Поруке: 3,234
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
(21-12-2017, 10:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (21-12-2017, 12:46 PM)Громовник Пише: (19-12-2017, 09:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Себи убраду:
Не знате ви шта је мука а само кукњава и запомагање!
Хоћеш да се мењамо можда, лицемеру канадски?
Ако се јавиш са Тахитија-ОДМА'!
Па нема ту бирања, ја ти поклањам целокупну сопствену непокретну имовину, да побегнеш из те зиме, а ти мени поклањаш своју у Канади.
Пошто видимо да кукаш са тих 3500$ месечно, да видимо мало како би преживео месец са 250$ у џепу, и докле би издржао.
(22-12-2017, 09:18 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Међутим!
Ђе је ту кирија или моргиџ за кућу, такса за кућу, ђе је ГРЕЈАЊЕ све до јуна (и словима ЈУНА) месеца!
А јес Бога ти, оно кирија за стан овде нема, сви живимо бесплатно, као ни рачуна за грејање, струју... тога има само на трулом западу!
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 13,749
Теме: 335
Придружен: Feb 2015
Углед:
767
Громе, код чиче у Канаде је толико хладно да ни сарма не може опстати у природном стању, али ....
Зато дођи вамо у Шумадију има сарме у природном стању колико хоћеш.
Да пробаш четничку завијушу.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 8,724
Теме: 232
Углед:
364
Nami ođe nije jasno. Kanada je tehnološki razvijena država.
Jednim klikom iz tople sobe na vrata ti donesu, hranu, sve potrepštine.
Račune online se plaća.
Zakazivanje doktora online...
Nema niđe da izađeš na -40 iz tople sobe.
Samo pekinezer, ili čamuga u zazvoni navrata izvolite ovo je za vas i to je to...
Mi ođe moramo ići na šaltere, bolnicu zakazuješ tako što odeš na onaj šalter, čučneš i kažeš a on te onom polurazvaljenom hemijskom olovkom za teftira za neki datum za mesec ili dva dana, pa opet dodjes tad, pa te primi sa par sati zakšnjenja...
Mi ođe iz Vršca mora da okrećemo 011 da bi zakazali pregled kod doktora opšte prakse...
E fiksni u XXI veku okrećeš, pa ti puste betovena, i baha jedno 10-ak minuta dok dobiješ neku gospodžu na telefon, pa odakle zoveš, kod kog lekara zakazuješ, kuka la nam majka.
Pa moraš na pijac nedo bog da moraš još u socijalno, poresku, biro za nezaposlene crni Milorade ni pako ti nebi teže pao..
Da ne pričam da su sve ustanove ko da je vreme stalo neđe između 1988-1990 godine...
Tako da te potpuno razumemo i sažaljevamo...Nije lako tamo u toj Kanadi...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(22-12-2017, 11:59 AM)Громовник Пише: (21-12-2017, 10:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (21-12-2017, 12:46 PM)Громовник Пише: (19-12-2017, 09:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Себи убраду:
Па нема ту бирања, ја ти поклањам целокупну сопствену непокретну имовину, да побегнеш из те зиме, а ти мени поклањаш своју у Канади.
Како нема
бирања, па
бирање ђе ће кости да оставимо у овијем годинама и јесте у центру целе ове дискусије!
Премести ти ту своју "целокупну непокретну имовину" неђе ђе има само
ДВА годишња доба, и то
Л Е Т О
и
Л Е Т О
и ми трчимо одма'да се мењамо, а ти изволи ође у наш кућер са све траговима међеда
у снегу свако јутро!
Себи убраду:
-Не да помињемо да то "у снегу" трајише до јуна месеца, мож'се попишмани!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
364
Prosvetaru, pravac Australia.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(23-12-2017, 07:48 AM)Mekenzi Пише: Prosvetaru, pravac Australia.
Далеко и скупо за нас сиротињу! Тамо ће бели човек моћи само да вуче рикше богатим пекинезима!
ПЕКИНЕЗИ ПОКУПОВАШЕ СВЕ...А АУСТРАЛИЈУ ТОТАЛНО!
Ово је од пре 5 година, сад је горе!
http://www3.picturepush.com/photo/a/1186...-Chine.jpg
ЦРВЕНО:
Земље које су већ продале или дале под кирију плодно земљишта пекинезима.
ЖУТО:
Земље које су у фази продаје или стављање под кирију плодног земљишта пекинезима.
ЗЕЛЕНИ КРУГ:
Проценат инвестиција пекинеза на назначеном континенту од укупних инвестиција пекинеза ван Кине, земље у којој ћиве пекинези.
САД:
Августа месеца 2012-е пекинези су држали за
'ИЉАДУ И СТО И ПЕДЕСЕТ ИТРИ МЕЛЕАРДЕ-ЦРНИ МИЛОРАДЕ,(1,153 милијарди), долареса вредности државних обвезница пропале Чемерике (тзв. „Трежери бондс”)!
Наше Србенде тамо са ђецом и осталим белим
„ОВЕРВЕЈТ” ДУЗТАБАНЛИЈАМА И ИКСНОГАШИМА, да се припреми да вучу оне рикше у којима ће седи онај богати пекинез са наочарима к'о дно од тегле!
Пај'шта смо рекли данас, немо'пос'„нисам знао”!
ЖИВО!
http://tinyurl.com/aszn7nu
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
364
Đe ovo subotnje ladno jutro nađe Eru pedofila kukuuu, daj BalaŠeviĆa...
Elem da se vratimo mi na temu,
Pekineza ima dve milijarde, crni Milorade znaš ti koja sila treba to nahraniti napojiti, obući.
Tako da pekinezi kupuju zemlju i sve što naiđu po čitavom svetu.
Evo ođe u Vršcu na svakom ćošku pekinezerska radnja. I to kinez drži dve tri radnice da im platu 10 000 dinara ( 100 usd dolaresa) koliko jedan kanadžanin zaradi za po dana, nema grejanje, one jadne smrznute..
Mi bili pre par godina u provodu u Beogradu. I sa Pančevca hvatamo onaj prvi voz u 06:15 za Vršac...Kad smo mi ušli lebtjebo, pun voz pekineza, poređani ko serdine u onom vozu, sve po dvoje i svi isti..
Stali mi gledamo ne verujemo.
Samo čuješ kad dođe kondukter do njih samo se oglašavaju Panče VO, Panče VO...Dođe do nas kondukter, pita ga moj prijatelj, jeli rođo jel ovaj voz ide za Šangaj , Pekingili za Vršac
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
ШАМАНЕ Б'АТЕЕЕЕЕ....ПРИШУЊАЈ СЕ ОД ВЕЛИКЕ РУСИЈЕ А ПРЕКО АЉАСКЕ ДО КАНАДЕ, ИСКАКАЈ ИЗ ГРМ ПА НЕ УПЛАШИ!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
(22-12-2017, 11:59 AM)Громовник Пише: (21-12-2017, 10:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (21-12-2017, 12:46 PM)Громовник Пише: (19-12-2017, 09:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Себи убраду:
Пошто видимо да кукаш са тих 3500$ месечно, да видимо мало како би преживео месец са 250$ у џепу, и докле би издржао.
(22-12-2017, 09:18 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Међутим!
Ђе је ту кирија или моргиџ за кућу, такса за кућу, ђе је ГРЕЈАЊЕ све до јуна (и словима ЈУНА) месеца!
А јес Бога ти, оно кирија за стан овде нема, сви живимо бесплатно, као ни рачуна за грејање, струју... тога има само на трулом западу!
Да не млатимо празну сламу ево....
МИ ПРЕДЛАЖЕМО ПОРЕЂЕЊЕ ОНОГА ОСНОВНОГ ОД ЧЕГА СЕ ЖИВИ!
НЕК'СВАКО ОД ДИСКУТА НАПИШЕ (АЛ'ИСКРЕНО, ДА НЕ БУДЕ ПРИЈЕВАРЕ) ШТА ЈЕ ДАНАС ЈЕО ЗА РУЧАК....ДЕТАЉНО, А И МИ ЋЕ ДА ПРИЛОЖИМО НАШ ЈЕЛОВНИК ПА ДА ПРЕСУДИМО ЂЕ СЕ БОЉЕ ЖИВИ, ШТА ЈЕ РЕАЛНОСТ А ШТА КУКЊАВА!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
364
Ti nisi ni svestan koja je beda ođe.
Jelovnik je samo jedna od komponenti siromaštva...
Da vidiš ti naše bolnice, škole, puteve, automobile....
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 18-01-2018, 09:56 PM од
Mekenzi.)
Углед:
167
(18-01-2018, 09:52 PM)Mekenzi Пише: Ti nisi ni svestan koja je beda ođe.
Jelovnik je samo jedna od komponenti siromaštva...
Da vidiš ti naše bolnice, škole, puteve, automobile....
Море напиши ти шта си данас јео (шваргле, кавурме, крваваице, сремске, џигерњаче....) а о болницама ћемо послен!
Себи убраду:
Ође болнице чисте, наизглед....ама бившем Првом Министру одсекоше ногу јер је
У БОЛНИЦИ, био заражен вирусом који једе месо, и то из система за вентилацију!
Даклем после о томе,
НАПИШИ ШТА СИ ИМАО ЗА РУЧАК, па да видимо послен цену коштања итд.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
364
Bila pohovana riba i corba i malo krompira...
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 19-01-2018, 12:18 AM од
Mekenzi.)
Углед:
167
(19-01-2018, 12:16 AM)luka.luke Пише: (19-01-2018, 12:07 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Море напиши ти шта си данас јео (шваргле, кавурме, крваваице, сремске, џигерњаче....) а о болницама ћемо послен!
.
Данас се пости, Крстовдан
Што се ти јављаш, пропаде ми навлакуша!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,