Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Не разумем шта си овим успео да докажеш.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 37
Теме: 1
Придружен: May 2017
Углед:
1
(02-06-2017, 09:07 PM)Перун Пише: Не разумем шта си овим успео да докажеш.
Ништа што већ није доказано.
Наредник ЈВуО, друг Козодер
Ја знам да је некима од вас овде глава у Лондону, а да је некима дупе у Москви..
Али не заборавите да су корбаџ и батина у мојим рукама!!!
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(02-06-2017, 09:35 PM)Нке Пише: Ништа што већ није доказано.
То се грдно преварио. Да је остао у партизанима, притом преживо Раковића, био би генерал и народни херој. Овако, само наредник.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 02-06-2017, 09:39 PM од
Перун.)
Поруке: 37
Теме: 1
Придружен: May 2017
Углед:
1
(03-06-2017, 01:56 AM)Романија Пише: (02-06-2017, 09:35 PM)Нке Пише: (02-06-2017, 09:07 PM)Перун Пише: Не разумем шта си овим успео да докажеш.
Ништа што већ није доказано.
Стварно си досадан, или кажи кога је клао и дај доказ или престани више са тим.
О каквом клању ти причаш?
На овој теми клање нисам помињао.
Немаш разлога да будеш непристојан.
Ја знам да је некима од вас овде глава у Лондону, а да је некима дупе у Москви..
Али не заборавите да су корбаџ и батина у мојим рукама!!!
Поруке: 48
Теме: 0
Придружен: Dec 2018
Углед:
2
За горњачке четнике може да се каже да су сарађивали са партизанима. Кад партизане из пожаревачког партизанског одреда појуре Немци или љотићевци они побегну на четничку територију и предаду се четницима.Они убију команданте а остале разоружају.Већина заробљених партизана је преживела рат док они који су остали у партизаним су већином изгинули.