15-02-2017, 02:23 AM
Серије
15-02-2017, 12:31 PM
Ко није почео да гледа Arrow и The 100, препоручујем да не почиње. Ја сам обе престао да гледам. The man in the high castle је добра. Препоручио сам је већ на некој теми.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
15-02-2017, 09:41 PM
И ја сам престао да гледам Arrow.

15-02-2017, 11:39 PM
(15-02-2017, 02:11 AM)treca smena Пише: Za ovu Crnogorsku seriju treba otvoriti posebnu temu. Samo moram pohvaliti kostime, kao i narodnju nosnju, kao i Natasu Ninkovic koja skida akcenat kao od sale, samo se bojim da ovo ide ka crnogorskoj propagandi usmerenoj ka Srbiji.
Па наравно да ће отићи.
Плус. Он је наравно комуниста?
Или сам погрешно разумео? Лађару се обрати са "Друже" и наравно Русија, чувена комунистичка мистика, фаце, капути...јел могуће да свуда морају да трпају комунисте?
17-02-2017, 01:33 AM
17-02-2017, 08:34 AM
(15-02-2017, 11:39 PM)Павле Пише:(15-02-2017, 02:11 AM)treca smena Пише: Za ovu Crnogorsku seriju treba otvoriti posebnu temu. Samo moram pohvaliti kostime, kao i narodnju nosnju, kao i Natasu Ninkovic koja skida akcenat kao od sale, samo se bojim da ovo ide ka crnogorskoj propagandi usmerenoj ka Srbiji.
Па наравно да ће отићи.
Или сам погрешно разумео? Лађару се обрати са "Друже" и наравно Русија, чувена комунистичка мистика, фаце, капути...јел могуће да свуда морају да трпају комунисте?
Koliko znam taj Bozicni Ustanak nije imao veze sa komunistima, ali mozda je ovo umetnicka sloboda. Sta da ti kazem komunisti su u modi, mada ti komunisti iz tog doba retko koji je postao posleratni.
(15-02-2017, 11:39 PM)Павле Пише:(15-02-2017, 02:11 AM)treca smena Пише: Za ovu Crnogorsku seriju treba otvoriti posebnu temu. Samo moram pohvaliti kostime, kao i narodnju nosnju, kao i Natasu Ninkovic koja skida akcenat kao od sale, samo se bojim da ovo ide ka crnogorskoj propagandi usmerenoj ka Srbiji.
Па наравно да ће отићи.
Koliko znam taj Bozicni Ustanak nije imao veze sa komunistima, ali mozda je ovo umetnicka sloboda. Sta da ti kazem komunisti su u modi, mada ti komunisti iz tog doba retko koji je postao posleratni.
17-02-2017, 12:15 PM
Реј Донован,врло симпатична серија.
![[Слика: MV5BMTcyMjg0MDg3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjI1...68_AL_.jpg]](https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTcyMjg0MDg3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjI1Mzc1ODE@._V1_UY268_CR7,0,182,268_AL_.jpg)
17-02-2017, 01:00 PM
(17-02-2017, 08:34 AM)treca smena Пише: Koliko znam taj Bozicni Ustanak nije imao veze sa komunistima, ali mozda je ovo umetnicka sloboda. Sta da ti kazem komunisti su u modi, mada ti komunisti iz tog doba retko koji je postao posleratni.
Није имао, зато ми је и чудно. Опет кажем, можда сам погрешно разумео али све ми смрди на то.
Не знам зашто имам утисак да су све серије код нас у последње време непотребно развучене. Баве се неким споредним глупим темама, разглабају о неким стварима, 70% радње нема везе са темом серије. Ако узмете "Крај династије Обреновић" која је снимана пре двадесет и кусур година видећете да се нисмо пуно макли одатле. А опет, та серија је махом у затвореним просторијама и јаким дијалозима успева да одржава пажњу све време. Напета је, држи поред екрана, костими су феноменални. Зато што нема непотребног брања цвећа, обрађивања садница, спашавања штиглића, непотребних кадрова и тема. Можда ја грешим, али мрднули се нисмо већ 20 година. И даље све збијени кадрови, и даље нема компјутерске обраде и додавања детаља. Нема широких кадрова, масовних битака. Све се снима уз помоћ штапа и канапа код нас.
18-02-2017, 10:23 PM
Britve odlicna serija prva sezona pogledana za jednu noc, svaka preporuka. Taman te smori i onda se desi nesto da moras da pogledas sledecu
19-02-2017, 01:40 PM
Изашле су још две епизоде серије Божићни устанак. Ево линк за online гледање:
http://serije.rs/bozicni-ustanak
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
20-02-2017, 07:20 PM
Изашле су три епизоде, 4. сезоне, серије Black sails. Опасно се захукрава, биће рата.
20-02-2017, 07:37 PM
21-02-2017, 01:05 PM
(19-02-2017, 01:40 PM)Перун Пише: Изашле су још две епизоде серије Божићни устанак. Ево линк за online гледање:
Седмично (недељом) излази по једна епизода. На страници коју сам поставио ,за гледање online, епизода се избацује сваки пон.-уторак.
21-02-2017, 03:14 PM
Што се мене тиче, ова четврта је и последња

« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)