Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Од пре скоро 20 година: ТВ дуели са партизанима

ТВ Нови Сад, 1998. ТВ дуел, бивши партизан, пуковник др Цолић, и Милослав Самарџић

Имам још један, биће ускоро
Одговори

Е те вам људи води државу?

Е овај је предавац на војно академији... ЗАМИСЛИ ПРЕДАВАЦ НА ВОЈНА АКАДЕМИЈИ.....тај што мора да гледа у папиру на ТВ интервју! И да прелистава што мора да каже!
Како су тих људи завршилих прву академску титулу камоли докторатор?

Али тих људи су у ИЛУЗИЈИ.....

Ја овде незнам ко овде је глупијих.....тих ко су га запослали да предава......или ви ко још трпите овака везија историчка предавање.

Бог вам помогао........другога нема

Милосав био си много самопоузданијих/assertive пре 20 година, него саде.......кад имаш много више знање! Твој оружање је да бијеш супарник из више правца, са неочекиване податке....тако уништаваш оно што је припремио на интервју.

Овај преставник је био одличан.....Милослави дао си му осмех на слици......вероватно је чекао цео живот да то чује!
Одговори

Још један ТВ дуел са партизанима, ''из нафталина'': На ТВ Крагујевац, 2006. године, поводом закона који је изједначио четнике и партизане. Иначе, један од партизана, Гузина, је тада био и председник Субнора, а некада је као удбаш био задужен и за четника Алексу Алексића, који се због тога устручавао док је говорио, мада је прошло много година. Наша редакција је тада била на 100 метара од Субнора и Пиљевић и Гузина су често навраћали, а Пиљевића сам познавао још од 1989, када смо му објавили први чланак (о тзв. левим скретањима партизана у Херцеговини 1942). Шта је било на ТВ, видећете ако вас занима, а иначе, приватно, њих двојица били су коректни.
Одговори

U kod delu ekrana se nalaze dobri a u kom delu losi momci?Smile

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Да, сећам се питања из квиза. Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним