Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Јесте. Ћерај.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 08-03-2017, 11:13 PM од
Перун.)
Поруке: 2,160
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Деда је био председник српске краљевске Владе, а унук један од најбољих Дражиних официра, њих двојица су?
Углед:
459
(08-03-2017, 11:18 PM)Вукашин Петковић Пише: Деда је био председник српске краљевске Владе, а унук један од најбољих Дражиних официра, њих двојица су?
Не знам никога осим Николе Пашића (деде и унука).
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
342
Да помогнем, нису имали исто презиме, значи деда по мајци.
Углед:
459
Не могу да прокинем. Помажи.
Углед:
342
Деда је био познати Обреновићевац, а унук је погинуо у рату.
Углед:
459
Не могу да се сетим. Дај неку помоћ о официру.
Углед:
342
Јунак је једне од најпознатијих четничких песама. Погинуо 1941. године.
Углед:
459
Ђорђевић- Дерок. Никад не бих погодио. Сад сам читао о Ђорђевићу и опет ништа.
Углед:
459
Ajde neko drugi. Napustio sam.
Поруке: 2,302
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
Губимо ритам.

Данас је 9. март. Имали смо питање у вези са пљувањем тенкова ЈНА. Тенкове су пљували многи, па између осталих Бенито и Преле. Тог дана је Борислав Михајловић Михиз одржао говор на тераси Народног позоришта. Тај говор је упамћен из два разлога. Био је добар и пренет је на потпуно лажиран начин у Милошевићевим медијима. Михиз је, као и остали демонстранти, пре терасе, био код споменика кнезу Михаилу. Или код Коња, што би рекли ови млађи. Хтео је да оде на терасу, али авај, онако већ остарео, слаб и болестан није могао сам. Један човек му је помогао да у оном паклу пронађе пут до терасе. Ко је био Михизов Вергилије тог 9. марта, 1991. године, када смо били реални и тражили немогуће?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!