Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ROCK 'N' ROLL ЧЕТНИЦИ

Одговори

Одговори

Одговори

(14-05-2018, 07:35 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(19-05-2018, 11:14 PM)Шумадинац Пише:  
(14-05-2018, 07:35 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

Добра песма. То је прва наркоманска песма која ја пуштена на радију у САД. Ја не знам да ли је певачица још жива. Супер глас.
Одговори

Ја сам је први пут чуо у "Параноји" Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(19-05-2018, 11:02 PM)Ултрадесничар Пише:  

Да ли си ти толико глуп да си помислио да химне спадају у домен рок музике?Или си само напаћена комуњара нижег интелектуалног капацитета?
Одговори

(20-05-2018, 03:31 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(19-05-2018, 11:02 PM)Ултрадесничар Пише:  

Да ли си ти толико глуп да си помислио да химне спадају у домен рок музике?Или си само напаћена комуњара нижег интелектуалног капацитета?

Уживај у песми и речима Јок
Одговори

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Одговори

(29-06-2018, 08:39 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

А несрећни Алексић штрајкује глађу позивајући Војску да приведу правди онога који крши Устав и спрема се да потпише "Споразум" којим КиМ ни de iure више није део Републике Србије.

Ма удрите бригу на весеље. Бесан
Одговори

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним