30-10-2019, 11:02 PM
Новинарство- од Миломира и пре њега
30-10-2019, 11:08 PM
Мислио сам да сам само ја ово гледао.
Очигледно је да неког боли филм "Ђенерал Дража Михаиловић", па поново крећу разне верзије смрти ђенерала.
Очигледно је да неког боли филм "Ђенерал Дража Михаиловић", па поново крећу разне верзије смрти ђенерала.
30-10-2019, 11:35 PM
Нисам поменуо Драгана Барјактаревића, већ Драгана Влаховића.
Познавао сам и Барјактаревића. Био је добар човек, Бог да му душу прости.
Ко беше новинар лево, много ми познат?
Познавао сам и Барјактаревића. Био је добар човек, Бог да му душу прости.
Ко беше новинар лево, много ми познат?
30-10-2019, 11:38 PM
Водио неку удбашку емисију о криминалу 90-их на Студију Б. Био близак са Бижићем- он му био главни извор за ту емисију.
30-10-2019, 11:45 PM
(30-10-2019, 11:35 PM)Милослав Самарџић Пише: Ко беше новинар лево, много ми познат?
Цитат:Predrag Jeremić je novinarstvom počeo da se bavi još daleke 1983.godine.Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka,smer novinarstvo 1986,godine u Beogradu.Bio je prvi privatni izdavač 1990.godine,u ondašnjoj SFRJ,časopisa "Embargo" i "Opozicija"...Tokom devedesetih godina,prvi pred kamere dovodi ljude iz sveta kriminala u edukativnoj emisiji pod nazivom "Tragač" na beogradskoj televiziji.
30-10-2019, 11:54 PM
30-10-2019, 11:58 PM
ОК, хвала!
Мислим да је ''Српска реч'' била пре ''Ембарга и ''Опозиције'', као приванти лист, али нисам сигуран. Мала је разлика.
Мислим да је ''Српска реч'' била пре ''Ембарга и ''Опозиције'', као приванти лист, али нисам сигуран. Мала је разлика.
31-10-2019, 04:37 PM
Али, не може Марић без Уче Крстића. Сваки пут га помене.
Као што данас не може без Небојше Крстића.
Као што данас не може без Небојше Крстића.
04-03-2020, 11:26 PM
Да ли је Дража Петровић некада одлазио на Равну Гору?
05-03-2020, 12:12 AM
05-03-2020, 12:21 AM
(05-03-2020, 12:12 AM)ЈВуО-КГ Пише:Могу да се опкладим да сте ви једини члан СПО који је остао веран Српству. Не знам зашто је Вук отишао на конгрес ДПС-а...(04-03-2020, 11:26 PM)Војвода Пише: Да ли је Дража Петровић некада одлазио на Равну Гору?
То не знам, али да је био близак СПО-у јесте.Можда је некада и скокнуо до планине...ко зна.
Он и његов брат су рођени у Београду а претци су му из Крагујевца.
06-03-2020, 09:51 PM
Ако причате о Дражи Петеровићу уреднику листа "Данас" да, био је на Равној Гори. Вероватно и више пута.
10-03-2020, 12:48 AM
10-06-2020, 07:41 PM
У земљи Србији постоји један неодегенерични интернет канал који се зове Данга инфо.Иако сам и сам погледао неке емисије ове људске беде маскиране у квази новинарство,нисам могао да се отмем утиску до ког нивоа дебилизма ови нељуди иду. Главна мета је Краљ Александар Карађорђевић.Данас је у овој емисији гостовао пуковник Горан Јевтовић који није противник Краља Александра иако и сам некада износи замерке на рачун ондашње политике. Водитељ овог накарадног канала данас је изговорио да је Вучић наследник политике Александра Карађорђевића 

да би ово неко изјавио не треба да буде глуп, треба да буде полудегенерик.Јевтовић је овог накарадног водитеља скренуо са пута лудила и објаснио му да то нема везе једно са другим јер је Краљ ширио земљу док је овај хоштаплер Вучић смањује.Бедник од водитеља је нешто покушао да врда али је брзо тема промењена.Да се овај канал наврзао на Карађорђевиће и на српство показује и овај кретенски видео https://www.youtube.com/watch?v=cJB9oYs59ZY
Ако се људи сконцентришу и поразмисле сами са собом,доћи ће до закључка да су сви симпатизери ове непостојеће династије(Обреновића) слабијег образовања,истакнуте глупости те домета на нивоу оног 81мм минобацача из ДСР или су једноставни комунисти који из фрустрације контрирају Србима.
Зато поштовани господине Самарџићу,пробајте да не дајете интервјуе оваквим марвењацима који се представљају као новинари. Ово су неизлечиви комунисти и злонамерни људи.Уједно позивам сваког часног Србина који је јавна личност да овим фекалијама не даје никакве интервјуе нити да комуницира са оваквом стоком у људском облику.

Ако се људи сконцентришу и поразмисле сами са собом,доћи ће до закључка да су сви симпатизери ове непостојеће династије(Обреновића) слабијег образовања,истакнуте глупости те домета на нивоу оног 81мм минобацача из ДСР или су једноставни комунисти који из фрустрације контрирају Србима.
Зато поштовани господине Самарџићу,пробајте да не дајете интервјуе оваквим марвењацима који се представљају као новинари. Ово су неизлечиви комунисти и злонамерни људи.Уједно позивам сваког часног Србина који је јавна личност да овим фекалијама не даје никакве интервјуе нити да комуницира са оваквом стоком у људском облику.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)