Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Доста је било

Колико могу да видим, на српској политичкој сцени једина аутентична опозициона партија, уз наравно Двери, јесте "Доста је било".

Слушајући Радуловића како мисли да подигне привреду и како хоће да реформише извршну власт да буде потпуно транспарентна, они ми делују као вредни гласа на будућим изборима.

Њихов однос према Косову и Метохији и придруживању Европској унији,
по ономе шта пише на њиховом сајту, по мени је прихватљив:

http://dostajebilo.rs/program/

Какво је мишљење браће форумаша о странци ДЈБ?
Одговори

(02-01-2018, 01:18 PM)Небојша Пише:  Колико могу да видим, на српској политичкој сцени једина аутентична опозициона партија, уз наравно Двери, јесте "Доста је било".

Слушајући Радуловића како мисли да подигне привреду и како хоће да реформише извршну власт да буде потпуно транспарентна, они ми делују као вредни гласа на будућим изборима.

Њихов однос према Косову и Метохији и придруживању Европској унији,
по ономе шта пише на њиховом сајту, по мени је прихватљив:

http://dostajebilo.rs/program/

Какво је мишљење браће форумаша о странци ДЈБ?

[Слика: qaBXBK7.jpg]

Тај Радуловић је ТРОЈАНСКА КОЊИНА Трулог Запада а једино што вреди код њих то је ова Јасмина Николић, лепа жена ама подржава ЛГБТ и остало тако да је вероватно лезбача која је за ПРАААВНУ ДРЖАВУ, што у преводу значи ЉУЦКИПРАААААВААА мужеложника, лезбача, транџи, женетина у црном...итд.

Иста лијепа Јасмина (штета) је изјавила да у њихову компартију немож'да униђе ко не поштује педере, лезбаче, транџе....ЕВЕ И ВИДЕО ПРИЛОГ!

Тагата је наша поголема!...шта'ш...нико није савршен!

Ево шта вели лијепа Јасмина, па каже:

Цитат:КО НИЈЕ ЗА БРАКОВЕ МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА-ТАЈ НЕМОЖ'ДА БУДЕ ЧЛАН ПОКРЕТА "ДОСТА ЈЕ БИЛО"!

Кукууууу....

Иначе они су у почетку били апсолутно за ЕУ али у последње време су променили плочу еда чалабрцнули неки 1 билмез = 1 глас од ДВЕРИ!

ПУНА ИНТЕГРАЦИЈА СА РУСИЈОМ НА ПРИНЦИПУ ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ ЈЕСТЕ ЈЕДИНИ СПАС ЗА СРБИЈУ-СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ПРОПАСТ ЦАРСТВА СЕРБСКЈАГО!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-01-2018, 01:18 PM)Небојша Пише:  Какво је мишљење браће форумаша о странци ДЈБ?

Апсолутно их подржавам, али мој глас ипак иде Дверима. Најбоље би било кад би се ујединили.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Не знам ништа о Радуловићу али о оцу му знам. Отац му није погазио заклетву и платио је животом. Лекар и официр ЈНА начелник санеитета друге сарајевске армијске области. Веома омиљен и поштован међу колегама.

Муслимани су га зврески убили у Добровољачкој улици у Сарајеву 1992 године.
Одговори

(02-01-2018, 07:47 PM)Капетан Пише:  Не знам ништа о Радуловићу

Довољно је што смо видели да је човек добровољно повукао из Вучићеве владе, иако се сад бори за цензус.

Одговори

И мени су они у основи ОК.
Одговори

Dobar je Radule.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portal...voljackoj/

По овоме, овај човјек је једна безлична особа, као и његов отац начелник и комадант, који изгуби главу као обична овца. Оваквим људима никад не би поклонио глас, јер им тако поклањаш и сопствену главу, а они ни своју не знају чувати и сачувати.
Одговори

(02-01-2018, 10:07 PM)luka.luke Пише:  По овоме, овај човјек је једна безлична особа, као и његов отац начелник и комадант, који изгуби главу као обична овца.

Мислиш, боље да је дезертирао Blush

Одговори

Практично су дезертирали обојица
Одговори

ДЈБ ТРОЈАНСКА КОЊИНА Трулог Запада ЈАСНО И ГЛАСНО каже:

Цитат:КО НИЈЕ ЗА БРАКОВЕ МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА-ТАЈ НЕМОЖ'ДА БУДЕ ЧЛАН ПОКРЕТА "ДОСТА ЈЕ БИЛО"!

(02-01-2018, 06:25 PM)Громовник Пише:  Апсолутно их подржавам....

(02-01-2018, 08:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  И мени су они у основи ОК.

(02-01-2018, 09:25 PM)Mekenzi Пише:  Dobar je Radule.

Себи убраду:

Ауууу....нијесмо знали да и ође има симпатизера дугиних боја! Крајње је време аутовати се!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-01-2018, 10:54 PM)luka.luke Пише:  Практично су дезертирали обојица
Уствари, неће нико да отворено каже, ЈНА се у прије проласка кроз Добровољачку предала сарајевским уличарима. Официри и Генерали, међу њима и Радуловић су се без борбе предали.

(02-01-2018, 10:54 PM)luka.luke Пише:  Практично су дезертирали обојица
Уствари, неће нико да отворено каже, ЈНА се у прије проласка кроз Добровољачку предала сарајевским уличарима. Официри и Генерали, међу њима и Радуловић су се без борбе предали.
Одговори

(02-01-2018, 10:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ДЈБ ТРОЈАНСКА КОЊИНА Трулог Запада ЈАСНО И ГЛАСНО каже:

(02-01-2018, 06:25 PM)Громовник Пише:  Апсолутно их подржавам....

(02-01-2018, 08:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  И мени су они у основи ОК.

(02-01-2018, 09:25 PM)Mekenzi Пише:  Dobar je Radule.

Себи убраду:

Ауууу....нијесмо знали да и ође има симпатизера дугиних боја! Крајње је време аутовати се!

Чекај мало, сад постаје занимљиво.Баја
Одговори

Г. Громовник читао сам мало о Радуловићу. Јесте био је министар Вучићев, али знате шта ја не верујем у добровољно повлачењ из политике поготово у Србији. Политика је живот не верујем у те приче. Политичари на високим функцијама се добровољно не повлаче, у ствари повлаче се кад испадну из комбинација кад се не уграде, тј испадне из екипе. Онда објаве како су се добровољно повукли зарад народа и мало пропевају и постану опозиција. Као да он није знао пре него што је постао министар ко је Вучић и шта је политичар.

Друго видим да је Радуловић парничар води парнице по судовима.

Двери са Дражом и Љотићем никада неће постати неки озбиљан фактор у Србији мада сам и ја за њих гласао. Прича о четницима и комунистима је завршена.

Педерлук у Србији није ништа ново. Неки министри Краљевине Југославије па и касније на функцијама су били педери, па међу официрима Краљевине Србије било је педера неки и јунаци са одликовањима, међу поповима је распрострањен педерлук... ништа то ново није. Проблем је што се то јавно порпагира коа нешто ОК, као добро, као идеологија. Не знамо ми ко шта ради међу четири зида.

(02-01-2018, 11:34 PM)luka.luke Пише:  Уствари, неће нико да отворено каже, ЈНА се у прије проласка кроз Добровољачку предала сарајевским уличарима. Официри и Генерали, међу њима и Радуловић су се без борбе предали.

Нису се они предали него су веровали међународој заједници која је са Алијом договорила да неће бити нападани...међутим један позив Алији из једне стране амбасаде је све променио....
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним