Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ШЕШЕЉ 2017.

ПРОСВЕТАРЕ.....

Били нам могао да објасњаваш како то да Вучић и спин медија све свирају од оружање......

А У ДЕЛА СВЕ ЈЕ ДАТО ШИПТАРИМА.......СВЕ!

А у сва та времена НИ ЈЕДНУ МРВИЦУ ОЗБИЛНА КРИТИКА....ПРОТЕСТЕ....ДЕМОНСТРАЦИЈЕ ОД ШЕШЕЉ И СВИ ЊЕГОВИ НАВИЈАЋА!
Одговори

(04-02-2017, 04:59 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  ПРОСВЕТАРЕ.....

Били нам могао да објасњаваш како то да Вучић и спин медија све свирају од оружање......

А У ДЕЛА СВЕ ЈЕ ДАТО ШИПТАРИМА.......СВЕ!

А у сва та времена НИ ЈЕДНУ МРВИЦУ ОЗБИЛНА КРИТИКА....ПРОТЕСТЕ....ДЕМОНСТРАЦИЈЕ ОД ШЕШЕЉ И СВИ ЊЕГОВИ НАВИЈАЋА!

Балави Вучић издајник бити а Шешел низ длаку ићи И јајца чешати јербо можда балави Хагом претити а жена, ђеца, кукати!

Међутим!

ШЕШЕЉ ЈЕДИНИ ЗА ИНТЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈА БИТИ!

Ко нами показати у Новосрба ко други за ИНТЕГРАЦИЈУ бити ми то папир на принтер копирати и са мало соли појести!

ХАУГ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Nami ođe nije jasno...

Kako je Šešelj za INTEGRACIJU SA RUSIJOM

a ujedno
Ne želi da napadne Vučića i proevropski režim...

Jel to ono ko 90-ih

Zalažem se za Veliku Srbiju sam gde su granice Karlobag, Karlovac, Virovitica

a ujedno

podržavam režim Slobodana Miloševića i Milošević je najjveći heroj Srbije.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-02-2017, 08:05 PM)Mekenzi Пише:  Kako je Šešelj za INTEGRACIJU SA RUSIJOM

a ujedno

Ne želi da napadne Vučića i proevropski režim...

Нападање или ненападање Вучића нема много везе са његовим личним залагањем ЗА ПУНУ ИНТЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ!

Он чак мање-више понавља наш став да МИ МОРАМО СТУПИТИ У ТАКВУ ИНТЕГРАЦИЈУ ДА РУСИЈА ДОЂЕ-АЛИ ДА НЕ ОДЕ!

Ми дакле сматрамо да смо се као народ више пута опекли на војевање Аустро-угарске која је долазила па после бежала и нас на цедилу остављала!

Он чак веома прецизно наводи и будуће руске војне базе као и постављање С-300 код нас!

Даклем напад'о он Вучића или не-ОН СЕ ЈЕДИНИ, БАР НА РЕЧИМА, ЗАЛАЖЕ ЗА ЖИВОТНО ВАЖНЕ ОДЛУКЕ ЗА СРБИЈУ!

Покажи ми неког другог ко се за исто, БАР НА РЕЧИМА, залаже и тај ће ома имати нашу подршку ма то био и Крмнад Чварак (из партизанске породице)!

(05-02-2017, 08:05 PM)Mekenzi Пише:  Jel to ono ko 90-ih

Zalažem se za Veliku Srbiju sam gde su granice Karlobag, Karlovac, Virovitica

a ujedno

podržavam režim Slobodana Miloševića i Milošević je najjveći heroj Srbije.

Односи Шешеља и титића без покрића били су ПРОМЕНЉИВИ, рецимо приликом ударања граница на Дрини Шешељ је позивао на УСТАНАК и 'апшење титића а по потписивању Дејтонског споразума 1995-е га је назвао „највећим издајником србског народа“.

Шешељ је такође оштро критиковао и режао на режим и објављивао писанија под називима као „Тиранин са Дедиња“, за Миру Марковић говорио да је „црвена вештица са Дедиња, нова проклета Јерина и највеће зло србског народа“!

СРС је тада била изложена прогону државних медија као и остале опозиционе партије!

У затвору је Шешељ боравио више пута 1994-95-е године а после изласка из затвора је направио „техничку коалицију“ са Демократском странком и Демократском странком Србије па је тако баш он довео Коштуна навлас'иако покушава данас да то заборави!

Због потписивања Кумановског споразума који је успоставио протекторат Уједињених нација и дефакто суспендовао сваки суверенитет Србије на Космету, Шешељ и радикали су се успротивили и поднели оставке на чланство у Влади док су Вук манити и Крмнад Чварак (из партизанске породице) тада чашћавали и играали на столовима!

Толико о његовој љубави за титића без покрића!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-02-2017, 06:37 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Он чак веома прецизно наводи и будуће руске војне базе као и постављање С-300 код нас!

Мора да га је Шојгу већ унапред поставио за главног координатора и планера Кидање

Види се да имате исту памет Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(06-02-2017, 03:10 PM)Громовник Пише:  
(06-02-2017, 06:37 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Он чак веома прецизно наводи и будуће руске војне базе као и постављање С-300 код нас!

Мора да га је Шојгу већ унапред поставио за главног координатора и планера Кидање

Види се да имате исту памет Blush

Па наша памет нам заповеда да подржимо неког ко бар ПРИЧА у нашу корист, док рецимо Чеда Мандов препоручује балавом да води политику са "више Шојблеа а мање Шојгуа"!

Да поновимо:

КАД БИ СЕ БИЛО КО НА СРБСКОЈ ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ БАР НА РЕЧИМА, ЗАЛАГАО ЗА ИНТЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ-МИ БИ ТАКВОМЕ ПРУЖИЛИ НАШУ ПОДРШКУ (мало ли је?) ПА МА ТО БИО И КРМНАД ЧВАРАК (из партизанске породице)!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Смањи та слова, нисмо ћорави! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(06-02-2017, 05:14 PM)Шумадрипац Пише:  Смањи та слова, нисмо ћорави, од џибру и тесто на очи не видимо! Јок

Дооообро, имаћемо у виду деловање џибре на вид очињи!

Тужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-02-2017, 06:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(06-02-2017, 05:14 PM)Шумадрипац Пише:  Смањи та слова, нисмо ћорави, од џибру и тесто на очи не видимо! Јок

Дооообро, имаћемо у виду деловање џибре на вид очињи!

Тужан

Ko je pobedio u drugom svetskom ratu ,a ko je bio drugi?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(06-02-2017, 07:42 PM)гегул Пише:  Ko je pobedio u drugom svetskom ratu ,a ko je bio drugi?

Паааа...судећи по овом документу који је изнео Бошко, победили су ЗАЈЕДНО, Енглези (РАК) и Њемци (ЛЕУКЕМИЈА), што се нас Срба, шаке сиромаха тиче, нами је свеједно, и због тога који нам је од њих ДАНАС милији, НЕ ВРЕДИ НИ СЕКУНДА ПРОЋЕРДАТИ ОД ВРЕМЕНА БОЖЈЕГ У ТОМ ЈАЛОВОМ НАДГОРЊАВАЊУ ИЗ НЕКИХ ПРОШЛИХ ВРЕМЕНА!

Међутим!

Тако не мисли Шумадрипац и остали дрипци!

Шта'ш....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-02-2017, 08:08 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(06-02-2017, 07:42 PM)гегул Пише:  Ko je pobedio u drugom svetskom ratu ,a ko je bio drugi?

Паааа...судећи по овом документу који је изнео Бошко, победили су ЗАЈЕДНО, Енглези (РАК) и Њемци (ЛЕУКЕМИЈА), што се нас Срба, шаке сиромаха тиче, нами је свеједно, и због тога који нам је од њих ДАНАС милији, НЕ ВРЕДИ НИ СЕКУНДА ПРОЋЕРДАТИ ОД ВРЕМЕНА БОЖЈЕГ У ТОМ ЈАЛОВОМ НАДГОРЊАВАЊУ ИЗ НЕКИХ ПРОШЛИХ ВРЕМЕНА!

Међутим!

Тако не мисли Шумадрипац и остали дрипци!

Шта'ш....

Постојало је 6 краљева са именом Џорџ,задњи се звао Џорџ 6.Како се звало осталих пет краљева ?Ти би ово као осведочени елизабетогузољуб требало да знаш.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

ШЕКИ О ЉОТАРИМА (интересантан интервју) Кез

• И шта је причао Томислав?

Др Шешељ: Томислав је човек који се читавог свог живота тако потуцао од немила до недрага, живео као фармер у Енглеској. Није човек неког великог образовања. Нема велико знање. Али се свих 7 сати нашег разговора жалио само на Александра због Александровог понашања, због тога што је Александар чврсто повезан са љотићевцима, да га љотићевци манипулишу. А Љотићевци, једини Југословени у српској емиграцији, су типична фашистичка оријентација. То, уосталом, показују и ови наши београдски љотићевци, каква је права оријентација тог покрета била. По неколико пута се вртео у круг. Ја сам морао и имао стрпљења да га слушам до краја. Али, Томиславу је био циљ да ја сада инсистирам да Томислав ипак дође на тај скуп у Естену. Међутим, ја сам једном у разговору са Ђујићем, када је већ прошао тај сусрет, поновио, Ђујић каже – Не долази у обзир тај усрани Карађорђевић, не може више никада да дође – баш тим изразом. Ништа, ја нисам хтео да се мешам.

• А колики је био сукоб између четника и љотићеваца у емиграцији?
У чему се он заправо огледао?

Др Шешељ: У идеолошкој оријентацији се то огледало.

• Четници су били за краља, а љотићевци не.

Др Шешељ: Не. И једни и други, љотићевци су највећи монархисти. Они су изразито за краља. Монархизам је суштина, можда, њихове идеологије, поред овог сталешког удружења.

• Али то се коси са фашизмом.

Др Шешељ: Не коси се, никако. Не коси се. То је посебна варијанта фашизма. Уосталом, италијанском фашизму није сметао краљ. Емануел III био краљ све до слома фашизма.

• А као је, рецимо, био лидер љотићеваца у Америци?

Др Шешељ: Нема неки посебан лидер.

• Ко је изразита фигура?

Др Шешељ: Има, рецимо, неки Боро Драгачевић у Канади, он је једина значајнија личност тамо. У самој Америци нема нико посебно значајан, али најзначајнији је, можда, био поп Матеја Матејић из Кливленда. У Енглеској је био овај поп Зебић, из Бирмингена. Света Пауновић у Немачкој, у Минхену. То би биле те најзначајније личности.

•А ко је, по вашем мишљењу, Александра, од тих љотићеваца, “обрадио”?

Др Шешељ: Највише поп Зебић из Бирмигена. Он је најотровнији љотићевац. Али Ђујић никада није био у сувише великом сукобу са љотићевцима.

• А да ли је, по вашем мишљењу адвокат Драган Лукић из Лондона, такође љотићевац?

Др Шешељ: Да ли је љотићевац, то не могу дефинитивно да потврдим, али је близак Александру и браћи Марчетић. Они су тамо велики богаташи, ваљда су они и финансирали то све. Али, вероватно су сви веома блиски љотићевцима јер су у том кругу. Међутим, то не могу сада дефинитивно да тврдим. Јер, ти љотићевци су у емиграцији једина конспиративна организација. Они крију своје чланство. Тек када га мало, тако, чачнете онда се открива, показује ко је шта је. И љотићевци су највећим делом и остали у Немачкој, јер су се бојали изручења у Југославију од стране Американаца, Енглеза и других. Љотићевци су били чисти фашисти, чисти сарадници окупатора у Другом светском рату. Е сада, Ђујић је помогао да се две велике јединице љотићеваца извуку из земље, да не буду предате партизанији. Два пука љотићеваца. Он им је дозволио да се преобуку у четнике, да скину оне своје црне еполете и да ставе четничке ознаке. Тако их је извукао из земље и они су на известан начин били захвални Ђујићу поводом тога. А друго, нису се много сукобљавали јер су љотићевци и Ђујићеви четници били на федералној страни у црквеном расколу, тако да ни ту није било великих сукоба. И Ђујић је од мене веома често тражио да не идем у директне сукобе са љотићевцима. Међутим, ја нисам хтео да га слушам, јер сам расправљао где сам стигао.

• Како ви тумачите чињеницу да су у целој нашој овој педесетогодишњој историји комунисти фиксирали, пре свега, четнике, и четнички покрет као највеће зло и највеће непријатеље? Чини се да су љотићевци остали апсолутно по страни од свих тих комунистичких напада?

Др Шешељ: Прво, љотићевце није уопште било тешко компромитовати. Они су били компромитовани по себи. Није уопште требало доказивати да су сарађивали са Немцима када су они водили ђаке у Крагујевац, на стрељање. Онај Марисав Петровић, је ли се тако звао, који је директно у томе учествовао, на најдиректнији начин. Затим, у љотићевском покрету било је нешто слично комунистичком покрету. Иста врста конспиративне организације, тоталитаран поглед на свет. Љотићевци и данас себе ословљавају са “друже”. Они су први то увели код нас као термин, па су комунисти од њих прихватили. И вероватно је и то био разлог, а сем тога, љотићевци нису били толико опасни. Они су већ били једна конспиративна група на Западу која се слабо обнављала, нико од млађих људи углавном није приступао и како су старили, тако су изумирали.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Због чега нападате Владу, ви сви који га нападате имате веома чудну логику (благо речено) та иста памет и та иста логика коју овде просипате је гласала 90-тих прво за СПО а после за ДОС и то под изговором рушења комунизма па на власт доведосте ем веће лопове ем комунисте и још увек се тиме потајно дичите.Половина од вас не воли Вучића зато што немате високе плате и добро запослење а да имате волели бисте га. Ја лично сам монархиста, али сам задњих петаест година од када имам право на свим изборима гласао за СРС и то не зато што мислим да је добра него да је најмање лоша, ако и ви сви овде и ја са вама будемо чекали некога са киме се потпуно слажемо нећемо га никад дочекати а Србији ће бити све горе и горе. Оставимо ситна не слагања са стране. Сви заједно у један фронт ради одбране Србије и Српства на начин који нам тренутно стоји на располагању, а сви ви у себи дубоко знате да ће српском национализму бити много боље ако победи Војислав Шешељ него било који други председнички кандидат на овим изборима.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

[Слика: kYFwJIF.jpg]

[Слика: kYFwJIF.jpg]

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним