Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Серије

(21-02-2017, 03:14 PM)Павле Пише:  Што се мене тиче, ова четврта је и последња Смарање бре

Не знам шта рећи. Ја ћу да наставим да гледам. Кад сам гледао Отписане, Неретву и Сутјеску могу и ово. Нису сви Црногорци били за уједињење, то је опште познато. То смо видели и у ДСР. Најбољи комунистички кадар је из ЦГ, највише народних хероја је дала ЦГ. Има неки разлог за то. Препоручујем ти да наставиш да гледаш. Нису нас још много оцрнили. Више њихови унутрашњи проблеми.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(21-02-2017, 03:33 PM)Перун Пише:  
(21-02-2017, 03:14 PM)Павле Пише:  Што се мене тиче, ова четврта је и последња Смарање бре

Не знам шта рећи. Ја ћу да наставим да гледам. Кад сам гледао Отписане, Неретву и Сутјеску могу и ово. Нису сви Црногорци били за уједињење, то је опште познато. То смо видели и у ДСР. Најбољи комунистички кадар је из ЦГ, највише народних хероја је дала ЦГ. Има неки разлог за то. Препоручујем ти да наставиш да гледаш. Нису нас још много оцрнили. Више њихови унутрашњи проблеми.

Како нису? Црне нас. Овај као купује гласове, то је то, крај серије. Милогорци снимају серију о томе како Срби куповином гласова добијају нешто у Црној Гори. Иронија судбине. Кидање
Пљују нас, јер ми смо тамо (у то време). Црна Гора, то смо ми (у то време). Срби који су живели на простору ЦГ (у то време). Наравно да су само шпијуни и цинкароши за уједињење. Наравно да јадна бакица дели "окупаторским" војницима јабуке. Наравно, матори који подржава уједињење је смрад и цинкарош који олајава братанце.

А овај комунистички упад нећу ни да коментаришем.
Човек иде по ЦГ и виче "Ја сам Комуниста, јесам, треба побити Краљеве и Цареве, Бог не постоји" Кидање
Па данас би га неко мушкетао, а замисли тада још, у то време са тим задртим главурдама.

Знам да нису сви били за уједињење. Не треба серија ни да буде таква да су сви били за уједињење. Ал ово ми је смешно. Свакако да је било Комунизма у ЦГ али трпати га у овај период ми је ван сваке памети, и то не стрпати га, него све се малтене врти око комуњаре.

Скојевац
Одговори

Ogresili smo se i mi na tu Crnu Goru na stranu sta serija pokazuje. Moraju da probude nacionalnu pripadnost a ovo je izvaredan nacin, ne znam sta je neko ocekivao da Milogorci nece pipnuti Srbiju.

Pa njima izbori ne mogu da prodju bez da se Srbija umesala, mislim tu je sve jasno.
Одговори

(21-02-2017, 04:04 PM)Павле Пише:  Како нису? Црне нас. Овај као купује гласове, то је то, крај серије. Милогорци снимају серију о томе како Срби куповином гласова добијају нешто у Црној Гори. Иронија судбине. Кидање
Пљују нас, јер ми смо тамо (у то време). Црна Гора, то смо ми (у то време). Срби који су живели на простору ЦГ (у то време). Наравно да су само шпијуни и цинкароши за уједињење. Наравно да јадна бакица дели "окупаторским" војницима јабуке. Наравно, матори који подржава уједињење је смрад и цинкарош који олајава братанце.

А овај комунистички упад нећу ни да коментаришем.
Човек иде по ЦГ и виче "Ја сам Комуниста, јесам, треба побити Краљеве и Цареве, Бог не постоји" Кидање
Па данас би га неко мушкетао, а замисли тада још, у то време са тим задртим главурдама.

Знам да нису сви били за уједињење. Не треба серија ни да буде таква да су сви били за уједињење. Ал ово ми је смешно. Свакако да је било Комунизма у ЦГ али трпати га у овај период ми је ван сваке памети, и то не стрпати га, него све се малтене врти око комуњаре.

Скојевац

Кажем, нису нас још много оцрнили. Што не значи да неће. Маторог финансира новинар, Француз, односно савезници. Наши војници ни сами не знају што су дошли на Цетиње. Данила сам провалио да је црвени још на почетку. Све у свему ,бар за сада, више се црне међусобно.

Што се тиче ДСР мислим да ниси у праву. Комунисти у ЦГ су затровали народ причама о окупацији ЦГ од стране Србије после Великог рата. На тај начин добили су више присталица. Сам знаш како су се показали чрногорски четници на Неретви и касније. То је последица комунистичке пропаганде и убацивања својих људи у четничке редове.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Ни један ни други ме не схватате Smile

Не могу се они "пљувати међу собом". Нема ту они и они, него ми и они Smile

(21-02-2017, 04:24 PM)treca smena Пише:  Ogresili smo se i mi na tu Crnu Goru na stranu sta serija pokazuje. Moraju da probude nacionalnu pripadnost a ovo je izvaredan nacin, ne znam sta je neko ocekivao da Milogorci nece pipnuti Srbiju.

Pa njima izbori ne mogu da prodju bez da se Srbija umesala, mislim tu je sve jasno.

Очекивао сам да пљују Србију, и то још не раде толико, али пљују Србе!
Србе Црногорце.
Одговори

У праву си. То се у потпуности слажем са тобом. Мислио сам да говориш да пљују Србе Србе а не Србе Црногорце.Smile

За Црногорце се говорило да су најбољи Срби од свих Срба. Видиш сад ово.

Одговори

Svako ko ima kontakt u CG zna kakvo je stanje prema Srbima, nije tema ali dole ce zauvek biti Crnogoraca koji nas gledaju kao bracu.
Mislim da se mi odlicno razumemo o ovoj temi ali kostimi koliko su dobri u seriji neverujem.
Одговори

Са емитовањем је отпочела једна британска мини серија чија је тематика заснована на Бици за Британију 1941. Зове се SS-GB .Прецизније о детективском раду под тим околностима. Имаће 5 епизода, како су најавили, за прве три се знају термини емитовања, за остале ће бити накнадно објављен.

http://www.imdb.com/title/tt4939950/

Прва епизода може да се нађе на интернету .
Одговори

Кад узјашу нешто арче га до краја. "Шта би било да су Нацисти добили рат" је јако популарна тема на западу очигледно Smile
Одговори

(22-02-2017, 01:47 PM)Павле Пише:  Кад узјашу нешто арче га до краја.

Јес' вала.

Тренутно у Холивуду покушавају да од сваког филма који су снимили направе и серију.
Одговори

Sense8 mislim kad Naftlix kada napravi seriju onda sve prsti svaka preporuka ko gotivi SF obavezno da pogleda, samo ko ima slab zeludac na pedere i lezbejke nek preskoci, jebem ih usta koliko j e taj lobi jak , ja sam te delove premotavao.

Peakly Blinders pogledao sve tri sezone fenomenalna serija
Одговори

Ако некад пожелиш да се разочараш препоручујем ти да одгледаш пету епизоду.Smile

Одговори

(04-03-2017, 12:09 PM)Перун Пише:  

Ако некад пожелиш да се разочараш препоручујем ти да одгледаш пету епизоду.Smile

Нека хвала. Smile
Одговори

HOMELAND preporuka pogledao prvu sezonu.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним