(18-06-2017, 10:18 PM)ЈВуО-КГ Пише: (18-06-2017, 09:30 PM)Mekenzi Пише: Al Miroljub nafali vučića suncee li ti....
Давно је овде писано да је секташ у ствари СНС пројекат.
Мирољуб је подгузна мува Вучићевог режима, мамац за слабо образоване и полуписмене, као што и сам можеш да приметиш.
Коментар без нарочите дубине но само по пелцеру ултра про-западне оријентације.
Ми не мислимо да је Мирољуб "СНС пројекат", нема СНС таке капацитете са све педерским естаблишментом!
Пре ће бити да се СНС накачио на
МИРОЉУБОВ ПРОЈЕКАТ, јербо Мирољуб има своју агенду коју је намерачио да спроводи а балави му омогућава
да заради кеш у замену за хвалоспеве.
Мирољубова доктрина је као морфијум за неке опасне болештине,
ОД КОЈИХ НОВОСРБ НЕСУМЊИВО ТЕШКО БОЛУЈЕ!
Ако морфијум примениш у строго дозираним количинама-пацијент преживи, ако претераш-
МРЕ!
Међутим!
Ако су балави и СНС пројекат Трулог Запада,
А ЈЕСУ, онда се Мирољуб са својим Гуслама, Душановим Царством, оздрављењем нације (коју би Трули Запад желео да види што болеснију) и на крају
АНТИКОМУНИЗМОМ И ЧЕТНИШТВОМ, НИКАКО НЕ УКЛАПА У ПРОЈЕКАТ ИСТОГ ТРУЛОГ ЗАПАДА!
Напротив!
Зато смо ми мишљења да се СНС качи на постојећи Мирољубов пројекат а он пристаје на дил, баш онако како је номад објашњавао како се плаћа казна за саобраћајни прекршај у Црњегори, што важи и за Новосрбијицу, итекако!
Међутим!
Ако је Мирољуб СНС пројекат-чији је онда пројекат Лучић, кога
Шумадинац нафали номад?
Видимо да Лучић доби одједаред студио о коме би сироти Теш'Тешановић могао само да сања годинама, кад и ако, га Мирољуб уведе у дил са СНС!
Тоже видесмо да је у првој емисији у новом студију ( а коју је постави баш ови исти
Шумадинац), Лучић позвао ону мушку копију Јелене Милић, Дарка Трифуновића, човека коме би требало пронаћи ђе станује и оно...чекићима к'о пекинези!
Хммм....сумљиво, веома сумљиво....