da su ti neke ozbiljne slike, vredne komentarisanja pa hajde... Nego neke satirične slike sa vukajlije ko je ovde niko živ ne komentariše jel su na na nivou deteta ili nekog tinejdzera ometenog u razvoju..
Evo imaš odgovarajuću temu za te slike pa možeš do mile volje da kačiš
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-polit...deo-zapisi
Inače ostale forumaše pusti da pišu i komentarišu jel je ova tema predviđena za to, a ko će koliko da piše to je njegova stvar, bar ima čovek nešto da kaže a ne ko vo u kupus u sred komunikacije da se upadne sa slikama iz specijalne škole...
.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 07-04-2017, 12:24 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 9,127
Теме: 234
Углед:
373
(07-04-2017, 11:47 AM)Павле Пише: Ма боли њега уво. Само тролује. Све теме је разјебао.
Da forum ima ozbiljnog moderatora ovaj troll bi bio banovan, a ovako smo osuđeni da trpimo njegove debilne slike i ivdeo zapise koje nemaju veze sa temom.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Кад се не банује Захумље, који у сред дискусије окачи километарски прекопирани пост на Енглеском, не мора ни Шумадинац
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Не мора да се банује, само да престане да смара.
Углед:
373
(07-04-2017, 01:31 PM)Павле Пише: Не мора да се банује, само да престане да смара.
+1.
Samo neka objavljuje slike u temi koja već postoji i sve će biti ok.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-04-2017, 02:31 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Кад се не банује Захумље, који у сред дискусије окачи километарски прекопирани пост на Енглеском, не мора ни Шумадинац
Ева нам Ерик ко мене упоређује са комедијашом шумадинцем!
Како сам рекао људи су изгубили компас, и тих ерик међу њима.
Углед:
372
Ти си највећи комедијаш овде
(07-04-2017, 01:31 PM)Павле Пише: Не мора да се банује, само да престане да смара.
Мени
ово далеко више смета у сред дискусије, него Шумадинчева слика која заузима 3-4 реда максимално.
(Последња измена: 07-04-2017, 05:47 PM од
Громовник.)
Углед:
60
Мени ово далеко више смета у сред дискусије, него Шумадинчева слика која заузима 3-4 реда максимално.
Због овде других људи плаћају за сајт/форум да овсте постојих......
Та информације није било за тебе ерике и сличних људи као вама......него је било за тих мало паметнијих од тебе, ко ће баш погледати, где је Вучић буквално добијао своје гласове. И баш са том списак више сазнаш од избори, него било које све ваше дрвење на истом!
Углед:
372
Да, само што ниси тај списак писао из главе, него си га негде нашао... а кад тако нешто нађеш, онда је довољно да прекопираш линк, па ко има жеље и стрпљења нек чита, а не да нам овако затрпаваш форум.
Поруке: 233
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Dobar je to post bio sam je treba da ga uredi ima veze sa temom.
Meni ne smetaju ovo sto Sumadinac postavlja ali +1 da ne donosi kvalitetu teme.
Углед:
60
Да, само што ниси тај списак писао из главе, него си га негде нашао... а кад тако нешто нађеш, онда је довољно да прекопираш линк, па ко има жеље и стрпљења нек чита, а не да нам овако затрпаваш форум.
Колико гол се правиш....ти си глуп бато!
Углед:
373
Цитат:Прст_у_окo_латиници
Колико гол се правиш....ти си глуп бато!
Ideš pod mač bato, pod mač
ПРОСВЕТАР.