Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

(10-03-2017, 09:19 AM)смедерево Пише:  Аутор овог текста није из те "кухиње"...Никола Алексић се зове.А зар нису све странке(организације) под контролом Удбе?

Не знам брате. Рекох ти само где ми постаде сумњив. Smile

Ево сад ћу да пробам то да разјасним у вези странака и УДБЕ. Прво да су ти из странака њихови и да су их они оснивали што би их убијали, јурили, качили им прислушкиваче у куће и просторије странака ? У почетку су убацивали и неке своје у странке, али је дошло до провале многих као нпр. данашњег познатог писца шпијунских романа.

Ни Шешељеву странку нису основали ! Он је био сарадник босанске службе а онда је дошао овде, кренуо нешто мало да тупи а онда је ухваћен од стране српског ДБ-a у првој половини 90-тих и кренуо у сарадњу са њима, што није никаква тајна.

Највише тих неких шпијунчина је било у две маргиналне странке, једна је Грађански савез Весне Пешић, друга је Нова демократија. Ако се сећаш њих,председник им је био Душан Михајловић. Никакве тајне ово нису , све може да се прочита у књигама које су писали бивши функционери службе а најбоље је то описивао Зоран Мијатовић.

Било је и дуплих играча, од којих је најпознатији један данашњи хашки сведок чије име нећу помињати који је 1996. покушао да се убаци у СПО а просторије СПО је тад прислушкивала УДБА што је довело до тешке забуне на релацији УДБА-сарадник јер су га чули на снимку а нису га они послали у просторије СПО већ једна страна служба. Није успео да се убаци унутра а 1999. им је побегао преко границе тј. насамарио их је нешто.

Шумадинац, Срби на окуп је љотићевски назив а ти баш слабо познајеш брачни пар Драшковић кад мислиш да тако деле паре около. Кез Једино што су они финансирали и можда и сад финансирају је један историјски пројекат о коме се писало и на форуму , није ништа нелегално. Нису били једини финансијери , али су помагали. Да је среће да и ови твоји американци из Двери издвоје некад новац за нешто српско. Smile
Одговори

Знам! "Срби На Окуп", "Васељенска ТВ" и "Истинољубље" су из исте прољотићевске и неоудбашке кухиње који се финансирају са запада.
Имају за циљ разбијање СПЦ као и смућивање српског националног идентитета.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

A čiji tj. koga podržava šumadinac?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-03-2017, 04:28 PM)Mekenzi Пише:  A čiji tj. koga podržava šumadinac?

ЈА САМ ЗА ВОЈНИ УДАР И ВАСПОСТАВЉАЊЕ

СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ

О Д М А Х,

С А Д А,

Т У !

ДРАГОСЛАВА БОКАНА, ПОЛИТИЧАРА СА КРСТОМ И РАТНОГ КОМАНДАНТА БЕЛИХ ОРЛОВА, ЗА

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА

ТРОНА СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ ! Креза

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Комшија одговори кад те пита човек, немој да увијаш ко сељачка млада. Кез

Мени делује да си некад, а можда и сад, подржавао ове конзервативније опције типа СПО,ДСС...
Одговори

А где се то "сељачка млада" пита за године? Јок

Д М
Одговори

Ma za Vucic smo svi
Одговори

[Слика: IMG_1008.jpg]

Сендвич- бригаде надомак Суботице... прекјуче а данас у Лесковцу 45 аутобуса.
Јок

Д М
Одговори

Nema on muda da kaže za koga je.

Al dobar čovek ne da ga diramo, simpatične su mu ove šaljive i detinjaste fotke što kači na podforumu politika.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Gledajte ovo i razmislite da li bi sve demokrate kada se skupe imale da popune ove autobuse.
Vucic je presao igricu, nema protivnika, nema cimanja, 10 dana traje kampanje, i lepo opet on na vlasti.

Meni se vise gade svi ostali zajedno sto ne sme niko da mu stane na crtu vec seru o nekoj represiji mraku medija i ostalo. Na ulicu bato, a ne nema para pa sto da se cimam.

Pre neki dan setam sina i u Kolarcevoj sretnem ovog debila iz DJB postavim mu par pitanja covek cuti i gleda me i znas sta mi kaze ti si Vucicev Bot???
Одговори

Vučiću nema ko da se suprostavi jel je opozicija ANEMIČNA, NEZAINTERESOVANA, PASIVNA I NESTIŽE DO BIRAČKOG TELA KOJE TREBA DA PROBUDI!

Opozicija da svaki dan organizuje neku mirnu aktivnost, bubnjevi, pištaljke, koncerti, da izaziva režim ko onda 90-ih godina ovi se danas bave medijskim mrakom, ekonomijom, ljudskim pravima totalno pogrešno i nefunkcionalno.

Pazi kažu medijski mrak? Brate mili za vreme Slobe Miloševića po 12 sati nisi imao struju imao si 2-3 televizije i jedan opozicioni radio b92.

Danas u eri interneta, gde na twiteru, fejsbuku, jutjubu samo iskaču opozicioni kandidati. Ako je pink i rts merilo medija u Srbiji onda dođavola. Ja pink ne znam kada sam zadnji put gledao a rts samo kada ima liga šampiona ili neko evropsko/svetsko prvenstvo u fudbalu i košarci.

INTERNET JE DEMOTIVISAO NAROD NA TERENU! IZUZEV BOTOVA KOJI RADE U OPŠTINI ILI U STRANCI ZA SENDVIČ PA SU UCENJENI NA TO.

Garantujem da je 80% Srbije protiv Vučića ali oni nemaju za koga da glasaju.

Ovih 4-5 kandidata i 4x lošiji čovek od Vučića bi pobedio, on će da ih razbije u paramparčad jel realno nema ko ozbiljno programski, jasno, bezobrazno, akademski da mu se suprotstavi.

Što je najjgore prvi put NACIONALNA DESNIČARSKA SRBIJA NEMA SVOG KANDIDATA. Jedino ako racunaju na Šešelja i Boška.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Prvo Desnica ne postoji ali nisam siguran da Vucic ima samo 20posto podrske, mislim da tu gresis.

Ako pogledas ovu opoziciju,stani razmisli, pa ja sam na svim izborima glasao protiv njih i kako sada da glasam za nekog od njih???

Mislim da je u Srbiji politika mrtva i da samo neke velike pare mogu da dovedu neke nove Vucice na vlast.
Одговори

(11-03-2017, 12:56 AM)treca smena Пише:  Prvo Desnica ne postoji ali nisam siguran da Vucic ima samo 20posto podrske, mislim da tu gresis.

Ako pogledas ovu opoziciju,stani razmisli, pa ja sam na svim izborima glasao protiv njih i kako sada da glasam za nekog od njih???

Mislim da je u Srbiji politika mrtva i da samo neke velike pare mogu da dovedu neke nove Vucice na vlast.

Uzmi 10 ljudi u komšiluku bliskih tebi i pitaj ih da li bi glasali za Vučiča a da nemaju nikakve koristi od sns-a (tipa posao). Od 10 dvoje ćeti reći da bi možda glasali. Ja testirao na tom uzorku.

Vučić je uzeo pelcer od Mila Đukanovića i sigurno će vladati do 2030 godine.

Uzeo je od njega glavni metod ucenu. Drzni se da kažeš nešto protiv njega odmah murija ili džipovi ti stižu na kućnu adresu.

Gledaj bre ove izbore niko ziv ih nece pratiti od međunarodnih posmatrača.

Drugo u demokratskoj opoziciji nema agilnog, obrazovanog čoveka poput pokojnog Zorana Đinđića da izvede na ulice narod. A ne da se takmiče opozicioni lideri koje više tvitovao ili bio na fejsbuku jbš ti takvu kampanju.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Није то Милов пелцер већ комунистички.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним