Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kako je to Vučić "heroj" a Đinđić "izdajnik"

(29-09-2018, 08:58 PM)Mekenzi Пише:  Ogromna Razlika izmedju Zorana Đinđića i svih političara pre i posle njega koji su vodili zemlju jeste :

ŠTO JE ZORAN ODRŽAVAO TRIBINE KAO PREMIJER ŠIROM SRBIJE ISKLJUČIVO ISPRED GRAĐANA SRBIJE, BEZ IJEDNOG JEDINOG STRANAČKOG PIJUNA, AUTOBUSA, BEZ AKTIVISTA I BEZ IJEDNE JEDINE STRANAČKE ZASTAVE KADA JE BIO PREMIJER.

Sloba Milošević, Tadić nekada a danas Vučić jedino su mogli i mogu da održe govor u strogo kontrolisanim uslovima i sa stranačkom publikom...

Zamislite da se Vučić pojavi u ligi šampiona na Zvezdinom stadionu.. Dal bi izdržao zvižduke, psovke i uvrede..

Тачно али Слоба Милошевић, Тадић, Вучић...никада нису тражили да се настави са бомбардовањем Србије 1999. Тужан

https://srbin.info/2018/03/12/originalni...je-srbije/
Одговори

(29-09-2018, 08:58 PM)Mekenzi Пише:  Zamislite da se Vučić pojavi u ligi šampiona na Zvezdinom stadionu.. Dal bi izdržao zvižduke, psovke i uvrede..

АМА ПУШТИ САД ЗВИЖДУКЕ, ПСОВКЕ, УВРЕДЕ....ШТА'Е БРЕ ОВО...ЂАВО ЈЕ ОДНЕО ШАЛУ!

ЧЕКАМО 300 ХРАБРИХ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Дугачки прилог дискусији.
"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"
https://temasrbija.wordpress.com/2015/10...%82%d0%b0/
Одговори

(29-09-2018, 11:03 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Дугачки прилог дискусији.
"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"

Изванредан текст Ђорђе....ми ретко, скоро никад, не дајемо оваква признања и просто се самом себи чудимо да, што рек'о наш форумски двојац, "нем'шта додати"!

Чланак оде право на почасно место у нашој архиви "за будушча нека поколења" ама оклевасмо у коју фасциклу да га туримо....Под називом "СРБСКИ ДУШМАНИ" имамо више категорија као:

-УСТАШЕ
-КОМУНО-САТАНИСТИ,
-ШУГОСЛОВЕНИ,
-ЕНГЛЕЗИ,
-НСП,
-ЧИФУТИ,
-ТУРЦИ И ПОТУРАД,
-ЖВАЉАВИ ШИФТАРИ,
-ЦИГОЈНЕРИ,
-БЛГАРИ,
-МАЌЕДОНСТВУЈУШЧИ,
-ЦРЊЕГОРЦИ,
-РУМУНИ,
-МАЂАРИ
...итд. итд....

Међутим!

Ипак смо се одлучили за комуно-сатанисте, то је заједнички садржалац за свих 5 џелата иако би Вучић могао 'ладно и у шифтаре, зна се ко му је прави тата а и да се не зна довољно је што се голим оком види да брише бале сваких 5 секунди!

Још једаред, СВАКА ЧАСТ!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(30-09-2018, 03:05 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"

Изванредан текст Ђорђе....ми ретко, скоро никад, не дајемо оваква признања и просто се самом себи чудимо да, што рек'о наш форумски двојац, "нем'шта додати"!

Чланак оде право на почасно место у нашој архиви "за будушча нека поколења" ама оклевасмо у коју фасциклу да га туримо....Под називом "СРБСКИ ДУШМАНИ" имамо више категорија као:

-УСТАШЕ
-КОМУНО-САТАНИСТИ,
-ШУГОСЛОВЕНИ,
-ЕНГЛЕЗИ,
-НСП,
-ЧИФУТИ,
-ТУРЦИ И ПОТУРАД,
-ЖВАЉАВИ ШИФТАРИ,
-ЦИГОЈНЕРИ,
-БЛГАРИ,
-МАЌЕДОНСТВУЈУШЧИ,
-ЦРЊЕГОРЦИ,
-РУМУНИ,
-МАЂАРИ
...итд. итд....

Mi smo uvređeni kada smo videli fasciklu "srpski dušmani"

Zar je moguće da u fascikli nema Vojvođenera...

Ili

Pak smo ti omiljeni Smile

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-09-2018, 08:34 AM)Mekenzi Пише:  
(30-09-2018, 03:05 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"

-УСТАШЕ
-КОМУНО-САТАНИСТИ,
-ШУГОСЛОВЕНИ,
-ЕНГЛЕЗИ,
-НСП,
-ЧИФУТИ,
-ТУРЦИ И ПОТУРАД,
-ЖВАЉАВИ ШИФТАРИ,
-ЦИГОЈНЕРИ,
-БЛГАРИ,
-МАЌЕДОНСТВУЈУШЧИ,
-ЦРЊЕГОРЦИ,
-РУМУНИ,
-МАЂАРИ
...итд. итд....

Mi smo uvređeni kada smo videli fasciklu "srpski dušmani"

Zar je moguće da u fascikli nema Vojvođenera...

Ili

Pak smo ti omiljeni Smile

Па додај њих, нијесу шугави.

РЅ. Да скренемо пажњу на правопис: пише се "војвођанер", са малим почетним словом, као и потурица, мађарон, немчар, балија, бугараш, педер, сека-перса, етц...
Ено, на "Аутономији.инфо" назочни Динко (судски доказао да није Сабахудин) Грухоњић и Недим (није судски доказивао да је педер) Недимовић забранили коментарисање. Толико је то војвођанерско прес*равање било јадно, да је чак и њих двојицу, као урбане балије, било срамота. Сад се војвођанери више нигде не гласају као живи људи, већ којекуде само као ботеви.
Одговори

"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"
Изоставио си најугледније појединце из династија Марковић и Стамболић.Ваистину!
Одговори

(30-09-2018, 02:23 PM)Бенито Пише:  
"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"
Изоставио си најугледније појединце из династија Марковић и Стамболић.Ваистину!

Стампедо на улазу, мој Бенито.
Одговори

"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"

Sada sam pročitao ovo što si napisao o liderima koji su vodili Jugoslaviju i Srbiju.

Iskreno napisao si toliko gluposti za medalju.

Gomila optužbi, izmišljotina, subjektivnih zapažanja a nigde činjenica...Tek po negde si nešto ubo od biografskih podataka da je tačno..

Sve u svemu, džabe ovoliko dugačko pisan blog.

Ako opisuješ neku ličnost koristi se činjenicama, dokumentima, i biografskim podacima. Kao Miloslav.

Kažeš Zoran Đinđić bio kradljivac, lopov. Ja pročitao sve moguće o njemu i za i protiv i da je zapadni špijun, izdajnik, jezuit do toga da je najjbolji premijer u istoriji.

Samo nigde ne nađoh u biografskim podacima da je pljačkao supermarkete i samoposluge..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-09-2018, 08:58 PM)Mekenzi Пише:  Ogromna Razlika izmedju Zorana Đinđića i svih političara pre i posle njega koji su vodili zemlju jeste :

ŠTO JE ZORAN ODRŽAVAO TRIBINE KAO PREMIJER ŠIROM SRBIJE ISKLJUČIVO ISPRED GRAĐANA SRBIJE, BEZ IJEDNOG JEDINOG STRANAČKOG PIJUNA, AUTOBUSA, BEZ AKTIVISTA I BEZ IJEDNE JEDINE STRANAČKE ZASTAVE KADA JE BIO PREMIJER...

Е, то је јако битно...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(01-10-2018, 08:55 PM)Mekenzi Пише:  
"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"

Sada sam pročitao ovo što si napisao o liderima koji su vodili Jugoslaviju i Srbiju.

Gomila optužbi, izmišljotina, subjektivnih zapažanja a nigde činjenica...Tek po negde si nešto ubo od biografskih podataka da je tačno..

Ako opisuješ neku ličnost koristi se činjenicama, dokumentima, i biografskim podacima. Kao Miloslav.

Kažeš Zoran Đinđić bio kradljivac, lopov. Ja pročitao sve moguće o njemu i za i protiv i da je zapadni špijun, izdajnik, jezuit do toga da je najjbolji premijer u istoriji.

Samo nigde ne nađoh u biografskim podacima da je pljačkao supermarkete i samoposluge..

Понављам ово опет јер као обожавалц Ђинђића избегаваш 1999.

Шта мислиш о Ђинђићевим интервјуимау Немачкој у коме тражи настављање бомбардовање Србије 1999. ??

Нећу да дајем поново да дајем линк.
Одговори

(01-10-2018, 09:25 PM)Ултрадесничар Пише:  
(01-10-2018, 08:55 PM)Mekenzi Пише:  
"ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА"

Понављам ово опет јер као обожавалц Ђинђића избегаваш 1999.

Шта мислиш о Ђинђићевим интервјуимау Немачкој у коме тражи настављање бомбардовање Србије 1999. ??

Нећу да дајем поново да дајем линк.

Pročitaš ceo intervju a ne da izvlačiš jednu rečenicu.

------------------

Ja imam utisak da kada je Zoran Đinđić dolazio na vlast da je dolazio na vlast zemlje kao što je Švajcarska ili zapadno evropske i skandinavske zemlje pa je onda on za tri godine sve uništio što je Milošević "miroljbivom regionalnom politikom", otvorenom prema svetu izgradio.

LJUDI MOJI PA 2000 GODINE NITI JEDAN JEDINI CIVILNI AVION NIJE LETEO SA SURČINA, DRŽAVA IZOLOVANA, PENZIJE I PLATE KASNILE PO 7 MESECI. NITI JEDNA FIRMA NIJE RADILA SVE BILO RAZORENO.
DRŽAVA POD SANKCIJAMA.

HILJADE MRTVIH CIVILA, VOJNIKA I POLICAJACA. STOTINE HILJADA RASELJENIH...

NAORUŽANE DO ZUBA PARAVOJNE FORMACIJE KOJE OTKAZUJU POSLUŠNOST DRŽAVI

O ČEMU VI PRIČATE.

KAŽU ĐINĐIĆ KRIMINALAC.SARAĐIVAO SA LEGIJOM, ŠIPTAROM, ČUMETOM...

PA KOJE STVORIO LEGIJU, ŠIPTARA, ČUMETA...KO NIJE DAO DA SE POHAPSE..

KAŽU ZORAN NEMAČKI, ČOVEK ZAPADNI IZDAJNIK..ITD...

ALO LJUDI, PA MILOŠEVIĆ DO 2000 GODINE NIJE IMAO SARADNJU NITI SA JEDNOM JEDINOM ZEMLJOM IZ CELOG SVETA.

NIGDE NIKADA NIJE GA IKO IKADA POZVAO U GOSTE SEM MIROVNIH PREGOVORA.

ZORAN JE ZA PRVIH 6 MESECI IMAO POSETA KOLIKO SLOBA NEBI IMAO DA JE VLADAO JOŠ 3X VIŠE.

ZAR NIJE GREH OTVORITI SE PREMA RAZVIJENIM ZEMLJAMA. ZEMLJAMA GDE SU NAŠA DECA, NAŠI LJUDI. PREMA PROSVETAROVOJ DOMOVINI.

SVI ŠTO PLJUJU ĐINĐIĆA PLJUJU GA IZ MRŽNJE I ZATO ŠTO JE HTEO DA RAZMONTIRA JEDAN ZLOČINAČKO KRIMINALNI REŽIM...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-10-2018, 08:55 PM)Mekenzi Пише:  Сада сам прочитао ово што си написао о лидерима који су водили Југославију и Србију.

Искрено написао си толико глупости за медаљу.

Ако описујеш неку личност користи се чињеницама, документима, и биографским подацима. Као Милослав.

Где су ти одреднице, документи којима ћеш доказати да сам писао глупости за медаљу?

То што ти нешто не знаш, није мера тачности онога што сам ја писао, већ супротно - то је доказ да је мој дугачки текст нужан и из едукационих разлога.

Ај да додам: понегде је напис "Пет српских џелата" излазио као фељтон. Овај део о Ђинђићу имао је, можеш ми веровати на реч (сад се више не види), преко 1400 шерова, што је прави рекорд за ову врсту чланака на, може се рећи, полу-илегалним сајтовима.
https://www.vaseljenska.com/misljenja/kv...ijeg-lica/
Ово ради помоћи да се одредиш у времену и простору.
Одговори

(01-10-2018, 10:19 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
(01-10-2018, 08:55 PM)Mekenzi Пише:  Сада сам прочитао ово што си написао о лидерима који су водили Југославију и Србију.

Искрено написао си толико глупости за медаљу.

Ако описујеш неку личност користи се чињеницама, документима, и биографским подацима. Као Милослав.

Где су ти одреднице, документи којима ћеш доказати да сам писао глупости за медаљу?

То што ти нешто не знаш, није мера тачности онога што сам ја писао, већ супротно - то је доказ да је мој дугачки текст нужан и из едукационих разлога.

Ај да додам: понегде је напис "Пет српских џелата" излазио као фељтон. Овај део о Ђинђићу имао је, можеш ми веровати на реч (сад се више не види), преко 1400 шерова, што је прави рекорд за ову врсту чланака на, може се рећи, полу-илегалним сајтовима.
https://www.vaseljenska.com/misljenja/kv...ijeg-lica/
Ово ради помоћи да се одредиш у времену и простору.

Vidi i rijaliti zvezde imaju 1000+ šhare kao i današnji novopečeni radikali.

Tako da je ovaj tekst napisan u vidu primitivnog crvenog Šešelja i radikalske vulgarne retorike uz masovno vređanje i što jače pljuvanja po Đinđiću.

Tekst je idealan za ljude koji imaju iq 82-86 kao što je Miša Vacić Djuka Bizon i ostali napredni radikali koji su plagijali ili "doktorirali" na ibarskoj magistrali i nedeljom uz janjetinu branili master i doktorske radove dok im je pevačica igrala oko stola, dok je Zoran diplomirao na najjprestižnijem evropskom univerzitetu gde su sve njegove publikacije dostupne narodu.

Aj nađi mi Tomin masater rad, slininu disertaciju ili od Siniše Malog ili Bečićev master rad ili Jorgobankinu disertaciju...

Znači sem pljuvanja, mase uvreda bez ijednog ijedinog dokaza ovaj tekst je pamflet.

Ako pišeš nešto, koristi i zvaničnu literaturu-dokumenta, naučne radove, bibliografske spise i podatke.

http://www.zorandjindjic.org/dokumenta

Imaš na yt dokumentarce o Djindjicu pogledaj malo

Mislim da je tvoj tekst pisan da zadovolji primitivan nagon nacionalista koji misle da je otvaranje ka normalnom i bogatom svetu "izdaja".

Zapravo to je posledica kada jedan narod držiš 11 godina u totalnom u mraku, i onda mu upališ svetlo i on ugleda svetlo on će se i dalje bojati svetla, jer je u mraku sigurnije...

Zoran Djindjić je od jedne izolovane, razorene (u svakom segmentu) države za tri godine uspeo da je stabilizuje, da skine sankcije, da je otvori ka evropi i boljem svetu, tamo gde žive milioni i milioni Srba.

Ako je Đinđić "izdajnik" "nemački čovek" kako bre u toj lošoj Nemačkoj koja nas "bombardovala" radi, živi, milioni i milioni Srba pa na toj Konstanci je danas 10-ne studenata iz Srbije ili u Kanadi i USA....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним