Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ШЕШЕЉ 2017.

Зашто ви из Љотари Клуба мрзите нас НАТО- Четнике?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-02-2017, 10:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Велики Војвода Војислав Шешељ

Кидање

И тако у друштво Степе, Путника, Мишића,Бојовића , Просветар некако угура и Шешеља.
Одговори

[Слика: file.php?vrsta=images&image=3_5832eab42311b.jpg]

.
ВОЈА ТВАМП Креза

[Слика: CqDddwcWcAIJ3rV.jpg]

Јок

.
ВОЈА ТВАМП Креза

[Слика: file.php?vrsta=images&image=3_5832eab42311b.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Цитат:Наравно да су сви волели Америку, али све је то променила породица Клинтон. Ја би их волео и данас да се нормално понашају према нама, исто тако и са Француском. Нисам волео Енглезе, Немце и багру сличну њима...Гледај, ниси ти могао да идеш улицом и да вичеш деда ми је био четник и други деда ми је био четник , али сам славио славу без прекида тј. моји , никада се није прекинуо континуитет празновања.

Од Шешеља су сви кандидати бољи, рећи ћу ти и зашто, зато што би свако од кандидата уколико победи прихватио ту победу, Шешељ не би, искомбиновао би се за неке паре и признао пораз што му не би било први пут. Шешељ је човек који пре свега гледа лични интерес. А његови радикали никада нису имали такву снагу док је он био ту као што су је имали кад је странку водио лажни сеоски домаћин Томислав Николић.

Ми данас и најебавамо од радикала и бивших и садашњих , за бивше видиш и сам шта раде а ови актуелни заузимају места у скупштини без разлога и понашају се као да су ови из опозиције на власти па ударају по њима сваки дан, а Вучића " заборавили ".

Српска Радикална Странка није добра за Србију зато што неким Србима причају оно што би ови волели да чују а то углавном нема везе са реалношћу и тако народ доводе у тешку заблуду. Наравно, то није први пут али ме искрено изненађује број оних које Шешељ може да шалта како хоће

Славу су славили и поједини чланови СКЈ, Шта год причали ја мислим аргументовано да бољег кандидата од Шешеља нема, са друге стране мислим да је Тома мање зло од ДОС-а

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Србине, а шта мислиш о Бошку Обрадовићу?

Д М
Одговори

МИ смо срцем за Бошка и то не од јуче!

Међутим!

Ми дајемо нашу подршку Великом Војводу!

Разлог:

Велики Војвод се

Ј Е Д И Н И

залаже за пуну војну и политичку

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј У

са Русијом, док Бошко потем питању...муља!

Међутим!

Тачно је да Бошко Обрадовић веома активно напада Владу балавог Вучића док Војвода потем питању спава у последње време.

Међутим!

Честити Красић је од Радикала такође веома активан, што је уосталом разлог више за наше гађење што се тиче партијашког надгорњавања у Скупштини, кад би у ситуацији у којој се Србија налази било најприродније да су Ђого из ДВЕРИ и Красић на истој страни!

У томе и јесте бесмисао демонократије и напада на Бошка од стране Шешељевог малог шарова (шаровића)!

Због истих мањкавости демонократије ми и залажемо за

П У Ч

и то

ОДМАХ,

САДА,

ТУ!

МИ дакле, одређујемо нашу подршку равнајући се само и једино према степену изјава о привржености пуној, ВОЈНОЈ и ПОЛИТИЧКОЈ,

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј И

са Русијом, јербо на страни Трулог Зпада нема шта да тражимо сем умирања на кашчицу или клиничке смрти!

Укажите нами на неку политичку групацију која се залаже за речено снажније, прецизније и громогласније од Великог Војвода и ми га одма'подржавамо, ма то био и Крмнад Чварак (из партизанске породице)!

Иначе оно "интегрисање" за време титића без покрића је било во времја пјаног Јељцина!

Па и то је боље него баљезг "усе-кљусе" а овамо смо окружени душманима са ножем у зубима!

Све може да се каже за Великог Војвода ал'немож'да му се оспори изузетна интелигенција!

Човек једноставно ВИДИ где је спас док се осталих 95% Новосрбских баба чешља!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Велики Војвода Шеки не подноси Љотаре, тако да ти сва писанија о њему падају у воду.

Ми по пустињи викасмо... Ама душу спасисмо!

Паметном доста!

Д М
Одговори

(14-02-2017, 11:54 AM)Шупашипац Пише:  Велики Војвода Шеки не подноси Љотаре, тако да ти сва писанија о њему падају у воду.

Подносиће, подносиће....!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Кад? Када Ви дођете на влас' ? Јок

Д М
Одговори

Ти се боље припреми него што лајеш јер једини излаз из данашње ситуације у Новосрбијици јесте БЕЗБОЛНИ ДРЖАВНИ УДАР и довођење на власт САБОРНЕ УСТАВОТВОРНЕ СКУПШТИНЕ у којој би доминирале патриоте из ДВЕРИ, поштени Радикали, ОБРАЗ, НАШИ, ЗАВЕТНИЦИ итд...а под условом усвајања ставова Војислава Шешеља око ПУНЕ ВОЈНЕ И ПОЛИТИЧКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ са Русијом!

ВОЈСКА би гарантовала пуну међусобну ИНТЕГРАЦИЈУ свих патриотских снага и дисциплину међу мерачима споловила чији је већи!

ЗА ОЛАЈАВАЊЕ И НАДГОРЊАВАЊЕ СЛЕДИЛА БИ ДО ДАЉЊЕГ, КАШТИГА 'АПШЕЊА НА ЛИЦУ МЕСТА!

Окрени обрни-ето тебе на окопавању кромпира!

СВИ КОМУНО-СТАНИСТИ, ТИТОВЦИ, ЛАТИНИЧАРИ И НАТО-ЧЕТНИЦИ ДА СЕ ПОВУКУ У МИШЈЕ РУПЕ И ДА ЗАВЕЖУ ЛАБРЊЕ ДО ДАЉЊЕГ, ДА НЕ БУДЕ БЕЛАЈА!

Много се бре стоке безрепе намножило!

У наставку ми предлажемо Драгослава Бокана за МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА ТРОНА СЕРБСКОГ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ма немојте касти! Јок

Д М
Одговори

Себи убраду:

Блажени нишчи Духом јер њихово је Царство небеско!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-02-2017, 01:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Себи убраду:

Блажени нишчи Духом јер њихово је Царство небеско!

А твоје пустињско,па можеш да лелечеш до миле воље!Без сметњи!
Креза

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(14-02-2017, 10:54 AM)Србин Пише:  са друге стране мислим да је Тома мање зло од ДОС-а

Благо теби кад уопште уочаваш разлику међу њима 5+5

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним