Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Де не могу, и линковање пиратског материјала је кривично дело - погледај случај Pirate Bay-a.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 31-03-2017, 12:06 PM од
Громовник.)
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(16-04-2017, 11:28 PM)ЈВуО-КГ Пише: Ваљда буде нешто од ове серије. Трејлер није лош. Ако неко зна када серија креће са емитовањем нека напише.
Једва чекам да видим да ли смо способни да снимимо серију која вреди нечему.
http://www.rts.rs/page/rts/ci/rtspredsta...ejler.html
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 964
Придружен: Jul 2013
Углед:
256
(16-04-2017, 11:28 PM)ЈВуО-КГ Пише: Ваљда буде нешто од ове серије. Трејлер није лош. Ако неко зна када серија креће са емитовањем нека напише.
Креће крајем године . . . Већ има мали милион критичара о свему и свачему . . . Србија бато . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
(Последња измена: 17-04-2017, 04:44 PM од
Бранке.)
Поруке: 233
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Veoma skatljiva tema normalno je da ima kriticare, videcemo ali ovako je isto bilo sa Ravnom Gorom.
Sa ovoga vidim da su kostimi manje vise fazon igra prestola, samo sto ovako onda nismo govorili, ali prave seriju da svi mogu da je gledaju.
Samo se bojim da ne izvrgnu istoriju radi neke sapunice. Realno seriju mogu da urade na fazon Sulejmana i da svi gledaju.
Поруке: 4,056
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Јеси одгледао ову серију? Видах да има 5 епизода.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."