(21-02-2017, 03:33 PM)Перун Пише: (21-02-2017, 03:14 PM)Павле Пише: Што се мене тиче, ова четврта је и последња 
Не знам шта рећи. Ја ћу да наставим да гледам. Кад сам гледао Отписане, Неретву и Сутјеску могу и ово. Нису сви Црногорци били за уједињење, то је опште познато. То смо видели и у ДСР. Најбољи комунистички кадар је из ЦГ, највише народних хероја је дала ЦГ. Има неки разлог за то. Препоручујем ти да наставиш да гледаш. Нису нас још много оцрнили. Више њихови унутрашњи проблеми.
Како нису? Црне нас. Овај као купује гласове,
то је то, крај серије. Милогорци снимају серију о томе како Срби куповином гласова добијају нешто у Црној Гори. Иронија судбине.

Пљују нас, јер ми смо тамо (у то време). Црна Гора, то смо ми (у то време). Срби који су живели на простору ЦГ (у то време). Наравно да су само шпијуни и цинкароши за уједињење. Наравно да јадна бакица дели "окупаторским" војницима јабуке. Наравно, матори који подржава уједињење је смрад и цинкарош који олајава братанце.
А овај комунистички упад нећу ни да коментаришем.
Човек иде по ЦГ и виче "Ја сам Комуниста, јесам, треба побити Краљеве и Цареве, Бог не постоји"

Па данас би га неко мушкетао, а замисли тада још, у то време са тим задртим главурдама.
Знам да нису сви били за уједињење. Не треба серија ни да буде таква да су сви били за уједињење. Ал ово ми је смешно. Свакако да је било Комунизма у ЦГ али трпати га у овај период ми је ван сваке памети, и то не стрпати га, него све се малтене врти око комуњаре.