Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЗИМА, ЗИМА, Е ПА ШТА'Е?

(19-01-2018, 12:59 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(19-01-2018, 12:16 AM)luka.luke Пише:  [quote='ПРОСВЕТАР' pid='87341' dateline='1516313235']

Море напиши ти шта си данас јео (шваргле, кавурме, крваваице, сремске, џигерњаче....) а о болницама ћемо послен!

.
Данас се пости, Крстовдан

Што се ти јављаш, пропаде ми навлакуша!

Тужан
[/quote
Извини!
Одговори

[Слика: IMG_6484.jpg]

[Слика: IMG_6485.jpg]

Тако је Царе.... за тебе нема зиме Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(18-01-2018, 09:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  НЕК'СВАКО ОД ДИСКУТА НАПИШЕ (АЛ'ИСКРЕНО, ДА НЕ БУДЕ ПРИЈЕВАРЕ) ШТА ЈЕ ДАНАС ЈЕО ЗА РУЧАК....ДЕТАЉНО, А И МИ ЋЕ ДА ПРИЛОЖИМО НАШ ЈЕЛОВНИК ПА ДА ПРЕСУДИМО ЂЕ СЕ БОЉЕ ЖИВИ, ШТА ЈЕ РЕАЛНОСТ А ШТА КУКЊАВА!

Хахахаха е јеси циркузант, нема шта! Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

МИ ПРЕДЛАЖЕМО ПОРЕЂЕЊЕ ОНОГА ОСНОВНОГ ОД ЧЕГА СЕ ЖИВИ!

НЕК'СВАКО ОД ДИСКУТА НАПИШЕ (АЛ'ИСКРЕНО, ДА НЕ БУДЕ ПРИЈЕВАРЕ) ШТА ЈЕ ДАНАС ЈЕО ЗА РУЧАК....ДЕТАЉНО, А И МИ ЋЕ ДА ПРИЛОЖИМО НАШ ЈЕЛОВНИК ПА ДА ПРЕСУДИМО ЂЕ СЕ БОЉЕ ЖИВИ, ШТА ЈЕ РЕАЛНОСТ А ШТА КУКЊАВА!
Daj neki recept kako se losos sprema i da li se slaže uz kanadski viski.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

БОГ СЕ ЈАВИ БРАЋО СРБЉИ!

Себи убраду:

Киза је добар човек, весељак...нема везе што је на Крстовдан јео за доручак свињску главу у сафту, а у штабу Крмнада Чварка (из партизанске породице), Бог ће да опрости ако се покаје ма и пет до дван'ес!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(19-01-2018, 02:01 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  БОГ СЕ ЈАВИ БРАЋО СРБЉИ!

Себи убраду:

Киза је добар човек, весељак...нема везе што је на Крстовдан јео за доручак свињску главу у сафту, а у штабу Крмнада Чварка (из партизанске породице), Бог ће да опрости ако се покаје ма и пет до дван'ес!

Vaistinu se javi.

Mi ođe iznutrice ne jedemo, al zato kulen domaći ljuti uz vino milina jedna...

Šteta što si u tuđini da dođeš ođe da probaš domaće prave stvari.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Nego daj neku posno recepturu...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:ПОНОВО ЗАХЛАЂЕЊЕ: Киша и снег на југу и истоку Србије....

21.01.2018.

У Србији ће сутра ујутро бити хладно....

Јутарња температура од -3 Ц до 1 Ц, а највиша дневна од 1 Ц до 5 Ц.

Према прогнози за наредних седам дана, у уторак ће бити облачно и хладно.

У наредним данима ће у јутарњим сатима бити хладно.

Тужан

Немамо коментара, нем'шта додати!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

У СРБИЈУ СТИЖЕ НАМ ЛЕДЕНИ ТАЛАС ИЗ СИБИРА!

Температуре до – 10, снежни покривач до 20 цм

Кидање Кидање Кидање

СРЕЋНИЦИ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Мученици, вероватно вам нестаје струје чим мало завеје, као по гудурама по Србији... Rolleyes

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(19-02-2018, 06:19 PM)Громовник Пише:  Мученици, вероватно вам нестаје струје чим мало завеје, као по гудурама по Србији... Rolleyes

Нем'шта додати!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ГРАДИЋЕМО НОВИ КАНАДОЉОТОВ
ШТИТИЋЕ НАС БАЛАВИ МАРИСАВ И МИТОКОЉ

Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ја....нек вам Шумдрипци среде то тамо а ми, у међувремену, одосмо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним