Гласање: Будрућност Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
У ЕУ и НАТО.
12.50%
1
12.50%
У ЕУ.
0%
0
0%
У Евроазијском савезу.
37.50%
3
37.50%
Неутралност.
12.50%
1
12.50%
Нешто сасвим различито (наведите бар шта).
37.50%
3
37.50%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Да ли Србија ваља да се придружи неком савезу?

Поставља се питање, да ли је евро-фанатизам једина алтернатива Србије? Сигурно да није, па позивам учеснике овог форума да се изјасне како виде будућност Србије!
Одговори

Не знам како мислиш да будемо чланица Евроазијског савеза, када нам је најближа чланица удаљена 3000 км док смо у исто време са свих страна окружени снагама НАТО и ЕУ.

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

Будућност Србије је у савезу са Русијом.

Ту би могли да се прикључе и Белорусија, Украјина, Бугарска, Румунија, Грузија, Јерменија,
па редом исламије и римокатоликије настале од Русије (али очишћене од гамади):
литва, летонија, естонија, пољска, финска, азербејџан, ..., ...
Па затим:
Делови турске (уступио лењин), ...

А што се тиче што смо опкољени са НАТО и ЕУ мајмунима...
Црна гора је била опкољена, па је била Савезник Царској Русији.

А да смо ми данас Савезници Русије... не би смели да нас ПОПРЕКО ПОГЛЕДАЈУ, А НЕ ПИПНУ! Има и Дунав и ваздушни простор, има СВЕ, сем (и наравно Џеј...) па, па, па, ПАМЕТИ У СРБА.

Срби задојени љутом демократском сисом, глупостима са дискаверија, хисторија, ББЦ, ЦНН, историЋарима, секташима, будалама, ... , ...

Заборависмо грдни Нашега Светога Саву, скупо ће то да Кошта...!
Одговори

Сви би они могли да се прикључе Русији, али су шансе за поједине државе отприлике исте као за прикључење Хрватске и БиХ Србији. Многе државе које си навео су већ чланице ЕУ, а знамо да ко се једном ухвати у то коло, тешко да га пуштају да изађе. Неке од њих Русе и Русију не могу да смисле, као што су Пољска и Украјина, па заиста не видим на који начин у тренутној геополитичкој ситуацији њих видиш као могуће чланове Евроазијске уније. Наравно, ако се глобална прерасподела моћи драстично промени у корист Русије, наравно да је све могуће. Али тада ће и нама бити могуће да променимо страну.

Нешто не верујем да смо данас савезници Русије да не би смели да нас попреко погледају... ево и Сирија је савезник Русије па већ сад ће 3. година како бесни грађански рат у њој, трују се бојним отровима међусобно, убијају, једу џигерице једни другима итд. Да не причам да су једва избегли страну интервенцију. Питање је шта ће бити на крају, а и какав год исход да буде, Сирија ће због ратних разарања бити враћена 50 година уназад.

А што се тиче Црне Горе... осим што је она била савезник Русије у неком другом геополитичком и историјском периоду, у ком рецимо није могла непријатељска војска да ти се појави на границама или обалама у року од 24 сата, као што може данас (да не помињем остале разлике), ако она није својим савезништвом, чојством и јунаштвом спасла Русију, нико неће Кез

Кад смо ми хтели да будемо савезници Русима, тад нас они нису хтели, тј. пијани Јељцин. Сад кад нам је запад спровео револуцију, сад Руси одликују Месића а нас зајебавају око гаса.

Обрни-окрени, не зна се где је горе.

Владимире, што дуплираш тему?

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-proru...eutralnost

Одговори

(26-09-2013, 03:07 PM)Громовник Пише:  ...
Нешто не верујем да смо данас савезници Русије да не би смели да нас попреко погледају... ево и Сирија је савезник Русије па већ сад ће 3. година како бесни грађански рат у њој, трују се бојним ...
Сирија није Савезник Русије, одакле то (знамо..)?
Да је Сирија Савезник Русије, па ко би је ПИПНУО?
Да га смлаве за пола сата...
или дају Асаду 100-тињак атомки...

Сирија се чак веома БЕЗОБРАЗНО односила према Русији! Подмукло су са Ираном помагали чечене и друге саботерске работе ПРОТИВ Русије и њене привреде уопште.

То што су само од Русије могли да добију неко оружје, па гмижу пред Русијом због тога и око тога (агресија НАТО мајмуна на њих), није их НИКАДА чинило Руским Савезником. То су глупости које шири НАТО да брука Русију - не помаже Савезнику...

Русија и нема Савезнике НАТО типа: РОБОВЕ.
Није то ни Лукашенко, јер и он паламуди око ЕУ, ни Украјина, ни Азери...
Једино оне Осетија и Абхазија (док им требају Руси...).

Ма не да нас не би пипнули, него ПОГЛЕДАЛИ да смо Савезник Русије...
Одговори

Кажеш нема Русија савезнике НАТО типа? А какве Русија савезнике то има? Има ли уопште таквих? Не рачунајући Белорусију, Казахстан, Киргистан и Узбекистан, који су им "преко пута", као што је Канада САД-у.

Знам да се у Сирији налази Руска поморска база, ваљда је то знак неког одређеног нивоа "савезништва"? Тамо где су Америчке војне базе, тамо се овакве ствари не дешавају.

Одговори

(26-09-2013, 02:49 PM)Лепи Бора Пише:  А да смо ми данас Савезници Русије... не би смели да нас ПОПРЕКО ПОГЛЕДАЈУ, А НЕ ПИПНУ! Има и Дунав и ваздушни простор...

Jel se secas kada su u junu 1999. Rusi hteli da prebace avionima svoje trupe na aerodrom u Pristini ali nisu mogli, jer ni jedna zemlja ni Madjarska ni Rumunija ni Bugarska im nisu dozvolili prelet preko njihove teritorije?
I sta je Rusima vredela ogromna sila? Nista.

Sto se mene tice, ja sam za neutralnost sve dok je Amerika prisutna na ovom prostoru. Tek kada se promeni geopoliticka situacija, tada treba napraviti sa Grcima i Bugarima. Nek uzmu Bugari Makedoniju, a onda da se resi problem siptara jednom za sva vremena njihovim proterivanje sa Balkana a tzv. "Albanija" podeli izmedju Srbije, Grcke i Bugarske.
Одговори

Питање је колико ми још можемо да издржимо овај статус кво, с обзиром да нам популација опада из године у годину...

Одговори

(26-09-2013, 04:54 PM)Bacvanin Пише:  ...
Jel se secas kada su u junu 1999. Rusi hteli da prebace avionima svoje trupe na aerodrom u Pristini ali nisu mogli, jer ni jedna zemlja ni Madjarska ni Rumunija ni Bugarska im nisu dozvolili prelet preko njihove teritorije?
I sta je Rusima vredela ogromna sila? Nista.
...
Nek uzmu Bugari Makedoniju, a onda da se resi problem siptara jednom za sva vremena njihovim proterivanje sa Balkana a tzv. "Albanija" podeli izmedju Srbije, Grcke i Bugarske.
Кез
Не не сећам се да су Руси хтели да пребаце своје трупе авионима у Приштину. Али се савршено сећам да је Лукашенко у сред рата, долетео у пратњи 5+5 ДЕБЕЛО НАОРУЖАНИХ Су-27 на Сурчин и изљубио се са Слобом.

Донео је и понешто на поклон. А полетео је из Белорусије и "уредно" јавио да управо прелеће НАТО и про НАТО "државе". НАТО је лепо ПОБЕГАО КАКО ЈЕ БОЉЕ МОГАО, да му се склони са пута. Јер 5 Су-27 ни мало није шала, а камо ли да се каче са Русима. Зато пусти глупости које овде пласира НАТО уред у балеграду, или како се већ одазива.

Бугари ће узети Србију (што остане) како смо кренули...
Ми "срби" као да памети немамо.

Бугари рецимо УВЕК су били са лудацима, али остадоше бре Русофиличари. А нас "србе" што више газиш, кињиш и малтретираш, све више мрзимо Русе.

Овде многи бране енглезе, који су нам од кад се памти само смештали и смештају и смештаће главосечења.

А Русе (и Царску и СССР и садашњу) која нам никада није учинила зло, већ нам омогућила ослобођење од турака и опстанак до данас, "људи" опљуну, да не трепну...

Руси нису никад помогли, довели тита, комуњаре, бла, бла...

Кез
Па бре дал има нека будала, да мисли да би Србија и постала и остала између турске и рима (АУ, италија), а са "савезницима" енглеском и француском, да није било Русије?

Сачувај Боже...

Зато сам на жалост сигуран да смо нахебали да ће да ПУЦА. Два "србина" не мож да се сложе ни око најбаналнијих Истина. Ако нас Бог уопште више и Воли (због предака наравно...), Даће Нас на СИЛНЕ МУКЕ ДА ПРОКУКАМО И ЗАКУКАМО, јер да се излечи толика мржња и себичлук, глупост и не поштовање, то иде једино СИЛНИМ МУКАМА. Па кад ти дође енглески нож под суво грло, да видим колико ће да се дуваш и пљујеш Русију (и Бога)...

У супротном, истопићемо се као слина на сунцу и отићи у прах и гнојиво другим (мање лошим) Народима.
Одговори

Вратила су ми се Браћа, јарани, из Русије... отишли као велики русофили, вратили се поражени!

Веле није Русија оно што ми мислимо. Тамо је опште расуло и нерад. Паре капљу од енергената и то се арчи беспоштедно, нешто као СФРЈ. Сан већине Руса је да раде у охрани, што би рекли 'нашки' као сикјуритији, док је имиграција проблем свих проблема.

Сада, постоји велики јаз између Руса Сибираца и оних око Москве. Сибирци би најрадије да се најебу мајке овима. То је, кажу, најздравији елемент руске нације, а притиснути су јаком имиграцијом. Сибир је преплављен Кинезима. У Москви су налетили на пар људи што су ратовали са нашима преко Дрине, тако да ни Москва није сва црна.

Добар дио наше браће Руса још болује од комунизма, а систем као да је још увијек комунистички. Расипа се на све стране.

Жене преслободне, а породица трпи јаке ударе.

Да скратим, нашли су тамо јако добрих људи и великих патриота, али је општа слика јако лоша. Млади су затровани западњаштвом, а млади националисти безбожном скинхед подкултуром.

Добар дио националиста не воли Путина.

За годину дана су прошли доста Русије и мислим да су доста реални.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Нису много погрешили. Мени је ујак у Русији, и сличну ми причу прича.

Одговори

Нису само они у питању.

Прошле године други јаран није могао издржати па је запалио из Русије, замрзио из дна душе Москву. И он каже да се немилосрдно расипа.

Каже да се не може остати од Кавказаца.

Друга прича су Јермени и Грузијци који су за један подеок на вишој лијествици од шиптара.

Причао је и о дивним људима које је тамо упознао, али је опет као и у случају Браће генерална слика јако лоша.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Русија се још није отрезнила од комунизма, као ни ми.

Одговори

(28-09-2013, 04:54 PM)херцеговац Пише:  ...
За годину дана су прошли доста Русије и мислим да су доста реални.
Само да кажем - јесу реални су!
Све је тако као што причају...

Нема ту места за лагање, али тек је и Русија скоро кренула у опоравак, ићи ће то, Богу Хвала и Слава, да је и уопште кренуло...

Али немој ми никада да изгубимо из вида:
Русија је једина шанса овом свету, ако она не крене пругом којом треба, оде све у пропаст. А наравно да ће крмци СВЕ учинити да избаце воз из колосека. Али како познајем Русе, неће им успети...

Зато, останимо ми бар Духом где треба и биће Добро кад тад!

"На Мрђену кућа увек остаје."
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним