Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

(30-01-2018, 03:47 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  КО СУ ДАКЛЕ РОДОВЕРЦИ, НЕО-НАЦИСТИ, КОРИСНЕ БУДАЛЕТИНЕ ТРУЛОГ ЗАПАДА И САВРЕМЕНИ ПОКЛОНИЦИ КАРАКОНЏУЛА И ФАЛУСНИХ ИДОЛА?

Да одговоримо са овим питањем!

ЗАШТО ТРУЛИ ЗАПАД УОПШТЕ А ВАТИКАН ПОСЕБНО, МЛОГО ВОЛЕ БИВШЕ СРБЕ И ОСТАЛЕ НЕО ПАГАНЕ, ОБОЖАВАОЦЕ ХРОМОГ ДАБЕ,БАБА-РОГЕ, БЕЛКЕ И КУР*АТИЈЕХ ИДОЛА?!

Врло једноставно!

Бивши Срби А НАРОЧИТО НОВОСРБИ, ЊИХОВО ПОТОМСТВО, потоњи обожаваоци кур*атијех идола, вештица,КАРАКОНЏУЛА, вукодлака, перуна, обневида, сварога, дварога, „јелен” пива, хромог дабе, хорација, шиље и белке, ВРШЕ ПОС'О НЕ САМО ВАТИКАНУ НЕГО СВИМ ДУШМАНИМА СРБСКИМ!

Зато и они, као већина потурица и деца комунизма, тражи себе у измишљању неких секти...разни су то несрећници, суботари, сатанисти и ови родоверци који нормалним људима огадише успомену на нашу стару Веру!

То што у Цркви има остатака наших старих обичаја то се десило поодавно, са Божијом вољом и то нами нити смета нити нам је на крај памети да сад правимо неку „чистку” и тражимо неко АУТЕНТИЧНО ХРИШЋАНСТВО!

Наши Оци су знали да остаци тих обичаја нашем Господу, благом Исусу Христу, нису сметали онда кад су их прихватали, па зашто би нами сметали данас?!

Напротив, свако УНИФОРМИСАЊЕ јесте нека врста ГЛОБАЛИЗМА а то Вера наша никад није била јер разног цвећа је одувек било у врту Господњем!

Е сад што аутентични лудаци трче около и пропагирају бајаги неку нео-паганску, а уствари НЕО-НАЦИСТИЧКУ секту, то је већ проблем са којим чике у белим мантилима треба да се позабаве!

КРИПТО-КОМУЊАРСКИ НЕО-ПАГАНИ ПРОПАГИРАЈУ ОВАЈ ПОКРЕТ ИЗ ПРОСТОГ РАЗЛОГА ШТО ДОЛАЗЕ ИЗ ЗАДРТИХ КОМУЊАРСКИХ НЕКРШТЕНИХ И НЕВЕНЧАНИХ ПОРОДИЦА И КАО ТАКВИ ЈЕДНОСТАВНО НЕ МОГУ СЕБЕ ДА ВИДЕ У СРБСКОЈ ЦРКВИ!

ОВИМ ПАЋЕНИЦИМА ТАМЈАН СМЕТА, НЕ МОГУ НИКАД НИ ПОЛА СЛУЖБЕ ДА ОДСТОЈЕ, ТЕ КАО ТАКВИ ПАТЕ О ТЕШКИХ КОМПЛЕКСА ИДЕНТИТЕТА-ХТЕЛИ БИ ДА СРБУЈУ КАО ЊИХОВИ ДРУГАРИ АЛИ ЦРКВУ НЕ МОГУ ДА ПОДНЕСУ!

ЗАТО СУ СЕ СА ЖАРОМ И ЕНТУЗИЈАЗМОМ БАЦИЛИ НА НЕО-НАЦИСТИЧКИ МАМАЦ СА ТРУЛОГ ЗАПАДА И ИЗМИШЉАЊЕ НОВЕ РЕЛИГИЈЕ КОЈА ЈЕ, ПО ЊИМА, ЈОШ СРБСКИЈА ОД СРБСКЕ ЦРКВЕ!

ИЗ ИСТИХ ИЗВОРА ЛАНСИРАЈУ СЕ И РАЗНЕ ИСЛАМСКЕ ЏИХАДИСТИЧКЕ СЕКТЕ ПА И ОНИ СМАТРАЈУ ДА НЕЈМА БОЉЕГ ИСЛАМА ДО ЊИХОВОГ

Ми рекосмо и Душу спасисмо!

Родоверци само саблажњавају честите Србе који за време Поста долазе да нешто душекорисно прочитају!

Дотични веома озбиљно верују у разне вештице, кур*ате идоле, Баба-Роге, Баба-Јаге...!

ТИМ ЛИКОВИМА, НЕКО ЈЕ УЛИО У МОЗАК СУМАНУТУ ИДЕЈУ О ОСНИВАЊУ НЕКЕ НАЦИСТИЧКЕ НЕО-ПАГАНСКЕ РЕЛИГИЈЕ СА КОЈОМ БИ ДА ЗАМЕНЕ ИЛИ ДА БАР ОШТЕТЕ, КАКО СРБСКУ ЦРКВУ ТАКО И СРБСТВО У ЦЕЛИНИ!

Зашто дакле МИ органски не подносимо Родоверје?

ПА ЗАТО ШТО:

1.
НАПАДАЈУ И РУШЕ СРБСКУ ЦРКВУ,

2.
ГОВОРЕ ДА ЈЕ СВЕТИ САВВА БИО ВУКОДЛАК И НАЗИВАЈУ СВЕТОГ НИКОЛАЈА СРБСКОГ ЧАС МАСОНОМ А ЧАС НАЦИСТОМ
(не схватајући да један погрдни назив искључује други!)

3.
ОБОЖАВАЈУ АУТЕНТИЧНЕ МАСОНЕ КАО ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА,

4.
НАПАДАЈУ И РУЖЕ СРБСКА БРАТСТВА „ОБРАЗ” И „ДВЕРИ”,

5.
ПРОПАГИРАЈУ СЕКТЕ И ЛАЖНЕ РЕЛИГИЈЕ И УОПШТЕ,

6.
ТЕСТЕРИШУ НЕУМОРНО ГРАНУ НА КОЈОЈ СРБСТВО 'ИЉАДУ ГОДИНА СЕДИ...

Просветаре, тешка срца треба прихватити да ти је свака на месту.
Баја
Одговори

Што "тешка срца", све је јасно к'о дан?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Велики број граџана (иначе у НОВОСРБИЈИ постоји вееелики број граџана) интересовало је Обрадовићево подржавање Димитрија Љотића.

Бошко Обрадовић:

Цитат:Што се тиче Димитрија Љотића, нити сам историчар нити сам судија и препустио бих онима који су стручни да донесу свој суд о његовој историјској улози.

Поштујем Љотићев међуратни Хришћански поглед на политику и антикомунизам јер је први, уз Милоша Црњанског, предвидео шта нам доноси комунистичка опасност.

Наш коментар:

УА СЛУГА ВЕРМАХТА, ЧИЧА МИТОВАЦ, ЉОТАЧ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-02-2018, 05:03 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Велики број граџана (иначе у НОВОСРБИЈИ постоји вееелики број граџана) интересовало је Обрадовићево подржавање Димитрија Љотића.

Бошко Обрадовић:

Цитат:Што се тиче Димитрија Љотића, нити сам историчар нити сам судија и препустио бих онима који су стручни да донесу свој суд о његовој историјској улози.

Поштујем Љотићев међуратни Хришћански поглед на политику и антикомунизам јер је први, уз Милоша Црњанског, предвидео шта нам доноси комунистичка опасност.

Наш коментар:

Ни за Дражу, ни за Тита, најбољи је Љотић Мита.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(17-02-2018, 05:05 PM)Перун Пише:  Ни за Дражу, ни за Тита, најбољи је Љотић Мита.

МИ ЉОТАЧИ МИ СМО СИЛЕ,
ЈЕР НАС ВОЛЕ ЦУРЕ МИЛЕ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Јели стоје иза ове изјаве?
Одговори

(17-02-2018, 07:54 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-02-2018, 05:05 PM)Перун Пише:  Ни за Дражу, ни за Тита, најбољи је Љотић Мита.

МИ ЉОТАЧИ МИ СМО СИЛЕ,
ЈЕР НАС ВОЛЕ ЦУРЕ МИЛЕ!

[Слика: IMG_6764.jpg]

.
НАЗДРАВЉОТ ЧИЧА МИТКЕ! Ракија

[Слика: IMG_6782.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(19-01-2017, 11:29 PM)Шумадрипац Пише:  На крају, напомињем да је међу припадницима ЈВуО било свих народа и народности што потпуно искључује теорију о Равногорском покрету као великосрпском и националистичком.

Себи убраду:

Знали смо да ће да помене народности раније ил'касније!

Ми смо се сви својевремено спрдали са том комуњарском одредницом јербо нико није могао да открије шта комуна подразумева под "народност"!

Кидање Кидање Кидање

Себи убраду:

Што се грбо роди-то вријеме не исправи!

(18-01-2017, 11:22 AM)Mekenzi Пише:  Koliko profila ima ovaj Šumadinac?

(18-01-2017, 05:49 PM)Шумадрипац Пише:  Брате ја овде видим општу параноју. Кез

(18-01-2017, 05:44 PM)Шумадрипац Пише:  Брате и ја!

Кидање Кидање Кидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-02-2018, 05:03 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Велики број граџана (иначе у НОВОСРБИЈИ постоји вееелики број граџана) интересовало је Обрадовићево подржавање Димитрија Љотића.

Бошко Обрадовић:

Наш коментар:

Дакле, Боле поштује само Чичамитов предратни период, што и наравно има право.

Међутим....

О издајничком и злочиначком деловању Крџалија у ратном периоду се оградио, јер није хтео да осујети један део људи у Дверима и међу симпатизерима који подржавају Крџалије као овдашњи Чичамитовац из Канаде.

Неколико процената тих прољотићевски настројених у Дверима предводи извесни недоучени теолог Влада Димитријевић.

Ето одговора. Smile

Д М
Одговори

Да ли је ово Бошко победио Шешеља, или се мени то чини?
Одговори

[Слика: FB_IMG_1519506816770.jpg]

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Ово је одличан пример за оне који желе да се баве политиком, па и оваквим политичким дуелима. Шешељ се спремио за причу о љотићевштини и практично ништа више, а Обрадовић је за то знао и припремио одбрану, али и свој напад, за који Шешељ није имао одбрану, па је почео са директним вређањем и изгубио живце. Наравоученије- никад не играј само на једну карту, поготово ако знаш да противник зна за њу.
Жао ми што нема Просветара- баш би волео да видим како би он ово прокоментарисао. Smile
Одговори

Мислим да Бошко треба да се огради од издајника Љотића. Немају Двери ништа заједничко са ЗБОР, не треба ту да прича о историји него да се дистанцира од Љотића. Није ово дебата на факултету. У осталим стварима је Бошко био добар. О изборима ништа као и увек у таквим дуелима.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 15 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним