Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Р А К И Ј А

Где ти стаде, ја ћу поћи...

Трновача, старо стабло.

[Слика: IMG_3741.jpg]

Ранка, младо стабло. Нажалост, и ово мало рода што има убио је ,, плавац ".

[Слика: IMG_3742.jpg]

Чачанска родна. Најбоље родила она која најмање треба. Сирома'

[Слика: IMG_3743.jpg]

[Слика: IMG_3744.jpg]

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Шумадинац каже да је све слике на старој теми у ствари он сам сликао. Smile
Одговори

И у мом шљивару? Баја

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Твом? Не знам, није пријавио.
Одговори

Ја сам сликао у мом и поставио их на тој теми. Smile

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Е, не могу да верујем, значи вас тројица. Право да вам кажем, слике су биле толико добре да сам мислио да је неки професионалац. Smile
Одговори

Правда за Шумија, Николаја и Перуна. Smile

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Шта се обадате? Кез Имам све те старе фотографије аутохтоних сорти које су овде обрисане, а нове су тек готове. Тако да.... Јок

Не знам да ли је адекватан назив теме, јер се бавимо и сортиментом шљива.
Ако има неко идеју око назива теме нека предложи.

Перуне, сликај зреле(ако су) плодове Трноваче у крупном плану, на грани и само плодове на трави рецимо.

Комунисти су годинама у Ч. Институту и П. Факултету Н.С. плански радили на затирању домаћих аутохтоних сорти воћа.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Неће то још да сазри. Сликаћу за 20-ак дана.

Одговори

https://youtu.be/45zI6OmdzY0

Хармоника

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

https://youtu.be/BQ2pVHA0sS4

Перуне? Николај? Ајд живели.... Хармоника

Д М
Одговори

О "дрогираним шљивама" Јок

https://youtu.be/IHSXSG0S0GY

Д М
Одговори

Како изгледа Ранка кад проври на земљи, на + 30 степени. Smile

[Слика: 20170729_125327.jpg]

[Слика: 20170729_125403.jpg]

Одговори

Најлепше су за јело полупечене на сунцу.... скоро свака аутохтона сорта.

Николај, кад будеш у могућности фотографиши тај Мигавац у крупном плану... фотку.... две!

Перун ће Трновачу, а ја ћу ресто.

Да комплетирамо сорте, па ће бити речи и о ракији.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним