Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Političko kurvanje i manipulacija građanima A.Vučićaa
#15

(19-10-2017, 03:33 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(19-10-2017, 09:23 AM)Mekenzi Пише:  Jedini pravi srpski političar koji je i domaćin je Milan Stamatović!

Svi ostali srpski političari su uglavnom iz Beograda, lopovi, pederi, niskih moralnih vrednosti, ljudima čiji je jedini cilj da se obogate nad mukom ovog naroda.

КидањеКидањеКидање

Банујте га на месец дана да дође себи.

Види јел има још нека тема о Драшковићу па је активирај.

Стаматовић домаћин Кидање човек који тврди да није знао да је са Вучићем у коалицији. Кидање

(19-10-2017, 07:45 AM)Mekenzi Пише:  Dveri nisu nacionalisti.

хахахахахааа,какви они, Шутановац је главни .

Не признајем ниједну власт након ДСР али морам прокоментарисати овај пост. Такође, нисам присталица оних који људима суде на основу речи а не на основу дела.

Госн. Стаматовић је ,,Палма" опозиције. У Златиборским селима путеви су нови и боље урађени него у приградском ужичком насељу. Његова канцеларија је свима доступна, њему се свако може обратити за помоћ. Златиборци га воле и цене и никада га не би заменили.

Садашња власт гледа да се убаци у свако место и институцију како би ,,покупили кајмак", али док је Стамат ту браћа Вучић немају шансе.

Не бих дискутовао порекло имовине и новца јер за то немам поузданих података али ценим човека јер свој интерес дели са народом свог краја.

ЈВуО наведи ми општину у Србији у којој студенти са 7,5 просеком добијају стипендију, у којој сељак има субвенције за пољопривреду и сточарство.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори
#16

(19-10-2017, 08:47 PM)Перун Пише:  ЈВуО наведи ми општину у Србији у којој студенти са 7,5 просеком добијају стипендију, у којој сељак има субвенције за пољопривреду и сточарство.

Појма немам и није у томе ствар. Било је увек добрих(колико то могу бити) градоначелника и председника општина у Србији. Стаматовић се , као и сви остали, вуцара по коалицијама час овако час онако.Не знам по чему се издваја од осталих политичара. То што је добар за један округ не значи да је добар за целу земљу.Почео уз Вука,наставио са Коштуницом па са Ненадом Поповићем.Сад је самосталац ,врховни командант неке мање партије и у комбинацији са Дверима.

Не може Стаматовић даље од локалног функционера.
Одговори
#17

Вероватно је већина тачно у вези његове биографије. Не зазирем у то само кажем, и доказима могу потврдити, да има пуну подршку већине становника и да ради за њихов (као и свој) интерес.

Наравно, слажем се са тобом да није особа која је за неку озбиљнију државну ф-ју.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори
#18

(19-10-2017, 10:37 PM)Перун Пише:  Вероватно је већина тачно у вези његове биографије. Не зазирем у то само кажем, и доказима могу потврдити, да има пуну подршку већине становника и да ради за њихов (као и свој) интерес.

Наравно, слажем се са тобом да није особа која је за неку озбиљнију државну ф-ју.

Зашто ? Ко је у садашњој власти за озбиљну државни функцију ?
Одговори
#19

Stamatović je jedini DOMAĆI, SRBIN pošten i koji živi na svom imanju i svakom seljaku, građaninu Zlatibora njemu su vrata otvorena.
Svakome je izaša o susret.

Srbiji treba takav predsednik a ne salonski i beogradski nacionalisti kojima su usta puna Srbije, nacionalizma, patriotizma,a nisu videli ni selo ni srpsku šljivu

kao što je Boško propali student iz tetkinog štrikanog džempera pre 15 godina stigao do skupih odela..

Prljavi masan, kosat neuredan Vuk Drašković od propalog pisca i poitičara 90-ih do tajkuna danas. 10 hiljada evra samo NIS daje Danici.

Njegov Kum Vojislav Šešelj danas u koaliciji sa Vučićem puna usta velike Srbije, a sada familija Šešelj zgrće hiljade evra po upravnim odborima, skupštinama Srbije, skupštinama grada itd..

Tu je i Čeda Jovanović propali student danas tajkun...

Tu su braća Vučići, braća Mali i mnogi drugi tajkuni...

Od svih njih Stamatović JE JEDINI KOREKTAN, POŠTEN I ČASTAN DOMAĆIN!

I TAKVOG SRBIJA TREBA DA IMA ZA PREDSEDNIKA. GDE JE PRVI MEĐU JEDNAKIMA U NARODU!

ŠTO STAMATOVIĆ SMETA SNS-U I PRETHODNIMA?

ŠTO NEĆE DA PLAĆA REKET BEOGRADU, I SALONSKIM POLITIČARIMA KOJI NIŠTA NE RADE, VEĆ SAMO PLJAČKAJU.


Stamatović nije salonski nacionalista niti preletač kao što je bio Vuk Drašković koga danas ne možeš naći a zgrće više desetine hiljada evra mesečno i podržava u skupštini Miloševićev aparat i eskadrilu smrti zarad PRIMANJA više desetina hiljada evra koji on i Dana ubiraju.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним