Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово и Метохија
#99

(02-08-2017, 10:13 PM)Mekenzi Пише:  
(02-08-2017, 08:57 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па ево Макензи покуашава да УСПОРЕЂУЈЕ КОМУНИСТИЧКЕ ВЛАДАВИНЕ СА КРАЉЕВИНСКЕ.....

Због то радиш тако спонтано.......ти си ту сам се одао!

Па Српска Краљевина је хтела да врати СКАДАР.......али ту се појавила запад!

Али док смо ту код ДОСА.......КАКО ЈЕ ТАДИЋ/ФРАНЦЕТИЋ ДАО ВУКОВАРСКУ АДУ ХРВАТИМА?

Па ја видим ти си ЛАЖОВ........Пристински Аеродром је био на почетком улазак НАТО трупа.

Кичма та ситуација је била ко је одао из Руске изворе да је било план да шаљу више СПРЕТНАЗ за осигурање......и тако су НАТО забранилих летове су суседне државе.

Ако опкољавање......није био НАТО луд да их нападу......Американци су желили да раде....а Јаксон је их полио са хладном водом......желећи да избегава већи сукоб.

Али ту је било веч договор и НАТО и Руса.....и то је некако фунционисао!

Тако питам зашто је Ђинђић одбео да плати $16м годишно, да Руска војска остане на Косово и Метохије?.........и то из чишто мира?

Druze na Kosovu je bilo stotinjak Rusa i više hiljada NATO vojnika.

Rusi su bili okruženi sa svih strana nato paktom. Bondstil radio punom parom...

Nego kad smo vEć kod Rusije...

ŠTO NE PRODAŠ STAN U ENGLESKOJ I ODEŠ DA ŽIVIŠ U MOSKVI, NA KRIM ILI VLADIVOSTOK, kada je toliko voliš

Кизо.... 'Ајде у 50 сома да је "Прст_у_ока_латиници" старија дама у менопаузи, јер пише и преноси којекакве глупости и млатотине без икаквог критичког осврта. Не импонује неком господину из емиграције тај стил опхођења. :P

.


Знате како..... Признавањем КиМ ми не добијамо апсолутно ништа. Наша будућност уопште не зависи од неког имагинарног раја у који ћемо бити примљени ако признамо КиМ - огромно је питање да ли и стварно постоји воља у ЕУ да се приме земље Западног Балкана - него до тога да најзад почнемо да рашчишћавамо сопствено двориште: партократију, корупцију, бирократију и остале тешке болести које убијају ово друштво. И да онда градимо државу из које људи неће желети да збришу по сваку цену. А то са Косовом нема никакве везе.

Исто тако се не треба заносити било каквим повратком Косова у оквире Србије, као што је било пре '99. Од тога јако дуго - ако и икад - неће бити ништа и не треба дозвољавати политичарима овде да тим причама мажу људима очи, крију пљачке и врше даље тотално урушавање државе и економије које су ионако потпуно упропастили.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-08-2017, 12:09 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Па зашто је Ђинђић одбео да плати $16м годишно, да Руска војска остане на Косово и Метохије?

https://youtu.be/PBAzxqrZb8o

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Zoran Đinđić je bio veliki čovek i političar.

Nismo ga razumeli zbog hajke koj je konstantno vođena na njega od kada je došao na vlast do njegovog ubistva.

Sećam se ja, bio tek prva godina studija kada je Zoran Đinđić koji je tada imao podršku kao premijer jedva nekih 10% pokreno akciju
SRBIJA NA PRAVOM PUTU gde je sa ministrima obilazio celu Srbiju, držao konvencije širom Srbije bez botova.

DANAS JE TO NE MOGUĆE! ZAMISLITE VUČIĆA BEZ BOTOVA SA NARODOM! ZAMISLITE DA DIGNETE RUKU I DA GA PITATE NEŠTO NEZGODNO!
DANAS JE CENZURA OGROMNA. A KOD ZORANA SU BILE SILNE EMISIJE!

A nacionalisti radikali ovi sada što vladaju nikada jači u to vreme, pa pitanje haga koje su koristili da masakriraju Zorana i tu vladu, pa pritisak zapada, tek završen sukob na kosovu, izručenje Miloševića, ostaci kriminogenih i političkih osoba koji su na kraju i doveli do njegovog ubistva.

Danas evro radikali se kunu u Zorana, i još nesrećnik koji se kao beba radovao njegovom ubistvu izjavi mrtav ladan kako se savetovao sa Zoranom Đinđićem.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не траже они од нас да признамо реалност... траже да се одрекнемо права... да дамо нешто што још увек нисмо изгубили... да смо то изгубили, не би нам то ни тражили...

Једно је да се помириш са тим да ти је нешто отео неко јачи од тебе којем не можеш ништа... сасвим друго је да му још и писмено потврдиш да је то његово...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ма сви те сви ШЛАМ, и то највећа!

ТИТО, МИЛОШЕВИЋ, ЂИНЂИЋ, ТАДИЋ, НИКОЛИЋ, ВУЧИЋ......само ви можете таких људи да дозволите да вам влада!

Пре 20 година сте имали изузетне прилике да промените равна тежа у својом двориште.......баш у том тренутак кад су Америнканци ставили базу на Косово и Метохије.

Тад је било време да дозвољавате Русе да ставе своје базе....не мислим да су оних сами сватили од ћему се ради!

Али ви овсте немате тај капацитет да стратегично гледате у будучности.....шта вам је снага, слабости, прилике, претње......


Ако је неко залагао за твоја уништења у Први Светски Рат, зашто мислите да бих се та политика и жеља променила не после 100 година?

Ако је неко гледао да вас прекршћава или да вас тотално смани, а та мисљење И ПРАКСА ЈЕ НА ДЕЛО ВИШЕ ОД МИЛЕНИЈУМ ГОДИНА!

АКО ВИ ТО ЈОШ ОВСТЕ НЕМУЖЕТЕ ДА СВАТИТЕ.........или сте НАЈВЕЋИ МАЗОХИСТЕ У ЦЕЛОЈ ИСТОРИЈИ МАЗОХИЗАМ......или сте НЕВЕРОВАТНО НАИВНИ......ТОЛИКО ДА ТА НАИВНОСТИ МОЖЕ ДА ВАС ОСЛЕПЉИВА......или БОЉУЈЕТЕ ОД ГЕНЕТИЧНОГ СПОНТАНОГ КОЛЕТИВНОГ АМНЕЗИЈЕ! или сте НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ САМИ СЕБИ! или вам је ГОСПОД КАЗНИЈО ЗБОГ СВОГ МЕЂУСОБНОГ ЗЛО ДЕЛА КАЖЊАВА ДО СВОГА НЕСТАНКА!

И сви година што читам Српске медије и политике......само су неколико људи сватили да лично физично умиру.....да немају тај неталитет.

Збила што су била веза Аркан и Ђинђић?
Одговори

(03-08-2017, 08:11 AM)Mekenzi Пише:  Zoran Đinđić je bio veliki čovek i političar.

Није био ни једно ни друго. Тачније, био је лош човек и још гори политичар. Ако га нисмо "разумели", то је зато што ни он није знао шта хоће.

То што је Вучић можда и гори од њега, неће да рехабилитује овога.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(03-08-2017, 11:37 AM)Николај Пише:  
(03-08-2017, 08:11 AM)Mekenzi Пише:  Zoran Đinđić je bio veliki čovek i političar.

Није био ни једно ни друго. Тачније, био је лош човек и још гори политичар. Ако га нисмо "разумели", то је зато што ни он није знао шта хоће.

То што је Вучић можда и гори од њега, неће да рехабилитује овога.

Najjlošiji čovek od svih njih iz 90-ih je bio zločinac Milošević.


Nikada nije posetio niti jednog jedinog ranjenika na VMA iz svih radova 1991-1999

Nikada nije otišao niti na jednu sahranu palom srpskom borcu 1991-1999 a samo 1999 ih je izginulo njih preko 1300.
Samo na košarama blizu 200 mladića je ostavilo život na Prokletijama. Niti jednom borcu nije bio na sahrani.

Nikada nije sišao u narod.

Nikada nije gostovao ni na jednom jedonoj televiziji izuzev onih bednih saopštenja. (sem kod Vujovića sa palme zadnji put).


Izdao krajinu.

Potpisao kapitulaciju na Kosovu.

Što je Sloba naneo štete srpskom narodu, nikome neće poći za rukom u narednih 100 godina..

Spisak je sledeći:

Doveo do sankcija, ratova, inflacije, siromaštva, bede, blokada, barikada, terorističkih organizacija, paravojnih i parapolicijskih formacija, kriminalnih organizacija, bezvlašća, šverca cigara benzina, nafte, garderobe, izvlačenja para na kipar, madona, davanje vlasti Miri Marković, ubistvo Stambolića, Ćuruvije, pokušaj atentata na Draškovića, Dafina, Jezda, izbeglice, tuče za jogurt, hleb i mleko, plate 1 dojče mark, dileri na ulicama penzije kasnile više meseci, izolacija, redovi ispred ambasada, cenzura u medijima, udba sve žive pratila, prebijanje i ubistva studenata, kordoni policije, unutrašnji nemiri, gazimestan 1989, kontra mitinig ušće 9.3.1991, "Volim i ja Vas" 1995, oluja, bljesak, račak, bombardovanje, sankcije, izolacija, otpor, državni neprijatelji, zapadni izdajnici, zapadni plaćenici, soroševci, hapšenje, hag, onda nastavak unutrašnjih nemira od strane sadašnjih radikala i koštunice....Spisak je pdoguačak...


I ŠTA MISLIŠ POSLE OVAKVE SRBIJE KOJA JE 12 GODINA OVO TRPELA, ŠTA JE JEDAN ZORAN ĐINĐIĆ GOTOVO SAM ZA MANJE OD TRI GODINE MOGAO DA URADI A PLUS OPSTRUISAN OD STRANE KOŠTUNICE, ČEDE, BEBE I OSTALIH KOJI SU I DOVELI DO NJEGOVE LIKVIDACIJE JER JE HTEO DA MENJA POTPUNO TRUO SISTEM!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо.... 'Ајде у 50 сома да је "Прст_у_ока_латиници" старија дама у менопаузи, јер пише и преноси којекакве глупости и млатотине без икаквог критичког осврта. Не импонује неком господину из емиграције тај стил опхођења.

Ово је још један ЕМОЦИЈАЛНА изјава......јели имаш мало другаћија наћин размисљање?

Нити твз "МАКЕНЗИ" нити ткз ”ШУМАДИНАЦ" не читате.......то бих објаснило зашто немужете ништа да доприњавате на ЧЕТНИЧКИХ ДЕО САЈТА.....поготово новог гледиште, нова инфомације итд!

Тако знадем да су РУСИ ОНДА СУ БИЛИ ИНСТРУМЕНТАЛНИ У УБЕЂИВАЊЕ ДА СЕ СРПСКА ВОЈСКА ПОВУЋЕ СА КОСОВО И МЕТОХИЈЕ!.......То бих можда објаснила комплекс кривице сина ПИНКАС Pinchas ФИНКЕЛСТИНА.

https://youtu.be/PBAzxqrZb8o
Клип је стигло 20 дана пре атентат
Што бих значило да је одбио да финанцира Руску Војску на КиМ пре тога........ЗАШТО?

Та видимо колико вас двоје добро сећате?
Како су Срби могли да упреће НАТО улазак на Косово и Метохије?
Одговори

(03-08-2017, 12:14 PM)Mekenzi Пише:  
(03-08-2017, 11:37 AM)Николај Пише:  
(03-08-2017, 08:11 AM)Mekenzi Пише:  Zoran Đinđić je bio veliki čovek i političar.

Није био ни једно ни друго. Тачније, био је лош човек и још гори политичар. Ако га нисмо "разумели", то је зато што ни он није знао шта хоће.

То што је Вучић можда и гори од њега, неће да рехабилитује овога.

Najjlošiji čovek od svih njih iz 90-ih je bio zločinac Milošević.


Nikada nije posetio niti jednog jedinog ranjenika na VMA iz svih radova 1991-1999

Nikada nije otišao niti na jednu sahranu palom srpskom borcu 1991-1999 a samo 1999 ih je izginulo njih preko 1300.
Samo na košarama blizu 200 mladića je ostavilo život na Prokletijama. Niti jednom borcu nije bio na sahrani.

Nikada nije sišao u narod.

Nikada nije gostovao ni na jednom jedonoj televiziji izuzev onih bednih saopštenja. (sem kod Vujovića sa palme zadnji put).


Izdao krajinu.

Potpisao kapitulaciju na Kosovu.

Što je Sloba naneo štete srpskom narodu, nikome neće poći za rukom u narednih 100 godina..

Spisak je sledeći:

Doveo do sankcija, ratova, inflacije, siromaštva, bede, blokada, barikada, terorističkih organizacija, paravojnih i parapolicijskih formacija, kriminalnih organizacija, bezvlašća, šverca cigara benzina, nafte, garderobe, izvlačenja para na kipar, madona, davanje vlasti Miri Marković, ubistvo Stambolića, Ćuruvije, pokušaj atentata na Draškovića, Dafina, Jezda, izbeglice, tuče za jogurt, hleb i mleko, plate 1 dojče mark, dileri na ulicama penzije kasnile više meseci, izolacija, redovi ispred ambasada, cenzura u medijima, udba sve žive pratila, prebijanje i ubistva studenata, kordoni policije, unutrašnji nemiri, gazimestan 1989, kontra mitinig ušće 9.3.1991, "Volim i ja Vas" 1995, oluja, bljesak, račak, bombardovanje, sankcije, izolacija, otpor, državni neprijatelji, zapadni izdajnici, zapadni plaćenici, soroševci, hapšenje, hag, onda nastavak unutrašnjih nemira od strane sadašnjih radikala i koštunice....Spisak je pdoguačak...


I ŠTA MISLIŠ POSLE OVAKVE SRBIJE KOJA JE 12 GODINA OVO TRPELA, ŠTA JE JEDAN ZORAN ĐINĐIĆ GOTOVO SAM ZA MANJE OD TRI GODINE MOGAO DA URADI A PLUS OPSTRUISAN OD STRANE KOŠTUNICE, ČEDE, BEBE I OSTALIH KOJI SU I DOVELI DO NJEGOVE LIKVIDACIJE JER JE HTEO DA MENJA POTPUNO TRUO SISTEM!

https://s4.postimg.org/bcewdqv8d/IMG_4533.jpg
"То што ме ти нацрни, не значи да си велики патриота и антикомуниста! Ја и твој лидер смо имали много тога заједничког и поред наших наизглед супротности."

Јок

(03-08-2017, 12:56 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Кизо.... 'Ајде у 50 сома да је "Прст_у_ока_латиници" старија дама у менопаузи, јер пише и преноси којекакве глупости и млатотине без икаквог критичког осврта. Не импонује неком господину из емиграције тај стил опхођења.

Ово је још један ЕМОЦИЈАЛНА изјава......јели имаш мало другаћија наћин размисљање?

Нити твз "МАКЕНЗИ" нити ткз ”ШУМАДИНАЦ" не читате.......то бих објаснило зашто немужете ништа да доприњавате на ЧЕТНИЧКИХ ДЕО САЈТА.....поготово новог гледиште, нова инфомације итд!

Тако знадем да су РУСИ ОНДА СУ БИЛИ ИНСТРУМЕНТАЛНИ У УБЕЂИВАЊЕ ДА СЕ СРПСКА ВОЈСКА ПОВУЋЕ СА КОСОВО И МЕТОХИЈЕ!.......То бих можда објаснила комплекс кривице сина ПИНКАС Pinchas ФИНКЕЛСТИНА.

https://youtu.be/PBAzxqrZb8o
Клип је стигло 20 дана пре атентат
Што бих значило да је одбио да финанцира Руску Војску на КиМ пре тога........ЗАШТО?

Та видимо колико вас двоје добро сећате?
Како су Срби могли да упреће НАТО улазак на Косово и Метохије?

http://www.pogledi.rs/forum/Forum-zenski-kutak--30

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

http://www.pogledi.rs/forum/Forum-zenski-kutak--30

Бежте!!!
Јели ви овсте не видете како буквално изгледате....ви сте за кафану.....а не за озбилне теме!
И то је одлично доказано у овим вашим последних постовима!

Ваша неозбилности грми!

То је разлог зашто се текстови копирају са другим сајтови.......зашто ви немата ништа паметно да допринесете теме!
Одговори

(03-08-2017, 01:51 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  http://www.pogledi.rs/forum/Forum-zenski-kutak--30

Бежте!!!
Јели ви овсте не видете како буквално изгледате....ви сте за кафану.....а не за озбилне теме!
И то је одлично доказано у овим вашим последних постовима!

Ваша неозбилности грми!

То је разлог зашто се текстови копирају са другим сајтови.......зашто ви немата ништа паметно да допринесете теме!


Прст_у_ока_латиници
(наредник)
*

Датум Регистрације: 30-09-2016
Датум Рођења: Није Одређено
Месно Време: 03-08-2017 у 12:48 PM
Статус: На вези (Прегледа Форум Женски кутак @ 01:46 PM)


Слободно, нема потребе да се стидите. Кез

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Па нека вас ГОСПОД ОСУДИ ако сам ја жена........па да видимо у којом тренутком у свој живот ће се озбилити........

Морате брзо пожурити зашто ви сте одавно дужни један грађански рат између сами себе!
Одговори

Pazi u great british su dozvoljene seksualne slobode...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Славко Никић
https://www.youtube.com/watch?v=iJK7u78ovGw
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним