Поруке: 1,797
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
165
Велики војвод постаде Клеопатар...и тако...
У славу предака, на понос потомака!!!
http://cojstvo.rs/
Поруке: 3,187
Углед:
372
(18-09-2017, 05:53 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (17-09-2017, 09:13 PM)Громовник Пише: ....ми дрвимо овде годинама, док ви....о "РУСКИМ ИНТЕГРАЦИЈАМА"
Прихватамо критику и потписујемо да га ви дрвите годинама док се ми бависмо ИНТЕГРАЦИЈОМ и ПЕРСОНАЛНОМ УНИЈОМ са Русијом!
Шта'ш....ви оно што најбоље умете а ми наше во имја Бога а на ползу Отачаства, чинисмо!
Ваше "бављење интеграцијама" и "унијама" се своди на пискарање по форумима и подржавања дворских луда типа Шешељ по истим.
Зато и пропадамо к'о народ
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
(18-09-2017, 05:53 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Прихватамо критику и потписујемо да га ви дрвите годинама док се ми бависмо ИНТЕГРАЦИЈОМ и ПЕРСОНАЛНОМ УНИЈОМ са Русијом!
Шта'ш....ви оно што најбоље умете а ми наше во имја Бога а на ползу Отачаства, чинисмо!
Поздрав, Просвјетаре!
Ми смо ође тврдили ко је лажни "војвод" Вјекослав има двајест година.
И били смо у праву. Ако неко другује са комунистима, иде на мезар рахметли прцеднику овркомунисти и заплакива се, а у исто вријеме на сав глас виче да је највећи анти-комуниста, онда шта је то?
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
(Последња измена: 18-09-2017, 08:17 PM од
мунгос.)
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Да ли је то крај пљувању са тастатуре по Војиславу Шешељу или се наставља даље ? Зар мора човек цео живот да проведеу затвору и да забавља самозване четнике преко ТВ када унакрсно испитује "сведоке" у Хагу ?
Дедер нека неко наведе бар једну добру ствар коју је Шешељ урадио за Србију. Ја је не знам, али зато знам сијасет лоших ствари од стране "војводе" урађених на штету васколикмог србства.
Шешељево сурвавање у глиб ријалити курви и патолошких наказа само је логичан завршетак политичке каријере једног грамзивог хохштаплера и преваранта.
Међутим, због њега, због манитог народа који није хтео да види даље од носа данас имамо психопату на власти са безброј мародера који би зајахали и рођену матер за сребењак.
Дакле, то је учинак лажног војводе који се и данас руга Србији са ТВ екрана малог пријемника.
П.С. Поздрав за Просветара.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
Пази овако!
Није нам намера да бранимо
неодбрањиво!
Међутим!
МОГУЋНОСТ ДОДЕЉИВАЊА РАКА ЦИЉАНИМ ЛИЧНОСТИМА ДАНАС НИЈЕ ВИШЕ "ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ" НЕГО ТУЖНА ЗБИЉА!
Пред одлазак Богу наистину жртва више не зна шта говори, бунца и понаша се крајње чудно!
Чавез
ПРЕ додељивања рака:
И после:
А ОН НИЈЕ ЈЕДИНИ!
Шешељ по доласку из Хага:
И пред улазак у "Задругу":
Међутим!
Кубанци су мало узвратили Америма па се целокупно особље америчке амбасаде у Хавани жали на тегобе!
Не може то тако!
Над десетак руских дипломата је извршен "срчани удар" само у протеклих годину дана!
Што се тиче Велоког Војвода ова ситуација унас само изазива сажаљење, Србија губи једног борца, а нема их много!
НЕ СУДИТЕ ДАКЛЕ ДА ВАМ НЕ БУДЕ СУЂЕНО!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 9,119
Теме: 234
Углед:
373
Traži se mladi vođa sa krstom. Ko car Putin 2000 god kada je dolazio na vlast.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,504
Теме: 307
Углед:
3,042
Хајде да се накратко укључим у ову тему.
Био сам два пута у готово самосталном разговору са Војиславом Шешељом и Вељом Илићем.
Питао сам их скоро исто питање. Веља је причао о боравку у Москви. То је било када су Тадић и Коштуница потписивали са Путином и Медведевом онај неуспели споразум о Јужном току. Било нас је свега 4-5 и нико није журио, па је разговор био опуштен. Вељу сам питао само једно питање:" Шта кажу Руси за Шешеља?" Он ми је рекао да је исто питао неког саветника за националну безбедност ( Путиновог) . Веља ми је рекао да му је тај баја дословце казао:" Немојте о њему. Он је за нас одрадио један важан посао и ми му то не можемо заборавити."
Шешеља, у другој прилици, сам питао такође само једно питање:" Кад дубље размислите, који је разлог што Вас нису убили у Хагу?" Замислио се који секунд ( што није уобичајено за њега, као што знате):" Веруј ми да ни ја не знам одговор на то питање."
Е сад, колико је веровати овој двојици политичара који су познати по лагању:" Ко вас је терао да ми верујете. Легитимно је да политичар лаже." Или:" Који брат? Опште је познато да ја немам брата."
Али, ово што сам овде написао је 100 одсто истина, а ви просуђујте.
(19-09-2017, 07:58 PM)Бенито Пише: Хајде да се накратко укључим у ову тему.
Био сам два пута у готово самосталном разговору са Војиславом Шешељом и Вељом Илићем.
Питао сам их скоро исто питање. Веља је причао о боравку у Москви. То је било када су Тадић и Коштуница потписивали са Путином и Медведевом онај неуспели споразум о Јужном току. Било нас је свега 4-5 и нико није журио, па је разговор био опуштен. Вељу сам питао само једно питање:" Шта кажу Руси за Шешеља?" Он ми је рекао да је исто питао неког саветника за националну безбедност ( Путиновог) . Веља ми је рекао да му је тај баја дословце казао:" Немојте о њему. Он је за нас одрадио један важан посао и ми му то не можемо заборавити."
Шешеља, у другој прилици, сам питао такође само једно питање:" Кад дубље размислите, који је разлог што Вас нису убили у Хагу?" Замислио се који секунд ( што није уобичајено за њега, као што знате):" Веруј ми да ни ја не знам одговор на то питање."
Е сад, колико је веровати овој двојици политичара који су познати по лагању:" Ко вас је терао да ми верујете. Легитимно је да политичар лаже." Или:" Који брат? Опште је познато да ја немам брата."
Али, ово што сам овде написао је 100 одсто истина, а ви просуђујте.
Jа ти верујем да си разговарао и са Шешељем и Илићем.
Зашто Шешељ није убијен ? Не знам али знам да би патриоте и "патриоте" били срећни због тога.
Поруке: 3,187
Углед:
372
(19-09-2017, 07:58 PM)Бенито Пише: Шешеља, у другој прилици, сам питао такође само једно питање:" Кад дубље размислите, који је разлог што Вас нису убили у Хагу?" Замислио се који секунд ( што није уобичајено за њега, као што знате):" Веруј ми да ни ја не знам одговор на то питање."
Једини човек у Србији који је могао да издејствује Шешељево ослобађање јесте његов политички син.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 20-09-2017, 11:59 PM од
Громовник.)
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(20-09-2017, 11:58 PM)Громовник Пише: (19-09-2017, 07:58 PM)Бенито Пише: Шешеља, у другој прилици, сам питао такође само једно питање:" Кад дубље размислите, који је разлог што Вас нису убили у Хагу?" Замислио се који секунд ( што није уобичајено за њега, као што знате):" Веруј ми да ни ја не знам одговор на то питање."
Једини човек у Србији који је могао да издејствује Шешељево ослобађање јесте његов политички син.
Наравно, Шешељ је ,,идеална опозиција" свакој власти. Зато му је и требао.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(20-09-2017, 11:58 PM)Громовник Пише: (19-09-2017, 07:58 PM)Бенито Пише: Шешеља, у другој прилици, сам питао такође само једно питање:" Кад дубље размислите, који је разлог што Вас нису убили у Хагу?" Замислио се који секунд ( што није уобичајено за њега, као што знате):" Веруј ми да ни ја не знам одговор на то питање."
Можда је његов "политички син" основао Хашки трибунал ?
Поруке: 9,119
Теме: 234
Углед:
373
Sin mu postade narodni poslanik...
Hiljadu evra za gospodina.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.