Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Брозоманија

(27-08-2017, 09:32 PM)Јеремија Пише:  Где си ти видео Броза на Почучиној мајици матере ти?
Само због те оптужбе на рачун Почуче одгледао сам снимак емисије и нигде, али баш нигде не ведех Броза!
Где си га теи видео?!

Извињавам се, гледао сам тада на неком лошем телевизору. Сада видим да није.
Одговори

Новак Луковац за Њузвик : "Девет живота неухватљивог маршала" Бесан

http://www.newsweek.rs/magazin/84111-new...rsala.html
Одговори

Srbija danas glumi brozovu Jugoslaviju, vođa, banketi, ekonomski uspesi, bratstvo jedinstvo, veličanje NOR-a...samo mnogo loša kopija smo...

Nego mene brine, kada ćemo Već jednom biti Srbi...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-10-2017, 12:18 PM)Mekenzi Пише:  Srbija danas glumi brozovu Jugoslaviju, vođa, banketi, ekonomski uspesi, bratstvo jedinstvo, veličanje NOR-a...samo mnogo loša kopija smo...

Nego mene brine, kada ćemo Već jednom biti Srbi...

Kada prestanemo da želimo budemo Evropljani. Ili ćeš srpski identitet ili evropski.
Iskren ba dudem,prema tebi, ne možeš tražiti od ljudi da budu Srbi a istovremeno tražiti da podrže otcepljenje Kosova od Srbije jer je to "realnost".
Ili "realnost" ili Srpstvo.
Одговори

Pa preko dva miliona Srba zivi u Americi i Kanadi koje su prve priznale Kosovo a tamo nam najjača četnička dijaspora..Elem ne možemo od tih država da tražimo da povuku nezavisnost Kosova.

Evropa ne znaci gubljenje identiteta, niti bilo koja država je izgubila identitet kad je usla u EU.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-10-2017, 02:39 PM)Mekenzi Пише:  Pa preko dva miliona Srba zivi u Americi i Kanadi koje su prve priznale Kosovo a tamo nam najjača četnička dijaspora..Elem ne možemo od tih država da tražimo da povuku nezavisnost Kosova.

Evropa ne znaci gubljenje identiteta, niti bilo koja država je izgubila identitet kad je usla u EU.

Pa može 20 miliona četnika da živi u SAD i Kanadi malo šta oni tamo mogu da učine.

Što se tiče EU, pevajte četničke pesme i uz gusle ali morate formalno priznati Kosovo, uvesti sankcije Rusiji...pa otvoriti još jedno poglavlje.
Одговори

Sankcije Rusiji nece biti uvedene.
Ako KGB bude spavao ko u Ukrajini i nekadašnjem SSSR-u svašta je moguće..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-10-2017, 04:58 PM)Mekenzi Пише:  Sankcije Rusiji nece biti uvedene.
Ako KGB bude spavao ko u Ukrajini i nekadašnjem SSSR-u svašta je moguće..

Srbija neće uvesti sankcije Rusiji zato što se ti nadaš nekoj novoj "obojenoj" revoluciji u Rusiji, tj. padu predsednika RF Putina ?
Одговори

Pa... 17 godina vladavine...mislim bolje sam da se povuče i ode u penziju i čuva unučiće i šeta pse, uživa u sportu...Dosta 17 godina na vlasti plus 20 godina kao kgb oficir....

Red je da RF prepusti nekom mlađem, kao što je Sloba prepstio proevropskom čoveku Đinđiću.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-10-2017, 06:49 PM)Mekenzi Пише:  Pa... 17 godina vladavine...mislim bolje sam da se povuče i ode u penziju i čuva unučiće i šeta pse, uživa u sportu...Dosta 17 godina na vlasti plus 20 godina kao kgb oficir....

Red je da RF prepusti nekom mlađem, kao što je Sloba prepstio proevropskom čoveku Đinđiću.

Ne smeta ti Angela Merkel koja ulazi u 4. mandat , Milo Đukanović koji je ima apsolutnu vlast u CG 20 godina...
Одговори

Moje mišljenje ko vlada duze od 10 godina taj postaje diktator medjunarodnih njima i Milo.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-10-2017, 08:32 PM)Mekenzi Пише:  Moje mišljenje ko vlada duze od 10 godina taj postaje diktator medjunarodnih njima i Milo.

Odlutasmo od teme a ti si zaboravio na Angelu Merkel.
Одговори

Angela nije prisvojila državu. Nemačka je velika država i kod njih se premijer bira u parlamentu.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-10-2017, 11:12 AM)Mekenzi Пише:  Angela nije prisvojila državu. Nemačka je velika država i kod njih se premijer bira u parlamentu.

Tj. u Rajhstagu.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним