Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДА ЛИ СЕ ПРОДАО ТЕШ'ТЕШАНОВИЋ

(30-12-2019, 07:02 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ма не ради се о исељавању него човек продаје своје знање енглеског, његова цура такође, и враћају се у Србију са солидном уштеђевином!

Ну ако ти ниси у годинама за путовања а материјално добро стојиш....заборави, ово је била добронамерна порука!

Smile

Ма нека штеде и нека раде шта хоће. Поделићу једну своју мисао са тобом а и са овима који читају ово. Мишљења сам да Тешановић није баш добровољно отишао пут Кине,стао је тај на жуљ некима,па може бити да је добио "препоруку" да оде на неко време.Ко зна...

Материјално стојим коректно откад знам за себе.Путујем кад год могу, само не волим да пишем о материјалном стању јер давно си ти отишао одавде па немаш увид у зло и пакост дела овог народа. Напишеш да ниси сиротиња и одмах те замрзи неко. Никада нисам схватао такве људе,али шта да радим, није до мене.Не би ти веровао каквих пакосника и зломислилаца има у овој Србији.Међу тзв. другосрбијанцима нарочито.Пре неки дан гледам интервју Лопушине на Хелму,тачно сам се сетио што сам био за СПО и што онакве никада нисам могао да смислим.Кука на неки марокански парадајз и неке лубенице из Украјине. Шта ће човек.
Одговори

.
ЈАВИО СЕ ТЕША, ПИТА ЗА ФОРУМАШЕ ОЂЕКАРЕ!

https://www.youtube.com/watch?v=MxIqF7gudVo

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(04-04-2019, 06:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(03-04-2019, 05:03 PM)смедерево Пише:  

ТЕШ'ТЕШАНОВИЋ-ХАЛУПКА УНИШТИ НАЧИСТО НАШЕГ КИЗУ!
ТЕШ'ЈЕ ИЗ ВРШЦА, ЗНА ДОБРО КО ЈЕ КО ТАМО И ТВРДИ, ПАРАФРАЗИРАМО, ПА КА'Е:

.
Цитат:СВИ ВОЈВОЂАНЕРИ КОЈИ СУ ЗА АПЕ ВОЈВОДИНУ СУ УСТВАРИ

Д О Ђ О Ш И !!!

Ка'е Крмнад Чварак (из партизанске породице) је Ликота, онај тамо Кордунаш, онај ХОЏИЋ је потурчењак (јер да је Србин звао би се ваљда ПОПОВИЋ) итд...

ЈЕЛИ БРЕ КИЗО, ЧЕГОВИЋ СИ ТИ БРЕ?

Теш'тврди да сте сви ви Војвођанери ДОЂОШИ КОЈЕ ЈЕ ТИТО ДОВЕО У АПЕ ВОЈВОДИНУ И ДОДЕЛИО ИМ ОДУЗЕТЕ ЊЕМАЧКЕ КУЋЕ НАБИЈАЧЕ СА КИБИЦ-ФЕНСТЕРИМА!

Међутим!

Намирисали смо ми ДОЂОША из Кизиних коментара, сваки пут кад ми кажемо да су породице, пријатељи и комшије тога и тога ПИЖДРИЛЕ ЗА БРОЗОМ КАД ЈЕ ЛИПСАЛО, ГОРКО, НЕУТЕШНО....одмах се јави...КО?

Па Киза!

Гукни дакле Кизо, ЧЕГОВИЋ СИ БРЕ?

Јок

Даклем Теш'Тешановић нас је поново изненадио, па ка'е:

Цитат:Теша Тешановић
I notice that the most enthusiastic about the idea of Western values are those people who have never traveled anywhere.

https://www.facebook.com/100003568464239.../?sfnsn=mo

Ка'е Теша (у слободнијем преводу):

Цитат:Приметио сам да су нај-"ЕНТУЗИВИЈАСТИ" и УГУЗЉУБИ сумануте идеје вреееедности Гњилежног Запада они који нису никад мрднули из NOVOSRBA!

Бра'о Тешо, па се питамо како ми старији и паметнији да то не схватимо раније!

И ваистину...рецимо сва три УГУЗЉУБА (плус куче) Гњилежног Запада ођекаре, нијесу мрднули отале!

Оноооо...Киза јес'био у Темишвару....двапут, ама сад због Короне ни чипкану завесу на кибицфенстеру у Вршцу не помера, а Дарко Трифуновић ка'е био професор у Кини, ама Зарковић га утера у лаж да није никакав професор никад био а камоли Кина...

О оном трећем не да трошимо драгоцену ријеч-посјеч!

Читајте коментаре на Тешину изјаву, ТО ЈЕ ТО!

Јок

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ми смо пријатно изненађени трезвеним расуђивањем млађаног Теш' Тешановића, нарочито на крају са његовим ставовима о Цркви, Вери, Породици....

Лепо...има наде!

Паметном доста!

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!

А и симпатизерима добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Teša Tešanović napustio „Balkan Info“: Sklopili su dil s Vučićem, sad su tu kojekakvi vanzemaljci, reptili, starlete…

https://nova.rs/zabava/showbiz/tesa-tesa...-starlete/
Одговори

Како сам видео, "Балкан инфо" је уклонио неке емисије у којима је гостовао гдин Милослав.

И то изгледа оне где је водитељ био Теша.
Одговори

(06-12-2022, 10:03 PM)Mitic Пише:  Како сам видео, "Балкан инфо" је уклонио неке емисије у којима је гостовао гдин Милослав.

И то изгледа оне где је водитељ био Теша.

Изгледа да су већину емисија које је водио Теша погасили или ми се чини.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А шта сте ви очекивали после 700.000 прегледа након гостовања Ђорђа Вишекруне...? Да ће служба да их пусти да и даље гомилају прегледе? Са 500.000 душа пада свака власт.
Ово је уједно лекција и Милославу који такође има јутјуб канал.
Одговори

Теша Тешановић је најавио тужбу против "Балкан инфа" због ауторских права.

Зато су и скинули емисије у којима је Теша био водитељ.

И гдин Милослав је прешао 700.000 прегледа за два документарца. Један је близу милион прегледа.
Одговори

(07-12-2022, 12:56 PM)Mitic Пише:  Теша Тешановић је најавио тужбу против "Балкан инфа" због ауторских права.

И гдин Милослав је прешао 700.000 прегледа за два документарца. Један је близу милион прегледа.

Зар није Теша оснивач и власник Балкан инфа ?

https://nova.rs/zabava/showbiz/tesa-tesa...-starlete/

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Теша каже да је учествовао у оснивању Балкан инфа. Или тако некако је рекао.

А власник је човек из Црне Горе.

Може да се погледа следећа емисија:

Одговори

Теша Тешановић потврдио на свом Твитер налогу

"Balkan info izbrisao sve emisije koje sam ja vodio. Preko hiljadu emisija otišlo..."

https://twitter.com/TeshaTeshanovic/stat...UEhpN5Bdrg
Одговори

Колико сам разумео и пратимо причу, власник Балкан инфа је Михајло Дамјановић из Мојковца 1994 годиште. Друге информације нити слике тог момка немамо.Дошли смо до информације да је ћаћа  тог момка међународни трговац оружјем и који је блиски пријатељ Бебе Поповића и који ради са Србијом извоз наоружања.

Балкан инфо није регистрован. Не постоји на папиру. Онај студио је преуређени подрум у центру Београда. Питајте Самарџића он је био гост у том "студију". Новинари немају никакве уговоре нити Балкан инфо има прогрмаску политику. Програмска шема је "ко ког госта навата да гостује" нема систем. Сваки дан су ишле емисије.

Иначе верујемо Теши. Све што рекао је делује истина.

Ја сам Балкан инфо отпратио, мада у задњих годину дана нисам ох ни гледао пуно. Били су добри до Вишекруниног гостовања. После тога све исто.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-12-2022, 12:56 PM)Mitic Пише:  Теша Тешановић је најавио тужбу против "Балкан инфа" због ауторских права.

Не говорим о документарним филмовима већ о емисијама са политичком конотацијом садашњице. Ту се пали црвени аларм.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним