Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Забрањени очеви у исповестима своје деце

Ову књигу одавно немамо, данас нађох један затурени пакет у магацину, па ако некога занима:
http://www.pogledi.rs/zabranjeni-ocevi-u...voje-dece/
http://www.pogledi.rs/cetiri-knjige-samo-1-900-dinara/
Одговори

Имам ову књигу,одлична је!
Одговори

Читао сам је,колико се сећам има нешто и о Недићу,чуди ме то од вас Господине Самарџићу мада у то доба није било инјекција споља па сте и о Добровољцима похвално писали Smile
Одговори

Да!Једино ми се то не свиђа што има нешто о Недићу!
Одговори

(05-10-2013, 12:37 PM)четнички курир Пише:  Да!Једино ми се то не свиђа што има нешто о Недићу!

Па уложи приговор аутору да направи ново издање само без Недића Кез

само разуме се да онда и цена мора бити упола мања Smile
Одговори

(05-10-2013, 12:44 PM)Добровољачка Команда Пише:  
(05-10-2013, 12:37 PM)четнички курир Пише:  Да!Једино ми се то не свиђа што има нешто о Недићу!

Па уложи приговор аутору да направи ново издање само без Недића Кез

само разуме се да онда и цена мора бити упола мања Smile

Када сам читао књигу Недића сам прескочио ,није ми било тешко.:angel:
Одговори

Армијски Ђенерал и Председник Српске Владе,Милан Недић се не прескаче,већ сваки Србин има да му се клања и има њему да захвали за своје постојање!

ПОЗДРАВЉАМО ТЕ,НЕДИЋУ МИЛАНЕ!
Одговори

Улажем приговор на неактивност администрације што се дозвољава исписивање којекаквих парола и бесмислица без икаквог поткрепљења!!! Smile
Одговори

Није администрација неактивна, просто нема кршења правилника. Није забрањено писање бесмислица; ако већ ономе који их пише не смета да га сматрају неозбиљним, зашто би се уредништво мешало у то.
Одговори

Претпостављам да се питањем квалитета дискусија нико не бави...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(05-10-2013, 12:28 PM)Добровољачка Команда Пише:  Читао сам је,колико се сећам има нешто и о Недићу,чуди ме то од вас Господине Самарџићу мада у то доба није било инјекција споља па сте и о Добровољцима похвално писали Smile
Ти мислиш да код нас то функционише као код ових твојих. Smile
Под свим именима - од ''Војвода'' па редом - понављаш да сам некада хвалио љотићевце. Ја те увек питам да наведеш неки цитат, а ти увек прескочиш тај детаљ. Као што ћеш и сада. Smile
Одговори

(05-10-2013, 05:21 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(05-10-2013, 12:28 PM)Добровољачка Команда Пише:  Читао сам је,колико се сећам има нешто и о Недићу,чуди ме то од вас Господине Самарџићу мада у то доба није било инјекција споља па сте и о Добровољцима похвално писали Smile
Ти мислиш да код нас то функционише као код ових твојих. Smile
Под свим именима - од ''Војвода'' па редом - понављаш да сам некада хвалио љотићевце. Ја те увек питам да наведеш неки цитат, а ти увек прескочиш тај детаљ. Као што ћеш и сада. Smile

Погледе нисам скупљао да бих вам могао то пренети,али знам шта сам читао,а знате то и Ви.

Него,Вучковића више нема,па нема ни потребе да будете толико острашћени.
Одговори

Па добро, нађи ''Погледе'' у библиотеци, или потражи овде:
http://www.pogledi.rs/category/arhiva-arhiva/
Који Вучковић?
Одговори

Какав је текст Вучка Игњатовића?
Имао сам прилике да га раније упознам, као и његовог сина, али тад нисам имао појма да има тако занимљиву и трагичну породичну причу.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним