Даклем ми у потпуности разумемо Браћу Русе кад граде савезништва диљем белог света, укључујући туна и Турску, вековног непријатеља, јербо ваља избећи изолацију!
Међутим!
Инсистирати толико на неком "ОСЛОБОЂЕЊУ" кукавне нам Србијице, данас кад СФР Шугославије више нема, нами је потпуно несхватљиво!
Какви "савезници" Велике Русије могу да буду овије пар титоваца-партизана и комуно-сатаниста с'једном ногом у гробу?!
Или су ваљда Браћа Руси израчуњали да су ПРАВИ СРБИ у још увек ДВОСТРУКО ОКУПИРАНОЈ Србији сведени на ону "шаку сиромаха" о којој је певао Краљ Никола, па да је будућност Србије (ако је иоле има) у рукама новог нараштаја комуно-сатаниста?!
Судећи по чињеници да је Вулин млад и кочоперан а Велики Војвод Шешељ озбиљно оболео, и да СЛИКА МИЛОША МИНИЋА ЈОШ УВЕК ВИСИ У СКУПШТИНИ, изгледа да се преосталом Србству кроји капа и са западне и са источне стране па вољ' ти рак-вољ' ти леукемија!
Па пос'ка'е "врати се у Србиију"!
Тагата је наша поголема!
http://tinyurl.com/msq346t
Даклем без обзира што ође нема већег Русофила од наше маленкости (Јер се ми
ЈЕДИНИ ође залажемо за
ПЕРСОНАЛНУ УНИЈУ са Русијом као и за стварање
СРБСКО-РУСКЕ ВОЈНЕ КРАЉЕВИНЕ на територији данашње окупиране Новосрбијице
И ШИРЕ !!!) ми ипак не можемо да прихватимо да нас је Русија
ОСЛОБОДИЛА с'јесени 44-е!
То би било исто као кад би сад трубили да је руска Војска
ОСЛОБОДИЛА Косово и Метохију кад је оно онда, у време пјаног Јељцина, заузела аеродром и после пар дана отишла!
Историјска чињеница јесте да је
СОВЈЕТСКА (а не Руска) војска, састављена осим Руса и од разних Монгола, Черкеза, Чечена и ко зна каквих пекинеза са лицем к'о да их је неко на самом порођају љопатом распалио у лице чим су одонуд промолили главу, као и од масе свеже пресвучених блгара,
САМО ПРОТРЧАЛА КРОЗ БЕОГРАД И СРБИЈУ, остављајући нас на милост и немилост највећем србождеру после Павелића, Јосипу Броз-Амброзу Титу и његовим партизанима који су се као хијене жедне крви увукли у Београд иза совјетских тенкова!
То, и само то, јесте историјска чињеница!
ПРОТРЧАЛО КАО ЈЕЉЦИНОВА ВОЈСКА КРОЗ ОНАЈ АЕРОДРОМ, ПА НАС ОСТАВИЛО НА КЛАЊЕ ЖВАЉАВИМ ШИФТАРИМА!
ТО ОСЛОБОЂЕЊЕ НИЈЕ, А БОШКО ОБРАДОВИЋ ИЛИ МИЛИЦА-ЗАВЕТНИЦА МОГУ И 100 КИЛОМЕТАРА ДА МАРШИРАЈУ!
Титова СФР Шугославија дакле, је била
О К У П А Т О Р
СРБИЈЕ И СРБСТВА, 100 ПУТА ГОРИ ОКУПАТОР НЕГО ШТО БИ БИО ШВАБА ДА ЈЕ ОСТАО!
Међутим!
Нису нами Руси и Лавров ништа криви за наше болесно угузљубље, ужа Србија (УЖАС) тугује за Јосипом Брозом а такозвана
Autonomna pokrajina Vojvodina како за Јосипом Брозом тако и за Јосипом Фрањом!
Нормално је онда да Руси деле медаље и примају фотографије сходно интересима ширења наступајуће Руске Цивилизације (чији смо ми Срби шака сиромаха, нераскидиви део на вјеки вјеков) и ситувацији и релевантним статистикама!
Схватили су они да је Велики Војвод Шешељ болестан, да пучина (стока једна грдна) не гласа за
ДВЕРИ ни за Заветнике, а да је Вулин млад, здрав и дрчан!
Шта'ш....
Тагата је наша поголема!
Да додамо, тако су нас исто "
ОСЛОБАЂАЛИ" од Турака и Евгеније Савојски и Јанко Хуњади својевремено, па кад су прошли "к'о Јанко на Косову", покупили се и отишли а нас оставили Турцима на милост и немилост, баш као што су нас и Совјети оставили Амброзију и његовим партизанима!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!