Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Тако је ЗБОР(ио) ПРОСВЕТАР

(20-09-2017, 05:49 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(13-09-2017, 06:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(12-09-2017, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  Stare forumase znam sve I mnogo nedostaju. I koliko je pre ovde bilo mnogo dinamicnije.

Jebi ga, Sumadinac napravio 2-3 lazna profila da bi ga podjebavao I brutalno vredjao cicu iz Kanade I to mu je bilo dozvoljeno.

Steta sto ga je oterao jedan spamer I nebitan lik.

Prosvetar nedostaje na ovom forumu.
Шумадинац има само један профил.
Шумадинац је као Бог један и тројни!
КидањеКидање

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ђеде па овај је исти ти, зера паметније прича али и њега дрма "русофилија болест најмилија".
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
[Слика: 5-5-2.jpg]

Шумадинац likes this!

[Слика: tenor.gif?itemid=9820385]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Тако је ЗБОР(ио) ЉОТАР, раб Марисава и издајник на трудном воздвиженију Кукастог Крста и срушеног Стлпа Наци-Бољшевикјаго.

Д М
Одговори

(29-07-2017, 12:05 AM)Mekenzi Пише:  Овде ћемо да покушамо да сачувамо од заборава мудрости најјутицајнијег и легенду форума од постојања којег су погледи имали.

Штета што су админи форума погледа дозволили да један небитан лик са три лажна профила са којих је само знао да качи ретардине карикатуре и дебилне клипове, и вулгарно вређа а где су домаћин и остали администратори прећутно дозвољавали да вређа легенду и врши хајку и да га отерају.

Паметном доста!

Нем'шта додати!

Додуше Шумадрипац је аванзов'о, сад је постао ђенерал на овом форуму  Кидање па се не бави само качењем сличица него по васцели дан врши промоцију вакционисања здравих људи а јуриша и на ђецу!

Друго, тај кукавни угузљуб Гњилежног Запада поучава нас глупе сељаке шта је то FEKTČEKING, наравно објашњавајући нам да се на Бејзик Инглишу ФАКТ каже ФЕКТ!

Кидање  

https://www.istinomer.rs/o-fektcekingu/

Срећом он ођекаре налете на нас, па ето....помажемо му спрдати се, еве нек' вежба мало па нек пренеси Шеклеру-медијском шмекеру:

https://www.google.com/search?q=fact+mea...e&ie=UTF-8

https://www.google.com/search?sxsrf=AOae...2&dpr=1.25

Даклем да закључимо:

ФЕКТ ХИМ И СВЕ ЊЕГОВЕ ФЕКТЧЕКЕРЕ!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ ПРОТИВ ФЕКАЛИЈА FEKTČEKERA!

СФ-СН*

-------------------------

*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(20-09-2017, 06:29 PM)Mekenzi Пише:  
(20-09-2017, 05:49 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(13-09-2017, 06:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(12-09-2017, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  Stare forumase znam sve I mnogo nedostaju. I koliko je pre ovde bilo mnogo dinamicnije.

Jebi ga, Sumadinac napravio 2-3 lazna profila da bi ga podjebavao I brutalno vredjao cicu iz Kanade I to mu je bilo dozvoljeno.

Steta sto ga je oterao jedan spamer I nebitan lik.

Prosvetar nedostaje na ovom forumu.
Шумадинац има само један профил.
Шумадинац је као Бог један и тројни!
КидањеКидање
ЈБГ. "Погледи" су били скроз избушени удбашким троловима. То се видело. И опомињани сте да ће такви разорити иначе драгоцен сајт. А јок! Ово-оно... Па ко је луд да трпи баљезгања којекаквих протува?
И такоооо...
Ови растурили друштво и отишли.
Заборавили сте Милутина Млађеновића? Заборавили како сте и мени објашњавали "он је сатиричар, код њега је све супротно од онога што пише". Где вам је тај супротни љубимац кога сте, ако се не варам, а не варам се, издржавали у тешка времена?
Ја сам се склонио да не морам да се тичем родбине једном угледном форумашу кога такође више нема.
https://informer.rs/vesti/politika/48238...aroda-foto
Одговори

"-Ма нека посла нас сперчише а и закачио сам се са неким идиотом кога сам нажалост хвалио и хвалио његову храбру одлуку да се, после 10 година у Канади, исели за Русију, ожени Рускињом и сад има сина Саву!"

Meni je taj lik odnekud mnogo poznat. Mozda na nekom forumu bio i hteo da se iseli iz Kanade, verovatno neki forum, ali ja nemam ideju koji, to je bilo odavno.
Pa sad nisam bas ni siguran dal se razveo tamo po Rusiji,....kao da mi stoje neke informacije u malom mozgu da se neij bas probveo sjajno tamo.

A muslimani u Rusiji....najbolje je slusati opsi iz prve ruke Miroljuba Jevtica....kaze to je more ljudi kad on islzaio iz metroa a muslimaniam bio neki praznik....Globalise se Putin.

Po opisu Miroljuba Jevtica ja tako nesto nisam ni cuo ni video ovde u Americi. Znam da sam nabasao na nekog naseg muslimana izbosne kad smo nesto jurili oko zelene karte, pa ajd da ga pitam nesto u vezi nje. I tako pocela prica. On se otvori...kaze lakse u SAD da dobiju dozvolu da naprvae dzamiju nego u Sarajevu. E reko ejesmo mi balkanci prokleti...svuda nam bolje nego kod svog. Prica kako muljaju kad polazu za kamion u AMerici....e reko...Smilee moz da izbacis ti balkansko pa to ti je. Smile
Одговори

Davno, u vodi na Kubi, dete malo, ja se razgalamio po balkanski sa detetom, eto ti ga prilazi neko i pocinej da prica na srpskom. Dobro, niej srpski, nego Hrvatski. Cuo jezik, pa oce d apricamo. Pa pocne prica kako majku leci tamo u Hrvatskoj, pa mito lekarima.... E reko ja mislio vi ste tamo malo bolji od nas,... Smile
Одговори

Ђе је нестао?

Нема га већ 10 дана.

Да га нијесу присилно вацинисали у Торонту?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-12-2021, 11:46 PM)Mekenzi Пише:  Ђе је нестао?

Нема га већ 10 дана.

Да га нијесу присилно вацинисали у Торонту?

E da znas koje rasulo u Kanadi, meni njih tamo zao, mada budale ne treba nikad zaliti, al opet....Smile
Kanada i Australija....obe pod Britancima.

Tomislava Terzina skoro sigurno isteruju sa faksa.
Pretresaju ordinaciju lekara jer dvoma dao da ne mora da prime vakcinu sa tim da jedan ima samo privremenu dozvolu da ne primi.

https://westernstandardonline.com/2021/1...ion-files/

Ove zatvorili u kaFez(Sojic), pa kukaju:
https://nultatacka.rs/uznemirujuci-video...karantina/

Ovi sto "intubiraju"(youtube) brisu mi link gde zvanicna nauka kaze da sablasno dejstvo na daljinu ima brzinu 10.000 puta vecu od brzine svetlosti.....

https://www.livescience.com/27920-quantu...light.html

Ovo je sa MIT-a: https://www.technologyreview.com/2013/03...-distance/

Strah....:

https://nultatacka.rs/epidemiolog-sa-jej...autoritet/

-------------------

Ako nisam uvek znao sta radim, cesto sam imao osecaj, pa tako vec 10-ak i vise godina skidam sa interneta sve videe sto mislim da vrede.
Trenutno 174GB (sa jutjuba).
Одговори

Inace sada mozes da psujes(to je valjda rta demokratija), ali da ostavljas komentar koji nije  po volji i bez reci uvrede ne moze.

Evo Kroata jedan sta kaze na sajtu gde Terzin pricao:

Dr. Terzin je zakon
Pratimo vas u Hrvatskoj profesore .Evo vratili smo se iz crne Alberte,ljudi ne vjeruju da je tamo diktatura i cenzyra toliko jaka.
Sve najbolje profesoru i Božidaru
Одговори

Sta ti mislis kad zena i ja dodjemo iz sankcija u Srbiji, gde se cekalo za zejtin, benzin,....odmah posle bombardovanja, sletimo u Kandu i kazemo: Nista posebno.

Amerika nije nista mnogo bolja, al bar mozes da zaradis i narod bolji. Ovde ti nema kez na licu kad prica sa tobom kao u Kanadi ili Evropi, ovde su malo divlji tako kao mi....

Ja mislim da jedno 30% Kanadajan uzmu pasos i odu van Kanade. Tamo pise da ih ima 40 miliona, ali ja mislim da ih u samoju Kanadi nema vise od 30 miliona.

Pa mene 15 godina stariji covek iz Bangladesa pita sta mislim o Kanadi, on doveo dete da studira u Kanadu i radio sa mno. J amu kazem nista posebno. On musliman....uh od tad mnogo dobro sa mnom, kaze moaj vrat asu za tebe uvek otvorena.... Smile

Tamo samo prosvetari Креза ostaju. Znas oni su malo nakrivo nasadjeni. Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним