Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Историјска Академија- Милослав Самарџић

Мирољуб Петровић је у Јутарњем програму Хепи телевизије предложио деци и омладини да уче одређене науке код људи који у тим наукама нису образовани на конвенционални начин.
У то смислу дао је јасан пример:" Иди, бре, код Милослава Самарџића ако те интересује историја. Код њега можеш нешто да научиш."
Тако да, Милославе, остаје ти да отвориш Историјску Академију. Нек је са срећом.
Одговори

Браво Мирољубе.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ево поновио је Мирољуб у најновијем гостовању на Балкан Инфо: " Милослав Самарџић је највећи историчар Другог светског рата на ЦЕЛОМ СВЕТУ. Сам га је Бог послао да Србима исприча праву историју ДСР. Да није било њега, била би ЦРНА ПОГИБИЈА. Ако хоћете да научите нешто, идите на сајт Погледи Крагујевац. Човек кида."
Кидне он често, нема га, као сад.Smile
Ако читаш Мирољубе, ево да те поздравим уместо Милослава.
ПС не обраћај пажњу на овог Мекензија , што те овде напада. Добар је он дечко.
Одговори

Ма не киднем, него снимамо на све стране. Јуче смо били у Бољевцу и Сокобањи, обилазили Ртањ, Озрен, Тупижницу...
У Бољевцу смо пронашли поклапања са филмом Четници у Бољевцу из 1944.
Мирољуб је иначе један од највећих читалаца (и купаца) наших књига. Прекјуче је поново поручио два комплета Дража 1-16.
Одговори

" Тешо, знаш ли какве снимке има Милослав Самарџић?"
Где је гледао документарац, осим овог што си пустио на њету?
Одговори

Цитат:Бенито

Ако читаш Мирољубе, ево да те поздравим уместо Милослава.
ПС не обраћај пажњу на овог Мекензија , што те овде напада. Добар је он дечко.

Mi se sa adventistom Miroljubom slažemo u jednoj stvari a to je napuštanje demonskog bolesnog, nemoralnog beograda i odlazak na selo.

Ostalo je sve stand up komedija dušanovog carstva.

Inače pozdrav čitatelju Miroljubu, nebi bilo loše da se otvori tema na četničkom podforumu Miroljub odgovara na vaša pitanja, kad već gosn. Samardžić ima njegov kontakt.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-10-2017, 06:00 PM)Бенито Пише:  " Тешо, знаш ли какве снимке има Милослав Самарџић?"
Где је гледао документарац, осим овог што си пустио на њету?
Купио је целу серију на сајту Вимео, према линковима одавде:

http://kingdom-of-yugoslavia-in-ww2.com/
Одговори

(06-10-2017, 10:38 AM)Бенито Пише:  Мирољуб Петровић :" Иди, бре, код Милослава Самарџића ако те интересује историја. Код њега можеш нешто да научиш."
Милослав је мого и горе проћи јер овај "господин" није за теократију него за лову кроз личну промоцију и промоцију свог поријекла, то је његова идеја. Петровић је црногорски шовиниста који мрзи Србе. Сам каже "ја нисам никакав Динарац, ја сам Куч". Скоро се тестирао(на ДНК хаплогрупе људског Y-хромозома), и резултати су такви да он припада хаплогрупи која је најзаступљенија код шиптара Албаније и Космета, отуд стална прича о Скендер бегу, Леки Дукађинију и инсистирање на њиховом примјеру, јер и Мирољуб је генетски њихов, логично као Куч, јер су они (Кучи) једино племе које има и код њих и код "нас", а они су једино племе које шипци својатају тј. његови Кучи су јединствен примјер да је племе од Арбанаса Србизовано а углавном је било обрнуто.Сам каже да је Дрекаловић значи потомак војводе Дрекала, римо-католика Скендербеговог унука. И Дрекалов син лале је био католик. Мирољуб каже да је Скендербег био Србин зато што му је брат сахрањен у Хиландару, намјерно прећуткује да свако може да покуша да се замонаши, и ако успије по смрти биће сахрањен у свом манастиру. Па тако и неко ко је поријаклом Албанац из католичке породице. Мирољуб каже да су му и двије бабе Албанке. Сад он братими нас и шипце јер другачије не може. Поздравља грађење пута Ниш - Приштина- Тирана јер нас то повезује и тако обнављамо Душаново царство. Прича нам о гуслама и продаје мајице са "знаменитим јунацима", на тим мајицама су искључиво његови "Кујо Шујов" и "Жујо Мујов", дакле нема знаменитих јунака из Поморавља, Босне, Тимока, Кордуна, Срема или других крајева гдје живе Срби. Нема хајдук Вељка, нема Старине Новака, Илије Смиљанића, Стевана Шупљикца, Црепа Вукославића, Петра Шкундрића, Петра Зимоњића, Воје Танкосића и сл. Он међу знамените јунаке и велике људе убраја и Војислава Шешеља, са све његовом женом Јадранком. Он је јудео-фил, и сад нас убијеђује да смо ми Семити, тј. потомци Нојевог сина Сема, а сви други извори, и Бечко-Берлинска и Аутохтонистичка струја у нашој историјографији свједоче да Срби потичу од Нојевог сина Јафета и његовог сина Гомера.
Црногорски лицемјер, преци и он су му се од 1948 па преко пописа 1953, 1961, 1971, 1981, 1992, 2002, писали ко црногорци, и сад нам држи лекције о Српству. Гад. Дакле он као конвертит и њиов потомак има морал и право из тог морала да Србима држи лекције о Српству.Као кањон Таре је супер, и пита од зеља код Подгорице исто тако, и Рикавачко језеру на граници цг са Албанијом, а по Београду шетају феминизирани Срби а у Бања Луци курве, ма немој, значи опет су ОНИ бољи од нас. И као случајно узео је Цара Душана за примјер. Није случајно и не ради се о теократији него о територијама које је Душаново царство држало, јер нпр. данас би то обухватило све Мирољубове "рођаке", а ван тога би остали знатни дјелови Србије, Р.Српске и други наши крајеви. Узео је за примјер нашег најславнијег владара да би га својом шиптаро-филијом облатио и згадио народу.Управо је и бирао Цара Душана због његове силе, славе и величине. У то вријеме су све државе и постојећа законска ријешења била теокртска. А Душан је један од Немањића кога наша Црква није прогласила Свецем, чаг су га Грци били и анатемисали својевремено.Мирољуб је против икона у Православљу и још многе друге ствари. Скоро је постао видео колумниста информера, тамо народу маже очи причама о томе како јести мармеладу успављивати дјецу гуслама и сл.
Одговори

(07-10-2017, 12:13 PM)Бенито Пише:  ПС не обраћај пажњу на овог Мекензија , што те овде напада. Добар је он дечко.

К'о чир на дупету. Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним