Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ!

Ако је вест тачна могу само да кажем да је Додик политичар који је једини научио на грешка нашим 90 тих година. Да смо Космет бранили новцем тј доларима а не "светом српском земљом" данас не би било шиптара. Исто и од шиптара или како из зову Албанци треба да учимо а Додик је најбољи ђак!

После толико година и година бојкота Републике Српске од стране САД, ипак се нешто окреће!

Данас су светске агенције објавиле да ће Додик бити једини политичар који ће присуствовати инаугурацији Доналда Трампа.

Цитат:Председник Републике Српске Милорад Додик добио је позив из Сједињених Америчких Држава на пријем у Вашингтону поводом инаугурације новоизабраног америчког председника Доналда Трампа, сазнаје „Срна“.

Пријем ће бити одржан 20. јануара наредне године у Вашингтону, када ће Трамп преузети дужност председника САД. Доналд Трамп је на изборима за председника САД, који су одржани 8. новембра, победио противкандидаткињу Хилари Клинтон, чиме је постао 45. амерички председник.

Умемо и ми Срби да купимо неког америчког конгресмена новцем!

Да сваки Србин ма где живео и шта радио одваја од плате макар 5 % па да купимо цели амерички конгрес где би нам крај био!

Али Срби ко Срби глупани и слаби трговци!

Шиптари, муслимани и хрвати у шоку и на апаратима!

Као да не знају да смо ми Срби кроз историју имали односе са САД а да они тада нису ни постојали као нација! Тешко им пада а мени топло око срца!
Одговори

[Слика: IMG_1882.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(22-12-2016, 04:30 PM)Капетан Пише:  Ако је вест тачна могу само да кажем да је Додик политичар који је једини научио на грешка нашим 90 тих година. Да смо Космет бранили новцем тј доларима а не "светом српском земљом" данас не би било шиптара. Исто и од шиптара или како из зову Албанци треба да учимо а Додик је најбољи ђак!

После толико година и година бојкота Републике Српске од стране САД, ипак се нешто окреће!

Данас су светске агенције објавиле да ће Додик бити једини политичар који ће присуствовати инаугурацији Доналда Трампа.

Цитат:Председник Републике Српске Милорад Додик добио је позив из Сједињених Америчких Држава на пријем у Вашингтону поводом инаугурације новоизабраног америчког председника Доналда Трампа, сазнаје „Срна“.

Пријем ће бити одржан 20. јануара наредне године у Вашингтону, када ће Трамп преузети дужност председника САД. Доналд Трамп је на изборима за председника САД, који су одржани 8. новембра, победио противкандидаткињу Хилари Клинтон, чиме је постао 45. амерички председник.

Умемо и ми Срби да купимо неког америчког конгресмена новцем!

Да сваки Србин ма где живео и шта радио одваја од плате макар 5 % па да купимо цели амерички конгрес где би нам крај био!

Али Срби ко Срби глупани и слаби трговци!

Шиптари, муслимани и хрвати у шоку и на апаратима!

Као да не знају да смо ми Срби кроз историју имали односе са САД а да они тада нису ни постојали као нација! Тешко им пада а мени топло око срца!

Од објављивања наведене вијести до дана инаугурације прође неко вријеме. Не сјећам се да је Додо био тамо.
Значи "ИПАК СЕ НЕ ОКРЕЋЕ" (још увјек), све исто, само још један Додиков трик. Ништа ново.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним