28-01-2023, 10:37 PM
Серије
07-02-2023, 11:34 PM
16-02-2023, 08:51 AM
У многим нашим домаћим серијама сам приметио да се глумице скидају...иначе и за глумице и глумце кажу да су мало и приватно перверзни и порочни, многи пуше и пију..
16-02-2023, 11:51 AM
21-02-2023, 11:02 PM
Ма велика гледаност.Превелика.Зато и снимају. Почиње серија за викенд ваљда.
22-02-2023, 02:41 PM
Је ли гледао неко? Има и серија од 10 епизода и филм. И то је то, нема више наставака, има крај, па може да се погледа. Препоручујем.
22-02-2023, 10:41 PM
Придружујем се препоруци колеге Брејва,серија садржи сегменте догађања у оном кафићу у Новом Саду у коме је избио пожар,само је овде то мало препаковано.
Такође препоручујем серију Бунар,као и ову о Лаушевићу.А почела је и друга сезона серије Бележница професора Мишковића.Иде нешто убрзано, не знам где се емитује,ја је тражим по интернету тј. нађао сам је,али не пишем где да не ухвати неки алгоритам па да обрише,ко жели да је нађе,наћи ће је лако. Друга сезона има 14 епизода.
Такође препоручујем серију Бунар,као и ову о Лаушевићу.А почела је и друга сезона серије Бележница професора Мишковића.Иде нешто убрзано, не знам где се емитује,ја је тражим по интернету тј. нађао сам је,али не пишем где да не ухвати неки алгоритам па да обрише,ко жели да је нађе,наћи ће је лако. Друга сезона има 14 епизода.
23-02-2023, 07:20 AM
Бележницу даје телевизија Суперстар.
26-02-2023, 10:20 PM
26-02-2023, 11:11 PM
Аутохтонисти се пробијају и у кинематографију. Пратим серију "Бележница професора Мишковића", снимљена по истоименом роману Ратка Дмитровића. Ту можемо гледати и сцене у којима се спомиње "винчанско писмо", "званична историја" у негативном контексту, теорија да смо дио древне цивилизације, да Трајанов мост није градио Трајан и слично.
27-02-2023, 10:15 PM
(26-02-2023, 11:11 PM)Београђанин Пише: Аутохтонисти се пробијају и у кинематографију. Пратим серију "Бележница професора Мишковића", снимљена по истоименом роману Ратка Дмитровића. Ту можемо гледати и сцене у којима се спомиње "винчанско писмо", "званична историја" у негативном контексту, теорија да смо дио древне цивилизације, да Трајанов мост није градио Трајан и слично.
Серија је историјско-метафизичког карактера.Има доста истине у њој која је провучена као фикција.Већина народа припада некаквом драстично примитивном полу свету,па не могу ни да разумеју неке појаве.Ако их коментаришу,онда их обично и исмејавају из сопствене глупости.Шта да радиш...знаш и сам да глупог нико није убедио да је глуп.Иначе,ја ове серије гледам кад се заврше, па на тенане, ова иде убрзано,финална епизода је 9. марта текуће године.
07-04-2023, 10:02 AM
Да ли нам је последња сезона ''Јужног ветра'' показала како функционише данас Социјалистичка Република Србија?
07-04-2023, 10:07 PM
Је ли морала да нам она показује или смо тога већ требали бити свесни?

26-07-2024, 05:36 PM
Јел се сећате легендарне серије која је била популарана 2000-их, "Црни Груја" и какво је ваше мишљење о серији.
https://youtube.com/playlist?list=PLFMkd...rhQzZ3dicz
Такође и филма Црни Груја и камен мудрости.
https://youtube.com/playlist?list=PLFMkd...rhQzZ3dicz
Такође и филма Црни Груја и камен мудрости.
"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)