Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Potrebna mi je pomoć oko programa za skidanje videa

Svi programi koje sam koristio ne mogu da skinu vide-e sa svih sajtove,bez obzira na to što su za njih rekli da to mogu.Na primer ja želim da skidam vide-e sa sajta Jugoslovenska Kinoteka,i nekog italijanskog sajta ,ti videi su mi potrebni za moj dalji rad,oni svi imaju neku oznaku .html ,sad da li to ima neke veze sa tim,ne znam,molim vas za pomoć,umoran sam od toliko traganja za nekim video downloaderom koji zaista skida vide-e sa svih sajtova i u svim formatima,pa ne znam ni šta više da napišem,ako neko ima ideju kako mogu da skinem te vide-e,neka mi pomogne.

Evo lik videa sa italijanskog sajta koji želim da skinem,ali ne znam tačno kako:
http://fondoluce.archivioluce.com/LuceUn...ia&start=0

MOLIM VAS ZA POMOĆ !

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

(20-12-2016, 10:35 PM)Andrejevic Пише:  Svi programi koje sam koristio ne mogu da skinu vide-e sa svih sajtove,bez obzira na to što su za njih rekli da to mogu.Na primer ja želim da skidam vide-e sa sajta Jugoslovenska Kinoteka,i nekog italijanskog sajta ,ti videi su mi potrebni za moj dalji rad,oni svi imaju neku oznaku .html ,sad da li to ima neke veze sa tim,ne znam,molim vas za pomoć,umoran sam od toliko traganja za nekim video downloaderom koji zaista skida vide-e sa svih sajtova i u svim formatima,pa ne znam ni šta više da napišem,ako neko ima ideju kako mogu da skinem te vide-e,neka mi pomogne.

Evo lik videa sa italijanskog sajta koji želim da skinem,ali ne znam tačno kako:
http://fondoluce.archivioluce.com/LuceUn...ia&start=0

MOLIM VAS ZA POMOĆ !

Сајт је заштићен неможе да се скине.

Ко сме тај може, ко незна за страх тај иде напред!
Одговори

(20-01-2017, 12:02 AM)Snake Пише:  Сајт је заштићен неможе да се скине.
Na sreću,uspeo sam da prevažiđem problem,skinuo sma fraps,neko mi je predložio da skinem taj program za snimanje,a i sada sam se već navikao,pomogao mi je kod nekih videa.

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним