Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Truli zapad ili zaostali istok

(16-03-2018, 06:10 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Смирени и учтиви професор Буљугић једноставно није могао да дође до речи од агресивног колерика Господина (или можда Госпоже) Трифуновића!

Међутим!

Прави одговор на хистеричну русофобију компрадорске квази-елите, како у прошлости тако и у титовској СФР Шугославији и данашњој NOVOSRBIJICI, дао је професор Др. Дејан Мировић данас на Коларцу приликом промоције своје књиге о русофобији у Срба комбинованој са кроатофилијом, па каже:

У публици су запажени Драгослав Бокан, Бошко Обрадовић, Коста Чавошки и....Војислав Коштуница.

Прекјуче Вес Мичел ( САД) ударио темеље ДОС 2.0, јуче несуђени градоначелник БГ Дамјановић ( СРС!) осуо по Вучићу, данас на Коларцу Бокан, Бошко, Чавошки, Коштуница. Можда се се то окупља
патриотски ДОС ?
Одговори

Прекјуче Вес Мичел ( САД) ударио темеље ДОС 2.0, јуче несуђени градоначелник БГ Дамјановић ( СРС!) осуо по Вучићу, данас на Коларцу Бокан, Бошко, Чавошки, Коштуница. Можда се се то окупља
патриотски ДОС ?

Патриотски?
Надам се да ће се укупљавати те НОВЕ снаге ко нису никад били у политици.
Зашто све до саде је било ГУБИТАК, НАСЛАГАНО НА ГУБИТАК!
Одговори

Ne brini ništa britanac, kako si rekao kažnjeni smo od gospoda.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-03-2018, 10:43 PM)Mekenzi Пише:  Ne brini ništa britanac, kako si rekao kažnjeni smo od gospoda.

Ја....ваља увек напоменути да је он БРИТАНАЦ, ми смо КАНАЂАНИН, Лука је ИТАЛИЈАН, оанј из Париза кога сте оћерали је ФРАНЦУЗ!

Ах да...и Брат Јеремија беше доскора ХОЛАНЂАНИН, док није успео да ви докаже да не спада у оне који "нијесу одавле", и да је здраво сирома'!

Чека'а ко си ТИ?!

Да ниси случајно Србин са том хрватском гајевицом којом исписујеш Србско Име са завијеним s к'о змија присојкиња отровница!

Знамо...ти си пропатио од бомбардовања и немаштине док ми 'ладно радимо за по пешеснес'иљада евра, приносе нам лимунаду на плажу а поморанџе купујемо џефтино (грррр...Ј...!"#$%&) док су тамо скупе, па си од велике муке прешао на хрватску USTAŠICU!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Ми никога на форуму нијесмо прозивали јербо смо у уверењу да се ође окупља патриотска и четничка Србија

Imaš podforum Četnički pokret, kao i podforum Istorija na ta dva foruma nisi napisao niti jedno jedino slovo...A Vamo se predstacljaš nekim četnikom.

Цитат:ТО ШТО СТЕ СЕ ТИ И ОНАЈ ВЕСЕЛНИК СА 100 НАЛОГА, ТУНА ПРЕПОЗНАЛИ...ТО ЈЕ ВАШ ПРОБЛЕМ!

Prvo podjebavaš ovde ljude praveći se lud a možda i jesi:

Da ti pojasnim ko su članovim foruma:

JVo je čovek iz Kragujevca

Šumadinac je iz Kraljeva

Gromovnik iz Kragujevca

i moja malenkost iz Vršca.

Цитат:Нами ни дан-дањи није јасно зашто се у тој земљи масовно пише хрватским писмом и зашто, ако неки баш толико воле латиницу, нијесу усвојили рецимо пољску или чешку латиницу!

Tebi mnogo toga nije jasno...Svaki dan govoriš engleskim, đeca ti ne znaju ni reč srpskog, ne znaju ćirlicu. Jesi učio svoju đecu programere da pišu ćirilicu, ili oni pišu latinicom i to na engleskom...

Svaki dan koristiš latinicu, jer kada potpisuješ penzioni ček u Kanadi jer ga potpisuješ na Ćirlici...Tako da ne s*ri...

Цитат:Рецимо ти ме мрзиш јербо замишљаш да живимо у хотелу "све укључено", Гроковник јер замишља како нами доносе лимунаду на плажу а овај Шумадрипац зато што пролазимо јефтино на мору ("#$% он јефтино купује поморанџе...)

Nikog ja ne mrzim. Samo ne može da se poredi život ođe i u nekoj normalnoj, uređenoj, bogatoj, demokratskoj, državi...

Ođe se radi za 1 dolar po satu...Ođe programeri su bogati ljudi jer imaju 1000 dolaresa platu od gazde sa zapada. Dok jedan programer u Kanadi i do 6x više zarađuje...

Znaš kolika je penzija ođe 200-300 dolara.

Vi ste đecu obezbedili, sredili, i sad uživate...

Цитат:У Канади емоције као љубав, поштовање итд., према Држави нису у употреби. Плати таксу што си дужан па клати!

Jok. Bio si srećan ko malo dete kada su ti dali pasoš i državljanstvo i kada si se zakleo državi Kanadi da ćeš poštovati pederska prava, ljudska prava, da ćeš govoriti Engleskim, pisati latincom i to si sve parafirao na latinici...

Nijesi se nešto bunio da ne razumeš to pismo, jezik, nego daj brže bolje da potpišem..

Poštuješ ti tu državu više nego što misliš jer ti je dala sve i sve obezbedila. Nije te ostavila na ulici, bez hleba, sve ti je obezbedila.

Цитат:На ОТАЏБИНУ СРБИЈУ ми полажемо право које нам нико не може одузети!

Kakva crna otadžbina.

Цитат:Нико ко је напустио грумен земље Отаџбине своје, па чак и кад је исти дубоооко затрпан слојевима Шугословенства, усташлука и комуњарлука, не сматра да је "бегство у бели свет" неко "достигнуће"!

A jeli ko je tebe do 1974 dirao, jer si se nalazio na nekom spisku, jer si bio disident, jer si hapšen, jer si privođen, jer ti je dolazila udba na vrata...

Ili si čuo da može da se ubježo u Kanadu jer je to napredna, demokratska zemlja.

E kada si tada kao ekonomski migrant došao tamo i video srpske četnike...Daj i ja da postanem četnik..Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu...

Nit si ti četnik nit si neki vojnik, ti si obična kukavica koja je ceo život bežala i sklanjala se od teških političkih situacija, i ko neka baba tetka optuživala druge za svoje ne uspehe...Kao što za tvoje lične neuspehe optužuješ tita, šugoslaviju, novosrbe, nedovršene hrvate itd...

Ti kao kukavica nikada nisi imao hrabrosti da se suočiš sa ozbiljnim političkim stvarima, nego stalno si bežao...

Nemoj drviti o Srbovanju kada u životu nisi bio niti jednom jedini put bio privođen a kamoli hapšen.

Svi srpskik komunistički disidenti su hapšeni među njima i Jeremija koji se vitlao sa udbom, a ti nesrećo kukavna samo kukaš, nikad nisi skupio m*da i rekao idem da ginem za srpstvo...

Drž se crkve, tamo je tebi spas.

Цитат:Ја....ваља увек напоменути да је он БРИТАНАЦ, ми смо КАНАЂАНИН, Лука је ИТАЛИЈАН, оанј из Париза кога сте оћерали је ФРАНЦУЗ!

Pa kako se zove čovek koji ima pasoš neke zemlje i to preko 40 godina...

Drugo nije Pariz niti Francuz. Nego Kosta, koji je imao veliku porodičnu tragediju i zbog koje je napustio forum.

Inače Kosta i ja smo među prvima pored Samardžića došli na ovaj forum.

Kosta je bio kulturan momak i moglo se snjim normalno diskutovati..

A ne vređati, baljezgati, pisati neke debilne floskule titć bez pokrića, šugoslavija, komunsatanisti, novosrbi itd....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, а овај сам себи направио још један налог пре месец дана кад је упао у полемику, не могу да нађем на којој теми. Расправљао се са мном, и направи налог,да би написао сам себи "Просветару тешка срца признајем да ти је свака златна". Кидање

Ево нађох. Кез

(14-02-2018, 12:00 AM)аврам Пише:  Просветаре, тешка срца треба прихватити да ти је свака на месту.
Баја

Са теме "Двери осмехом до победе".
Одговори

Па да....

У недостатку неких каквих-таквих аргумената, у својој немоћи може само да пљује по форуму, јер....

ПОЛА ВЕКА ЈЕ ЖИВЕЛО У

СИМБИОЗИ

СА ОКУПАТОРОМ, СЛУЖИЛО У ОКУПАТОРА ВОЈСКУ,

-ЖЕНИЛО СЕ И УДАВАЛО,
-ЂЕЦУ РАЂАЛО

ПОД СЛИКОМ ОКУПАТОРСКОГ "МАРШАЛА", ПРВОГ ДО АНТЕ ПАВЕЛИЋА ПО УБИЈАЊУ СРБА, СРБСКИХ СВЕШТЕНИКА, ЦРКВЕ, ПИСМА, КУЛТУРЕ....

-ИШЛО У ЊЕГОВА ПОЗОРИШТА,
-ГЛЕДАЛО ЊЕГОВЕ ТВ СЕРИЈЕ И ПАРТИЗАНСКЕ ФИЛМОВЕ,
-С'ЊИМ СЛАВИЛО НОВУ ГОДИНУ ПРЕ БОЖИЋА,
-САУЧЕСТВОВАЛО У БАХАНАЛИЈАМА И
-ВЕЛИКОМ ЖДРАЊУ У ВРЕМЕ КАД СРБИН ПОСТИ И ТИХУЈЕ,
-УЧИЛО НАПАМЕТ ОДЕ ВЕЛИКОМ ВОЂИ АЛКОСА БРАНКА ЋОПИЋА,
-ДВОРСКЕ ПЕСНИКЕ И ПИСЦЕ ОКУПАТОРА,
-НАВИЈАЛО ЗА "ПАРТИЗАН" И "ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ", И ЈОШ НАВИЈА....

И САД ТАЈ И ТАКАВ ЉУЦКИ МАТЕРИЈАЛ НАШ'О ДА ПЉУЈЕ ПО 7 МИЛИОНА СРБА РАСУТИХ ПО СВЕТУ САМО ЗАТО ШТО "НИЈЕСУ ОДАВЛЕ", КАО И ПО СРБИМА КОЈИХ ОДАВНО ВИШЕ НЕМА,

Туга....

(17-03-2018, 10:44 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Кизо, а овај сам себи направио још један налог пре месец дана кад је упао у полемику, не могу да нађем на којој теми. Расправљао се са мном, и направи налог,да би написао сам себи "Просветару тешка срца признајем да ти је свака златна". Кидање

Ево нађох. Кез

(14-02-2018, 12:00 AM)аврам Пише:  Просветаре, тешка срца треба прихватити да ти је свака на месту.
Баја

Са теме "Двери осмехом до победе".

аврам је стари форумаш који је још увек активан, и беше туна пре него што си се ти појавио са својих преко 100 налога!

Међутим!

Да видимо шта каже Киза, твој савезник у "беспринципијелној коалицији", па ка'е:

(18-01-2017, 11:22 AM)Mekenzi Пише:  Koliko profila ima ovaj Šumadinac?

са теме Двери, осмехом до победе.

Кидање Кидање Кидање

(29-07-2017, 12:05 AM)Mekenzi Пише:  Овде ћемо да покушамо да сачувамо од заборава мудрости најјутицајнијег и легенду форума од постојања којег су Погледи имали.

Штета што су админи форума погледа дозволили да један небитан лик са три лажна профила са којих је само знао да качи ретардине карикатуре и дебилне клипове, и вулгарно вређа а где су домаћин и остали администратори прећутно дозвољавали да вређа легенду и врши хајку и да га отерају.

Са теме Тако је (ЗБОР)ио ПРОСВЕТАР.

Нем'шта додати!

Баја

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(05-09-2013, 11:07 AM)Mekenzi Пише:  Ja prosvetaru iako se ne slažem sa tobom ideološki ali cenim tvoje pisanje jer si autor svakog posta lično....jer nikog nisi grubo vređao niti psovao.

Mogli bi moderatori malo više pažnje da obrate na brisanje, pogotovo što prosvetrar piše uvek konstruktivno i lično i nije plagijator. A i čovek je korektan.

Pravda za prosvetara!

Нем'шта додати....сем да је Киза вероватно приморан да ступа у "беспринципијелне коалиције" по налогу духовног Вожда му Крмнада Чварка (из партозанске породице), јербо кад Крмнад затутња Вршцем у колони џипова са затамљеним стаклима, цео Вршац вири иза завеса одстра'Крмнадова, са онијех кибиц фенстера из њемачких кућа-набијача, којих се сећамо кад смо некад тамо накратко боравили!

Шта'ш....

Тужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Samo jedno pitanje.

Kojim pismom se potpisujes u Kanadi?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Макензи колико гол се ти правиш демократа.

Ви са вашом ауторефлексном мисљење, пишеш са атрибјуте КОМУНИСТА.

То ми баш посећа на један ПАТИЗАНСКИ КОМУНИСТИ официр!

Програмиран си ти, али још од томе ниси сам свестан!
Одговори

(17-03-2018, 10:00 AM)Mekenzi Пише:  
Цитат:Нами ни дан-дањи није јасно зашто се у тој земљи масовно пише хрватским писмом и зашто, ако неки баш толико воле латиницу, нијесу усвојили рецимо пољску или чешку латиницу!

Tebi mnogo toga nije jasno...Svaki dan govoriš engleskim, đeca ti ne znaju ni reč srpskog, ne znaju ćirlicu. Jesi učio svoju đecu programere da pišu ćirilicu, ili oni pišu latinicom i to na engleskom...

Svaki dan koristiš latinicu, jer kada potpisuješ penzioni ček u Kanadi jer ga potpisuješ na Ćirlici...Tako da ne s*ri...

(18-03-2018, 06:09 AM)Mekenzi Пише:  Samo jedno pitanje.
Kojim pismom se potpisujes u Kanadi?

Пази овако!

ДА НЕ БИ КУКАО И ЛЕЛЕКАО КАКО ТЕ КАШТИГУЈЕМО НА НЕКОЈ ТВОЈОЈ ТЕМИ И ТАКО ТЕ ДАЈЕМО ДЕРАНЖИРАТ, ОДГОВОР НА ТВОЈЕ ПИТАЊЕ И ДЕФИНИТИВНО РАСТУРАЊЕ ТВОЈИХ ДЕБИЛНИХ ОПРАВДАЊА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПИСМА СРБСКИХ НАЈЦРЊИХ ДУШМАНА, ДАЈЕМО НА НАШОЈ ТЕМИ 'ЈАВНИ НЕМОРАЛ У СРБИЈИ' !

Из неких разлога сокоћало одбија наш прилог на реченој теми!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
И док се ми свађамо дал више волимо Американце или Русе, Гаврило Милентијевић и дружина нам стоје иза леђа са пендрецима и смеју се будалама.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(19-03-2018, 02:15 PM)Шумадинац Пише:  .
И док се ми свађамо дал више волимо Американце или Русе, Гаврило Милентијевић и дружина нам стоје иза леђа са пендрецима и смеју се будалама.

Можда је то било али али после споразума "дружине са пендрецима" и руске Федералне службе обезбеђења ( ФСО), пре неки дан , мислим да морају да пазе коме се смеју.
Одговори

(06-02-2018, 10:05 AM)Шумадинац Пише:  .
Просечан расејани Србин: Путин и Русија у срцу, а дупе на Западу!

[Слика: IMG_6666.jpg]

Чичамитовац, Прст у Ока Ћирилици и Ултрасендвичар погрешно гледају на политику опет. Са емоцијама и гузицама на Западу.

Знате, смештали су нам и Руси. И то доста пута. Зашто? Па зато што гледају своје интересе, као и сви. Сви тако раде, не само Амери, него и Руси. Па и совјетски су тенкови довели србождера Тита на власт, зар смо то заборавили?

Сви гледају своје интересе, и Руси и Амери и остали, поготово кад су велика сила.

Јел праведно било отимање Бесарабије Румунима?

Или тенкови да доведу Тита?
Или стварање Велике Бугарске?
Или напад на Грузију ради отимања Абјхазије и Осетије?
Или друге неправедне и лоше ствари које су и Руси радили?

Није, али кад су сила они то раде. Све велике силе то раде. Тако да није оправдано целе народе етикетирати због политике њихових влада и држава.

А катински масакр?
А убијање по гулазима?
Јесте, комунизам настао на Западу, али у Русији су га спроводили Руси, убијајући у име Маркса и Лењина, протерујући друге Русе и све друге народе који се нису слагали са тиме. И данас руске структуре су у велијој мери прожете комунистима и кгбеовцима.

Тако да, сваки народ може да падне. Не треба никад етикетирати зато целе људе и народе.

И у спољној политици треба увек следити своје интересе и циљеве, а најважнији је њен опстанак на својим преосталим територијама које имамо.

Пс. Треба бити русофил, али са стилом. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним