Поруке: 14,702
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,196
Српска љиста су најгора политичка појава која се појавила у српској историји још од појаве партизана у Србији 1941. године.
(Последња измена: 13-06-2023, 09:29 PM од
Бенито.)
Поруке: 9,325
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(13-06-2023, 06:08 PM)Бенито Пише: Српска љиста су најгора политичка појава која се појавила у српској историји још од појаве партизана у Србији 1941. године.
Нама Шиптари ни не требају поред оваквих коментара.
Сами ће се поубијамо.
Они што зобжву аутошовибисти, ово би се могло назвати аутомрзитељи Срба...
Срби сами себе мрзе. Брат ће брату ископати очи али не види трб у своме оку...
Срби на Косову су изманипулисани већ 150 година.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,702
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,196
Мекензи, плаче Агитпроп за Тобом.
Поруке: 1,293
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
310
Али изгледа да су почели да их јурцају, Ракића и остале бандите.
Пре 20 година био сам на Косову и метохији, тачније Митровици и околним селима. Приметио сам још тада да Срби држе заједничке продавнице и стоваришта са шиптарима. Трговали су и радили друге послове са шипцима као да се ништа није догађало пре тога. Најупечатљивије ми је било када сам видео да шиптарски пајтос има велики агрегат за своју кућу и продавницу а остатак села је у мраку. Дакле, није ово од јуче.
Поруке: 9,325
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Косовски проблем је вишедеценијски, вишевоковни и сложенији.
Неће се ништа решити шамарању Горана Ракића и псовању српске листе.
За решавање косовоског проблема треба народ. Србија која нестаје и која се повлачи у градове са југа и ка Београду и где нити један једини Србин из Србије и Београда није спреман са оде на Косово и Метохију да купи кућу стан и тамо живи.
То што причају из Београда како ће они нешто на Косову попут Бошка Обрадовића, навијача Звезде, Партизана итд је чиста поуплистичка политичка пропаганда.
Да би вратили Косово 500 хиљада Срба би требало моментално продати станове, и отићи на Косово да живе, ко Израелци тј. Јевреји што раде у појасу Газе.
Срби сматрају Косово ратном зоном и нико није. луд да са Врачара или из Старог града оде на Косово са живи.
Нећемо на Косово. Ок, пустимо онда Србе да у миру са Шиптарима живе а не да их пујдамо.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 15-06-2023, 05:18 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,652
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,652
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 387
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
239
Суд у Краљеву потврдио оптужницу против ухапшених специјалаца...И сада болест...БРАНИЋЕ СЕ СА СЛОБОДЕ....Комунистичко-усташки систем у држави.
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 417
Теме: 9
Придружен: Jun 2019
Углед:
276
Ако је идентична оптужница против Милована Бркића и против ове тројице несрећника, онда је ово скандал своје врсте и непобитан доказ чврсте везе Овог и Албанаца.