Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Тако је ЗБОР(ио) ПРОСВЕТАР
#1

Овде ћемо да покушамо да сачувамо од заборава мудрости најјутицајнијег и легенду форума од постојања којег су погледи имали.

Штета што су админи форума погледа дозволили да један небитан лик са три лажна профила са којих је само знао да качи ретардине карикатуре и дебилне клипове, и вулгарно вређа а где су домаћин и остали администратори прећутно дозвољавали да вређа легенду и врши хајку и да га отерају.


Е 'вако је чича ЗБОР(ио):

Па ка'е:

Ево нашег одговора Гос'н Самарџићу,
на питање што нас нема овије'дана, а одговор није било могуће послати јер је свака комуникација на старом форуму закључана, па каже:

-Ма нека посла нас сперчише а и закачио сам се са неким идиотом кога сам нажалост хвалио и хвалио његову храбру одлуку да се, после 10 година у Канади, исели за Русију, ожени Рускињом и сад има сина Саву!

Међутим!

Тај нестабилни човек и бивша комуњара који је пљувао по Четницима свуда и на сваком месту, око чега смо имали свађе пре више година, одједном је постао "верник" сумануте идеје братимљења Православних са исламом!

Уствари чова је схватио озбиљно покушаје Путина и руске политике уопште, као и икономију Руске Цркве, ка "омекшавању" муслимана у Русији, па се као тетреб заљубио у неко "братсвојединство" Русије (и Србије) са исламом, не схватајући да смо то већ имали у Титиној СФР Шугославији!

Све у свему, погледај дискусију на Видивдану, Политика, Евроазијска Србија, ја сам се уплео негде од 10-е стране, па ме на крају бановаше иако су многи касније понављали својим речима моја писанија.

Пребацићу то питање овде јер тај Тешић Горан (који к'о да је Мађар, прво пише презиме па име), опасно заводи људе и већ их има око 3,000 на свом "Фејсбук" налогу!

Поздрав свима од наше маленкости и срећан сутрашњи Празник свим Србима и једначито и симпатизерима!

...........................................................................................
О Izborima 2014-

ЈЕДИНА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ!


БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ...ОДМАХ, САДА, ТУ!!!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!

ДОСТА БРЕ ВИШЕ ЧЕКАЊА!

http://www.youtube.com/watch?v=NKI9ZnjezWQ#t=17

ДОСТА БРЕ ВИШЕ, ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ ДА НЕ БУДЕ ОПЕТ МЕЛЕОН НА УЛИЦАМА!

http://tinyurl.com/czaf9y2

БРАВО БОЛЕ, ПОВЕДИ СРБИЈУ ПА АКО ТРЕБА И ДА СЕ ГИНЕ, ДОСТА ЈЕ БИЛО ШЕТАЊА!

УКИДАЊЕ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ ВОЈВОДИНЕ И ГРАНИЦА СА КОСМЕТОМ-НАЈБОЉА ДРЖАВОТВОРНА МИСАО У СРБА У ДВАДЕСЕТОМ ВЕКУ!

СВЕ ПАТРИОТСКЕ СТРАНКЕ, ПОКРЕТИ И СТРАНЧИЦЕ ДА СЕ СЛИЈУ У ЈЕДАН ПОТОК КОЈИ ЋЕ ПОСТАТИ ЦУНАМИ, ДОСТА ЈЕ БИЛО „СВАКА ВАШКА ОБАШКА”!

НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА, НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!!!

Сутра да нам мисли буду упућене само једном циљу:

К'ОРУЖЈУ И БРАЋИ РУСИМА!

Ђаво је однео шалу!

КО ИМА НЕШТО ДА РЕЧЕ ДАНАС ПРОТИВ НЕКА КАЖЕ САД ИЛ'НЕКА ЗАЋУТИ ДОК ПОС'О НЕ ОБАВИМО!

Паметном доста!

ОДНЕО ЈЕ ЂАВО ШАЛУ!ДОСТА СМО НА ОБРАЗИМА СЕДЕЛИ ДОСТА СУ НАС ЗАЛУЂИВАЛИ - ПРЕВРШИЛА ЈЕ ДАРА МЕРУ.
Погледајте гостовање Бошка Обрадовића на Ужичкој ТВ 5.

http://www.youtube.com/watch?v=aoHwJKcRFfg#t=1215

КОШТУНИЦА:

-НА ИЗБОРЕ САМО САМОСТАЛНО, НАША ВАШКА САМО ОБАШКА!

РАДИКАЛИ:

-НА ИЗБОРЕ САМО САМОСТАЛНО, И НАША ВАШКА САМО ОБАШКА!

ДВЕРИ:

-НА ИЗБОРЕ У ПАТРИОТСКОМ БЛОКУ, ДСС, СРС, ДВЕРИ, ОБРАЗ, НАШИ, МИРКО ЈОВИЋ, ПАВИЋ...И СВИ СРБИ КОЈИ ЈОШ ВЕРУЈУ У БОГА И СРБСТВО!

Паметном доста!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

СветлостВостока је написала:
=================================
Евроазијске економске интеграције дају људима из СВИХ земаља чланица 4 слободе:

1) КРЕТАЊА РОБА
2) КРЕТАЊА УСЛУГА
3) КРЕТАЊА КАПИТАЛА
4) КРЕТАЊА РАДНЕ СНАГЕ


Ово је ЗВАНИЧНА ПОЛИТИКА РУСКЕ ВЛАДЕ!
=================================

ПРОСВЕТАР:

Јес', јес'...

1) КРЕТАЊА МУСЛИМАНСКИХ РОБА
2) КРЕТАЊА МУСЛИМАНСКИХ УСЛУГА
3) КРЕТАЊА МУСЛИМАНСКОГ КАПИТАЛА
4) КРЕТАЊА МУСЛИМАНСКЕ РАДНЕ СНАГЕ

Радуј се Србадијо, радуј се стоко!

ЕУ или ЕАУ, Турци ти не гину!

Међутим!

Путин зна шта ради, у овом тренутку друге нема! Па неће ваљда да улети у клопку у коју га ЛИХВАРСКА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ХИДРА ГУРА, па да отвори унутрашњи фронт!

Патријарх Руски зна шта ради! Зато се и састаје чак и са архи-јеретиком папољупцем и архи-екуменистом, лутајућим Епископом без Епархије, фанариотским Грком Зизилуесом, јер време је да се „змија глади-испод ње се вади”!

Слово Патријарха Кирила над одром Свештеномоученика Данила Сусојева кога је муслиман убио усред Цркве пред очима Парохијана:

http://tinyurl.com/msgs5u7


http://www.youtube.com/watch?v=X3wWrCHBmeo


Војвода Шешељ зна шта ради кад прокламује Србску Нацију састављену од Срба-Православних, Срба-потурица, муслимана и Срба-кримокатолика!

Међутим!

Светлост полумесеца не зна шта ради јер верује да у Србији после свега, може да заживи „братствојединство” између Срба и потурица јербо су потурице „од србске крви”!

Само чекамо кад ће Светлост полумесеца да нас позове и на „братствојединство” са жваљавим шифтарима!

И код њих има добрих 60% србске крви, а иста Светлост је осведочени верник и поклоник нацистичке идеје БРАТСТВА ПО КРВИ И ТЛУ, тако да НИШТА НАС НЕ СМИЈЕ ИЗНЕНАДИТИ, што рек'о његов вољени Маршал, први србоубица до Анте Павелића!

Ми верујемо Путину, Патријарху Руском и Шешељу, ал'не верујем успаљеним „верницима” и демагозима попут Светлости полумесеца!

Србија је доведена до ивице провалије политиком Евро-угузљубља, само нам још требају Домановићеве Вође као речена Светлост и њихов поклич „Идемо даље” и...корак напред!


ЦИТАТ:
===========================================
Младе руске муслимане привлачи...Косово !!!

6. јун 2012. Руслан Герејев, Центар за проучавање ислама Северног Кавказа (Махачкала, Дагестан)

Муслимани из Русије, пре свега са Северног Кавказа, све чешће се опредељују за „евроисламско” образовање које им нуди велики број разноврсних верских школа са...Косова !!!!

„Евроислам” је појам на који се све чешће позивају муслимани Северног Кавказа, пре свега из Дагестана, који желе да стекну религијско образовање у иностранству. Ова сложеница изражава њихове аспирације и однос према политичкој ситуацији у арапским земљама.

Наиме, арапски свет, некадашњи омиљени образовни избор дагестанске омладине, све је мање стабилан. Они који се након образовања у арапском свету врате на Кавказ врло често завршавају на разним „списковима” или постају „дисиденти” у очима неких сународника. Ове појаве су толико очигледне да их више нико не сме игнорисати. Исламска омладина руског Кавказа све више даје предност образовању у исламским центрима ван арапског света, пре свега у Европи.

У том смислу постаје све популарније Косово, територија чији се исламски карактер све више и јаче обликује.

Тачан број студената из севернокавкаских република који се школују у духовним центрима на Косову и у другим деловима Европе за сада је немогуће одредити. Центар за проучавање ислама Северног Кавказа ради на томе и ускоро би требало да се појаве први статистички оријентири.

Велики број младих људи који одлазе на студије у исламске центре у Европи никада се не врате у домовину.

На пример, Дагестанац Физули је након завршетка световног факултета у Дагестану отпутовао у Албанију и, стекавши исламско образовање, преселио се у Франкфурт на Мајни (Немачка), где је успешно искористио свој потенцијал у тамошњој турској заједници. Каже да не размишља о повратку. Сличних примера има много.

Што се тиче Косова, на тој територији се може добити образовање везано за најразличитије правце ислама: постоје школе које заступају салафијску, суфијску, па чак и шиитску доктрину.

На пример, група севернокавкаских студената који се школују у Исламском центру у Подујеву следбеници су традиционалног ислама и учења локалног суфијског шеика Мухамеда Хоџе.

Тај познати косовски проповедник је први на постјугословенском простору започео рад усмерен на повећавање утицаја шазилијског и кадиријског тариката (суфијских редова); њихова учења су веома популарна и на североисточном Кавказу.

У другом косовском граду, Призрену, који је међу руским муслиманима познат као „град минарета” због великог броја џамија, функционише неколико образовних установа салафијског типа у којима такође има студената са Северног Кавказа.

Салафизам је на том простору почео да се учвршћује након што је почео озбиљнији сукоб косовских Албанаца са српским оружаним снагама 90-их година. Треба напоменути и да су се услед прилива албанских избеглица са Косова у Албанију, Македонију и Црну Гору у овим земљама укорениле снажне салафијске заједнице, које постоје и данас.

Интересовање исламске омладине руског Кавказа - нарочито Дагестана - за Косово можемо објаснити и одређеним сличностима између ова два региона.

У Дагестану је после оружаних сукоба 1999. постао упадљив процес изградње религиозне свести и истицања верског идентитета локалног становништва.

На Косову је, са своје стране, сличан процес крупних верских промена такође приметан после рата 1999.

На Балкану је видљив утицај арапског света. Приметно је и све веће присуство радикалних верских учења, нарочито међу омладином на оним територијама где је веома активно дејство вехабијских братстава.

Таква братства утичу на стање у муслиманским општинама Санџака (југозападна Србија), Црне Горе, Босне и Херцеговине, па и Косова.

Они проповедају идеје балканске исламске револуције, која би требало да припреми полазну тачку за продирање ислама дубоко у Европу.


Извор: РУСКА РЕЧ

http://ruskarec.ru/articles/2012/06/06/ ... 15620.html
==============================
КРАЈ ЦИТАТА

Међутим!

ПРОСВЕТАР ВЕЛИ:

ЕВО ШТА У ПРАКСИ ЗНАЧИ СЛОБОДАН ПРОТОК ЉУДИ, РОБА, НОВЦА И...ИДЕЈА, ИЗ ЕВРОАЗИЈЕ КА РАСПЕТОЈ СРБИЈИ!!!

ЗА ОВО СЕ ЗАЛАЖЕ ДИСКУТ „СВЕТЛОСТ ПОЛУМЕСЕЦА” ИЛИ РАДИЈЕ „МРАК ВОСТОКА”!!!

МИ СМАТРАМО ДА ПРОТОК МУСЛИМАНА КА СРБСКИМ ЗЕМЉАМА ТРЕБА ЗАКОНСКИ СТРОГО РЕГУЛИСАТИ У СОГЛАСЈУ СА РУСИЈОМ

П Р Е

ПРИСТУПА ПРЕГОВОРИМА О ПРИСТУПАЊУ СРБИЈЕ ЕВРОАЗИЈСКИМ ИНТЕГРАЦИЈАМА!!!


У противном, што рек'о покојни Брана Црнчевић, најебали смо!Речени Светлост Востока

Н Е

ПРЕДЛАЖЕ УДРУЖИВАЊЕ СА МАТУШКОМ РУСИЈОМ!

Н А П Р О Т И В!

ОН ПРЕДЛАЖЕ СЛОБОДАН ПРОТОК ЉУДИ, НОВЦА, ИДЕЈА И ИДЕОЛОГИЈА ИЗМЕЂУ ЧЛАНИЦА ЕВРО-АЗИЈСКЕ УНИЈЕ!

Међутим!

КАД ЗНАМО:

1.
ДА САМО У ГРАНИЦАМА РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ЖИВИ 20 МЕЛЕОНА МУСЛИМАНА, УГЛАВНОМ ТУРАКА И ТАТАРА, И ЈОШ ТОЛИКО У РЕГИОНУ КОЈИ ТЕЖИ КА ЕВРО-АЗИЈАТСКОЈ УНИЈИ,

2.
ДА СЕ ИСТИ МАЗЉЕМАНИ МНОЖЕ К'О ПАРЦОВИ У ЏУЈОРКУ,

3.
ДА ВЕЋ САДА РАЗНИ ЧЕЧЕНИ, ИНГУШИ, ДАГЕСТАНЦИ, ТАТАРИ, УЈГУРИ, МОЈТИУГУРИ, МОНГОЛИ И МОНГОЛОИДИ, МАСОВНО ДОЛАЗЕ НА СРБСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ ДА СЕ ТАМО УЧЕ ИСЛАМУ (И ЈОШ КОЈЕЧЕМУ) ПО ШИФТАРСКИМ МЕДРЕСАМА...

ОНДА ЈЕ СВАКОМ ЈАСНО ДА РЕЧЕНИ СВЕТЛОСТ ПОЛУМЕСЕЦА, УСТВАРИ ПРЕДЛАЖЕ УДРУЖИВАЊЕ НЕ СА БРАЋОМ РУСИМА ВЕЋ СА ОНИМА КОЈИ СУ НАС ПЕТ СТОТИНА ГОДИНА НАБИЈАЛИ НА КОЛАЦ!


ЗАТО НИЈЕ ЛАКО ДАНАС СРБИН БИТИ, С'ЈЕДНЕ СТРАНЕ НАС ГУРАЈУ У НАРУЧЈЕ ТРУЛОГ ЗАПАДА КОЈИ НАС ЈЕ БОМБАРДОВАО И КОЈИ ЈЕ ТАКОЂЕ ПУН МУСЛИМАНА, А С'ДРУГЕ МЕЂУ ПОТОМКЕ ОНИХ КОЈИ СУ НАС 500 ГОДИНА НАБИЈАЛИ НА КОЛАЦ!

ИЗ ТОГ РАЗЛОГА СРБИН БИ ТРЕБАЛО ДА СА ГНУШАЊЕМ

О Д Б А Ц И

СЛАТКОРЕЧИВУ РЕТОРИКУ СВЕТЛОСТИ ПОЛУМЕСЕЦА, И ДА СЕ ОСЛОНИ САМО И ЈЕДИНО НА РУСИЈУ И ЊЕНЕ ОРУЖАНЕ СНАГЕ!!!

НЕ ИСЛАМИЗАЦИЈИ СРБИЈА БЕЗ ОБЗИРА ОДАКЛЕ ДОЛАЗИ, НЕ, НЕ И ГРОМКО НЕ!!!

НАШ ПРЕДЛОГ ПРЕПОРОДА СРБИЈЕ САСТОЈИ СЕ ПРЕ СВЕГА У ОСНОВНОЈ ИДЕЈИ ДА СРБИ НЕ САЊАЈУ О ТОМЕ ДА НЕКУДА ИДУ, ПА МАКАР ТО БИЛА И ЕВРОАЗИЈСКА УНИЈА, ВЕЋ ДА БИ ТРЕБАЛО СВЕ ДА УЧИНЕ ДА РУСИЈА И САМО И ЈЕДИНО РУСИЈА, ДОЂЕ У СРБИЈУ И...ДА ПОТОМ ВИШЕ НИКАД НЕ ОДЕ!

ЈЕР „СТАНИ-КРЕНИ” И „ИДИ МИ-ДОЂИ МИ”, СМО ВЕЋ ИМАЛИ БАШ КАО И „БРАТСТВОЈЕДИНСТВО” СА ПОТУРИЦАМА И ТАКОЗВАНИМ „ХРВАТИМА”!

НАШ ПРОЈЕКАТ СЕ ДАКЛЕ, САСТОЈИ У СЛЕДЕЋЕМ:

1.
ДА СЕ ИЗВРШИ ВОЈНИ ДРЖАВНИ УДАР И УПУТИ ПОЗИВ РУСИЈИ ДА МОМЕНТАЛНО УЂЕ СА ВОЈСКОМ У СРБИЈУ И ТАКО ИСКОРИСТИ ПОТРЕБА РУСИЈЕ ЗА СТАЛНИМ ПРИСУСТВОМ У СРЕДОЗЕМЉУ ЧИМЕ БИ СЕ ПРИПРЕМИО И ДРУГИ КОРАК, ПРОДОР НА СРБСКО МОРЕ.

2.
ДА СРБИЈА УЂЕ У

П Е Р С О Н А Л Н У

У Н И Ј У


СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ И ПОСТАНЕ СПЕЦИЈАЛНА ВОЈНО-ТЕХНОЛОШКА ОБЛАСТ СЛЕДЕЋИ СВЕТЛЕ ТРАДИЦИЈЕ СРБСКЕ ВОЈНЕ КРАЈИНЕ И РУСКЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ!

3.
ДА СРБИЈА ПО ЗАВЕТУ СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ, ПРИСАЈЕДИНИ ЦРНУ ГОРУ СОЈЕДИЊЕНОМ КРАЉЕВСТВУ СЕРБСКОМ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!

3.
ТАКВЕ СПЕЦИЈАЛНЕ ВОЈНО-ТЕХНОЛОШКЕ ОБЛАСТИ ВЕЋ ПОСТОЈЕ У РУСИЈИ, ТАКО ДА „СЛОБОДАН ПРОТОК” ИСЛАМСКЕ ИНДОКТРИНАЦИЈЕ И ЊИХОВИХ ПАРА ЗА ТАКВЕ ОБЛАСТИ ЈЕДНОСТАВНО-НЕ ВАЖИ!

4.
СРБСКЕ ЗЕМЉЕ МОГУ ДАКЛЕ, САСВИМ ЛЕПО ДА ЖИВЕ ОД ПРОИЗВОДЊЕ ОРУЖИЈА, ЕНЕРГЕТИКЕ И ПОЉОПРИВРЕДЕ.

5.
СРБИМА ДАКЛЕ, НЕЋЕ БИТИ ПОТРЕБНО ДА ПРОУЧАВАЈУ ИСЛАМ, ЏИХАД, СУФИЗАМ И ИБН-АГАНЛИЈУ И КУЧУК-АЛИЈУ, МУЛА-ЈУСУФ ФОЧИЋ МЕ'МЕД АГУ ВЕЋ НАПРОТИВ, ВАЉА ПРИМЕНИТИ ДОКТРИНУ БИРЧАНИН-ИЛИЈЕ ЂЕ СЕ КАЖЕ:

Ви'ш Србина Бирчанин Илије
Обор-Кнеза испод Међедника!

Кудгођ иде, све кр'ата јаше,
А другога у поводу води;

Он буздован о ункашу носи,;
А бркове под калпаком држи,

Он Турчину не да у Кнежину,
Кад Турчина у Кнежини нађе,
Топузом му ребра испребија,

А кад Турчин стане умирати,;
А он виче на своје хајдуке:

-Море, слуге тамо пашче бац'те,
Ђе му гавран кости наћи не ће!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#3

Лија, лија па долија. Smile

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори
#4

(11-09-2017, 09:46 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ДА СРБИЈА УЂЕ У

П Е Р С О Н А Л Н У

У Н И Ј У


СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ И ПОСТАНЕ СПЕЦИЈАЛНА ВОЈНО-ТЕХНОЛОШКА ОБЛАСТ СЛЕДЕЋИ СВЕТЛЕ ТРАДИЦИЈЕ СРБСКЕ ВОЈНЕ КРАЈИНЕ И РУСКЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ!

Кидање Кидање Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#5

(29-07-2017, 12:05 AM)Mekenzi Пише:  Овде ћемо да покушамо да сачувамо од заборава мудрости најјутицајнијег и легенду форума од постојања којег су погледи имали.

Штета што су админи форума погледа дозволили да један небитан лик са три лажна профила са којих је само знао да качи ретардине карикатуре и дебилне клипове, и вулгарно вређа а где су домаћин и остали администратори прећутно дозвољавали да вређа легенду и врши хајку и да га отерају.

Док сам активно модерисао и администрирао форум није се могло десити да ветерана зајебавају неки анонимуси. Нова гарда модоса нема исте аршине као ми некад па се дешавају пропусти које си навео.

Иначе, било је легенди форума од самог почетка - први форум чији је творац био Видик за кога се може рећи да је био националана легенда форума. Ту су још: Циле четник, Сунцоловац, Рас - Рас, Дко, Милутин, Милан (досовац) и још многи. Форум је имао преко 2500 чланова а није било ових опција које су данас присутне па се све сводило на вербалну комуникацију. Права је штета што је укинута архива старог форума јер је била права енциклопедија. Самарџић рече у једном разговору да ће се архива вратити па остаје да се надамо.
Било би ми драго да се Просветар врати јер је фактички само он и био од људи старога кова. Јес да је мало више форсирао Миту, ал боже мој, све је за дискусију.
Одговори
#6

Stare forumase znam sve I mnogo nedostaju. I koliko je pre ovde bilo mnogo dinamicnije.

Jebi ga, Sumadinac napravio 2-3 lazna profila da bi ga podjebavao I brutalno vredjao cicu iz Kanade I to mu je bilo dozvoljeno.

Steta sto ga je oterao jedan spamer I nebitan lik.

Prosvetar nedostaje na ovom forumu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#7

(12-09-2017, 02:13 PM)Јеремија Пише:  Док сам активно модерисао и администрирао форум није се могло десити да ветерана зајебавају неки анонимуси.

Овде је свако анонимус ако ћемо тако. Најбоље господине Јеремија да ви саопштите да овде не треба да пише нико ко не припада вишој класи форумаша. А ту вишу класу карактерише само број постова не и памет и квалитет наведених. Ево видите пример овог примитивног симпатизера Демократске странке из Вршца,он се сродио са виртуелним простором. Не може нико да му објасни да је ово јавни простор а не његово власништво. Шта ћете,што каже народ сељачка посла.

(12-09-2017, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  Jebi ga, Sumadinac napravio 2-3 lazna profila da bi ga podjebavao I brutalno vredjao cicu iz Kanade I to mu je bilo dozvoljeno.
Smile

Шабан.
Одговори
#8

(13-09-2017, 12:36 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(12-09-2017, 02:13 PM)Јеремија Пише:  Док сам активно модерисао и администрирао форум није се могло десити да ветерана зајебавају неки анонимуси.

Овде је свако анонимус ако ћемо тако. Најбоље господине Јеремија да ви саопштите да овде не треба да пише нико ко не припада вишој класи форумаша. А ту вишу класу карактерише само број постова не и памет и квалитет наведених. Ево видите пример овог примитивног симпатизера Демократске странке из Вршца,он се сродио са виртуелним простором. Не може нико да му објасни да је ово јавни простор а не његово власништво. Шта ћете,што каже народ сељачка посла.

(12-09-2017, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  Jebi ga, Sumadinac napravio 2-3 lazna profila da bi ga podjebavao I brutalno vredjao cicu iz Kanade I to mu je bilo dozvoljeno.
Smile

Шабан.

Ти овде не треба да пишеш. Само вређаш људе. Ти знаш да сам ја у СПС-у а неко други је у ДС-у ?
Одговори
#9

(12-09-2017, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  Stare forumase znam sve I mnogo nedostaju. I koliko je pre ovde bilo mnogo dinamicnije.

Jebi ga, Sumadinac napravio 2-3 lazna profila da bi ga podjebavao I brutalno vredjao cicu iz Kanade I to mu je bilo dozvoljeno.

Steta sto ga je oterao jedan spamer I nebitan lik.

Prosvetar nedostaje na ovom forumu.
Шумадинац има само један профил.
Одговори
#10

Велики поздрав за гос'н Просветара. Smile

[Слика: IMG_5110.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#11

(20-09-2017, 12:50 PM)Шумадинац Пише:  Велики поздрав за гос'н Просветара. Smile

[Слика: IMG_5110.jpg]

Али Шумадинац не збори. Он само ставља видео клипове. Можда стави и неки линк. Ко зна ? Сирома'
Одговори
#12

(20-09-2017, 12:50 PM)Шумадинац Пише:  Велики поздрав за гос'н Просветара. Smile

[Слика: IMG_5110.jpg]


Јеси ли то на Богословији учио ораторство?
Одговори
#13

(20-09-2017, 02:00 PM)Јеремија Пише:  
(20-09-2017, 12:50 PM)Шумадинац Пише:  Велики поздрав за гос'н Просветара. Smile


Јеси ли то на Богословији учио ораторство?

Да ли би то требало да буде духовито ? Смарање бре
Одговори
#14

(13-09-2017, 06:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(12-09-2017, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  Stare forumase znam sve I mnogo nedostaju. I koliko je pre ovde bilo mnogo dinamicnije.

Jebi ga, Sumadinac napravio 2-3 lazna profila da bi ga podjebavao I brutalno vredjao cicu iz Kanade I to mu je bilo dozvoljeno.

Steta sto ga je oterao jedan spamer I nebitan lik.

Prosvetar nedostaje na ovom forumu.
Шумадинац има само један профил.
Шумадинац је као Бог један и тројни!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним