Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Филмови

Покрећем тему на којој би се писало о филмовима са свих меридијана ,постоји тема о руским и шпијунским филмовима те филмовима појединачно али нема теме која би покрила читав филмски опус свих жанрова. Препоруке, дискусије и све остало што прати једну тему намењену кинематографији уопштено.

Неколико препорука од мене, ради се о новијим филмовима снимљених у 2015. и 2016. години.

[Слика: spotlight.jpg]

[Слика: 44dba4843bca18b2311bdecd00585762.jpg]

[Слика: southpaw_ver3.jpg]

[Слика: Child_44_poster.jpg]

[Слика: The_Girl_on_The_Train.jpg]

[Слика: Hacksaw_Ridge_poster.png]
Одговори

Одговори

(18-01-2017, 09:08 PM)Филип Пише:  

Јел ово онај из 91' ?
Одговори

Из 1991. године је.

Ево квалитетнијег снимка

Ultra'

Треба кликнути на линк
Одговори

Филипе кад смо код навијачких јеси ли гледао "ZG80" ? Кез
Одговори

Не.

Главни глумац је кроат, па ми се не гледа
Одговори

(19-01-2017, 12:53 AM)Филип Пише:  Не.

Главни глумац је кроат, па ми се не гледа

Половина глумаца су Срби а половина Хрвати а Рене Биторајац и није неки усташа баш.Кез

Филм је више научна фантастика ако узмемо да је тема филма гостовање БББ-a у Београду. Биће изгледа још један део на конто Максимира.
Одговори

Ajde da se ukljucim prvim postom pa bas o filmu ZG80.

Pogledao sam sve navijacke filmove koji postoje kako dokumentarne tako i da kazem ove igrane. Veoma je popularno danas izgleda biti u tom fazonu.
ZG80 je vise neka vrsta humoristickog sprdanja sa tim vremenom i navijacima tog doba, a dosta je uzeto fora iz one emisije sto je pratila navijace pocetkom 90tih godina. Koliko sam ja navijacki obrazovan a poprilicno iz tog vremena znam da su Tovari imali izlete u Beograd ovakvog tipa, da su BBB za njih bili smesna ekipa. Ustase su ovom filmu cak dobili lepe batine i nisu prikazani kao neki supermeni film je opustajuceg tipa, sa tim da su uzeti neki likovi nevesto i stavljeni u film, kao sto su Buba i Splica sa jedne strane a sa druge strane Vojvoda, samo mi je ovaj Krpa enigma ko je trebao da bude. Film je neki nastavak Metastaze koja je neka teska prica drustva u kome zivimo i mi a i oni.

Sa jedne strane pustite te veliko srpske fore ne gledas film jer su ustase to je glupo skroz. Ako gledas tako ne bi trebao nista da jedes i da koristis u ovoj Srbiji.

Svako koga zanima ova tematika filmova mora da pogleda ID i Okolofudbal, uz Rise the footsoldier su filmovi koji najbolje opisuju ovu tematiku.
Одговори

(19-01-2017, 07:38 AM)treca smena Пише:  Ajde da se ukljucim prvim postom pa bas o filmu ZG80.

Pogledao sam sve navijacke filmove koji postoje kako dokumentarne tako i da kazem ove igrane. Veoma je popularno danas izgleda biti u tom fazonu.
ZG80 je vise neka vrsta humoristickog sprdanja sa tim vremenom i navijacima tog doba, a dosta je uzeto fora iz one emisije sto je pratila navijace pocetkom 90tih godina. Koliko sam ja navijacki obrazovan a poprilicno iz tog vremena znam da su Tovari imali izlete u Beograd ovakvog tipa, da su BBB za njih bili smesna ekipa. Ustase su ovom filmu cak dobili lepe batine i nisu prikazani kao neki supermeni film je opustajuceg tipa, sa tim da su uzeti neki likovi nevesto i stavljeni u film, kao sto su Buba i Splica sa jedne strane a sa druge strane Vojvoda, samo mi je ovaj Krpa enigma ko je trebao da bude. Film je neki nastavak Metastaze koja je neka teska prica drustva u kome zivimo i mi a i oni.

Sa jedne strane pustite te veliko srpske fore ne gledas film jer su ustase to je glupo skroz. Ako gledas tako ne bi trebao nista da jedes i da koristis u ovoj Srbiji.

Svako koga zanima ova tematika filmova mora da pogleda ID i Okolofudbal, uz Rise the footsoldier su filmovi koji najbolje opisuju ovu tematiku.

Већ рекох да је филм научна фантастика па и комедија самим тим што описује гостовање БББ у Београду. Опаске које су позајмили из оног документарног филма из 1990. су више него жалосне и везане су за гостовање Торциде у финалу купа на ЈНА пред сам рат где Ићо Пургер бриљира са "кужиш ђанкирам се" Јок

Група БББ са тим нема никакве везе а ово је ипак уметничка слобода па ето измислише и пургерско гостовање широких размера а никако не пропустише прилику ни да Србе покажу као примитивне кроз стихове симпатичне Весне Змијанац.

А и шта очекивати од групе која тврди да је рат почео у мају 1990.-те.

Крпа је измишљен лик као и сви остали који су пребачени из филма Метастазе.

Продукција је покушала да сними овај филм на Маракани али им није дозвољен приступ стадиону па се као замена нашао стадион Чика Дача у Крагујевцу, што се и види на филму.
Одговори

Ico Purger je ustvari njima i dao ime i ako je bio Hajdukovac, nije bio iz Splita negde iz Dalmacije je pricao mi je otac dosta o tom vremenu.
Mislim nije za ovu temu ali mislim da Purgeri jedino masovno gostovanje koje su imali bilo je u kupu na JNA protiv Veleze i tada su bile tuce po Beogradu dva cela dana i noci.
Krpa je koliko sam uspeo da saznam kada sam navatao jednog starijeg drugara sa tribine bio neki lik iz Dubrave i imao je neki nadimak, prvo sam mislio da je to onaj smehotrpni Manijak sto se pojavljeje u tom dokumentarcu, ali nije.
Slazem se film moze da se pogleda ima par scena koje su onako humoristicki uradjene , i nemoj sad Vesnu da diras u to doba svi su kidali na nju
Одговори

Да, Ићо Пургер је фактички оснивач БББ. Кез Само мислим да није био негде из Далмације него баш из Загреба.

И да тачно је то за гостовање у купу са Вележом. Дошли су они и на неки рукомет против нас .

А онај Манијак из БББ , мислим да им он није нешто био битан лик чак сам чуо и да је добио пар ћушки због оне изјаве дате београдској новинарки где се хвале како су ноћ пре претукли неколико звездиних навијачица.
Одговори

Кад кажем код нас за овај рукомет, мислим на утакмицу Звезда-Загреб крајем 80-тих пошто се сетих да су дошли и једном после рата гробарима у Пионир негде 2005.
Одговори

Ovaj Krpa je Dugi sa Kozjaka juce sam se cuo sa ovim drugarom. A Ico Purger je iz Kastela kod Splita.

Inace ZG80 je bila njihova ekipa koja nikada nije imala zastavu ali ih je bilo oko 20tak i kaze da su isli koliko toliko na gostovanje, kasnije su svi zavrsili u nekoj paravojnoj jedinici Tigrovi,lavovi uglavnom neka zivotinja.

Bili su i na rukometu u Areni stajao sam na 10metara od njih ozbiljna im je ta ekipa bila ta 2008, sad u ovom vremenu znate kako stoje stvari.
Одговори

Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним