Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
И дали они честитају вама ?
Данас славе Божић протестанти, римокатолици па Православни који су прешли на Грегоријански календар ( у Србији то су Румуни ).
Поруке: 9,121
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Normalno, kao i kad je bajram čestitam ljudima islamske veroispovesti...
Pa nisu oni vanzemaljci ako su druge veroispovesti
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(25-12-2017, 02:33 PM)Mekenzi Пише: Normalno, kao i kad je bajram čestitam ljudima islamske veroispovesti...
Pa nisu oni vanzemaljci ako su druge veroispovesti
Ја честитам...када се сетим.
Кизо, а да ли они теби честитају Божић, Славу, Васкрс...нисмо ни ми "ванземаљци" ?
Углед:
373
Da, redovno. Ovde kod mene zivi vise nacija razlicitih veroispovesti, tako da oni postuju i cestitaju nase a mi njima njihove praznike.
Vise cenim njih nego ove sto izmisljaju teorije o Isusu, kad je rodjen, da je bozic paganski praznik, deda mraz demon,ko Miroljub, itd, pa onda se pojave neki koji podrzavaju istocne religije budizam i tako te kinesko japanske vestine i kako su religije glupost a meditacije i mantrannje, joga cool..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(25-12-2017, 03:11 PM)Mekenzi Пише: Da, redovno. Ovde kod mene zivi vise nacija razlicitih veroispovesti, tako da oni postuju i cestitaju nase a mi njima njihove praznike.
Vise cenim njih nego ove sto izmisljaju teorije o Isusu, kad je rodjen, da je bozic paganski praznik, deda mraz demon,ko Miroljub, itd, pa onda se pojave neki koji podrzavaju istocne religije budizam i tako te kinesko japanske vestine i kako su religije glupost a meditacije i mantrannje, joga cool..
Nije valjda da veruješ da je dr Miroljub Petrović Pravoslavne vere ?
Углед:
373
Ma gde,taj je lik opasan manipulator, taj je sve zivo promenio i prodao od adventista do šiptara danas. Eno ga sad glavni promoter Šiptara u Srbiji, ljubi Albansku zastavu,
Kaže da su Albanci poreklom Srbi, da treba da zenimo Albanke...
A o pravoslavlju sve najjgore i najjcrnje govori o ikonama da su idolpoklonstvo, slave i praznici paganski obicaji, da vladike nemaju pojma itd..
Nikad ga neces cuti da za crkvu kaze nesto lepo.
Što dalje od Miroljuba, mnogo mi je odvratan lik kada ga gledam.
ПРОСВЕТАР.
(25-12-2017, 06:03 PM)Mekenzi Пише: Ma gde,taj je lik opasan manipulator, taj je sve zivo promenio i prodao od adventista do šiptara danas. Eno ga sad glavni promoter Šiptara u Srbiji, ljubi Albansku zastavu,
Kaže da su Albanci poreklom Srbi, da treba da zenimo Albanke...
A o pravoslavlju sve najjgore i najjcrnje govori o ikonama da su idolpoklonstvo, slave i praznici paganski obicaji, da vladike nemaju pojma itd..
Nikad ga neces cuti da za crkvu kaze nesto lepo.
Što dalje od Miroljuba, mnogo mi je odvratan lik kada ga gledam.
Šta kaže Milomir Marić kada Petrovića dovede u emisiju ? "On što vernici misle on o tome priča".
Углед:
373
Čim je on u informeru na pinku i kod Marića znaš čiji je čovek i za koga radi...
Mada ni moj rođa Teša nije nešto pametan što ga forsira.
Ko živi po crkvenim običajima tom ne treba Miroljub.
Miroljub treba polupancima kao što je Miša Vacić, Teša, tako ti ne baš inteligentni ljudi, da ih uverava da idu da žene albanke po planinama, jer su srpkinje zaboga loše žene!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 25-12-2017, 10:01 PM од
Mekenzi.)
(25-12-2017, 09:57 PM)Mekenzi Пише: Čim je on u informeru na pinku i kod Marića znaš čiji je čovek i za koga radi...
Miroljub treba polupancima kao što je Miša Vacić, Teša, tako ti ne baš inteligentni ljudi, da ih uverava da idu da žene albanke po planinama, jer su srpkinje zaboga loše žene!!!
Брате, одлутао си од теме.
Медији у Србији су испратили јуче божић као да га славе верници СПЦ.

Нарочито, Јавни ТВ сервиси и ТВ Прва.
Поруке: 275
Теме: 15
Придружен: Apr 2022
(26-12-2017, 01:42 PM)Ултрадесничар Пише: (25-12-2017, 09:57 PM)Mekenzi Пише: Čim je on u informeru na pinku i kod Marića znaš čiji je čovek i za koga radi...
У старим књигама пише да не треба благосиљати јеретике, да не треба чак ни примати благослов од јеретика. Не ићи у јеретичке куће. Зашто? Кажу... благослов јеретика једнак је клетви верника по штетности и снази.
То сад, ко хоће добро себи, своме роду, својој породици, чак и оном коме то "нешто шта се не зна шта је" честита.
Ко се само прави, честитаће им и "јарцин-дан". Пошто су све остале вере и јереси од злог духа, тј. јарца.
Тиме баш што се ћути и не честита, тиме се даје знак оном тамо што слави "јарцин-дан" да нешто није у реду. Најљубазније што се може. Ћутањем.
Овако... испадамо као онај "добар прика" шта свог "прикана" тапше по рамену.. хеј, шта осмо пиво... ма можеш ти да воозиш... није то ништа...
(05-05-2022, 12:39 AM)Змај_Баћушка Пише: (26-12-2017, 01:42 PM)Ултрадесничар Пише: (25-12-2017, 09:57 PM)Mekenzi Пише: Čim je on u informeru na pinku i kod Marića znaš čiji je čovek i za koga radi...
У старим књигама пише да не треба благосиљати јеретике, да не треба чак ни примати благослов од јеретика. Не ићи у јеретичке куће. Зашто? Кажу... благослов јеретика једнак је клетви верника по штетности и снази.
То сад, ко хоће добро себи, своме роду, својој породици, чак и оном коме то "нешто шта се не зна шта је" честита.
Ко се само прави, честитаће им и "јарцин-дан". Пошто су све остале вере и јереси од злог духа, тј. јарца.
Тиме баш што се ћути и не честита, тиме се даје знак оном тамо што слави "јарцин-дан" да нешто није у реду. Најљубазније што се може. Ћутањем.
Овако... испадамо као онај "добар прика" шта свог "прикана" тапше по рамену.. хеј, шта осмо пиво... ма можеш ти да воозиш... није то ништа... сретан пут, добра ти вожња... прика...
(05-05-2022, 12:41 AM)Змај_Баћушка Пише: (05-05-2022, 12:39 AM)Змај_Баћушка Пише: (26-12-2017, 01:42 PM)Ултрадесничар Пише: (25-12-2017, 09:57 PM)Mekenzi Пише: Čim je on u informeru na pinku i kod Marića znaš čiji je čovek i za koga radi...
Овако... испадамо као онај "добар прика" шта свог "прикана" тапше по рамену.. хеј, шта осмо пиво... ма можеш ти да воозиш... није то ништа... сретан пут, добра ти вожња... прика...
то није љубав и дух љубави, него празан дух очајног сентиментализма...