Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Апел за одбрану Косова и Метохије

Српска љиста су најгора политичка појава која се појавила у српској историји још од појаве партизана у Србији 1941. године.
Одговори

Бандитоси.
Одговори

(13-06-2023, 06:08 PM)Бенито Пише:  Српска љиста су најгора политичка појава која се појавила у српској историји још од појаве партизана у Србији 1941. године.

Нама Шиптари ни не требају поред оваквих коментара.

Сами ће се поубијамо.

Они што зобжву аутошовибисти, ово би се могло назвати аутомрзитељи Срба...

Срби сами себе мрзе. Брат ће брату ископати очи али не види трб у своме оку...

Срби на Косову су изманипулисани већ 150 година.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, плаче Агитпроп за Тобом.
Одговори

Али изгледа да су почели да их јурцају, Ракића и остале бандите. 
Одговори

(14-06-2023, 09:09 AM)Ђорђе Пише:  Али изгледа да су почели да их јурцају, Ракића и остале бандите. 

Побећи ће код Шиптара на крају, као што су то и партизани радили током Другог светског рата. Уосталом, ти типови од почетка свог деловања нису никада били део државних установа Србије, а више од две трећине свог политичког деловања били су део парадржавног система тзв Косове. 
Према томе, Српска љиста су група људи који носе српска имена и презимена, али у политичком смислу они су нешто друго. И тако се према њима и треба понашати.
Одговори

(14-06-2023, 09:09 AM)Ђорђе Пише:  Али изгледа да су почели да их јурцају, Ракића и остале бандите. 

Кажу на Ен 1,у Данасу,Нова Ес,а све на основу снимка од 5 секунди.
Ђорђе,немојте бити неозбиљни.
У дигиталној ери,за минут би знали да их је неко налупао.

Јуре их,ту сте,у праву,али јуре их да им запосле сина,кћерку,снају зета итд.
Одговори

Пре 20 година био сам на Косову и метохији, тачније Митровици и околним селима. Приметио сам још тада да Срби држе заједничке продавнице и стоваришта са шиптарима. Трговали су и радили друге послове са шипцима као да се ништа није догађало пре тога. Најупечатљивије ми је било када сам видео да шиптарски пајтос има велики агрегат за своју кућу и продавницу а остатак села је у мраку. Дакле, није ово од јуче.
Одговори

Косовски проблем је вишедеценијски, вишевоковни и сложенији.

Неће се ништа решити шамарању Горана Ракића и псовању српске листе.

За решавање косовоског проблема треба народ. Србија која нестаје и која се повлачи у градове са југа  и ка Београду и где нити један једини Србин из Србије и Београда није спреман са оде на Косово и Метохију да купи кућу стан и тамо живи.

То што причају из Београда како ће они нешто на Косову попут Бошка Обрадовића, навијача Звезде, Партизана итд је чиста поуплистичка политичка пропаганда.

Да би вратили Косово 500 хиљада Срба би требало моментално продати станове,  и отићи на Косово да живе, ко Израелци тј. Јевреји што раде у појасу Газе.

Срби сматрају Косово ратном зоном и нико није. луд да са Врачара или из Старог града оде на Косово са живи.

Нећемо на Косово. Ок, пустимо онда Србе да у миру са Шиптарима живе а не да их пујдамо.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Суд у Краљеву потврдио оптужницу против ухапшених специјалаца...И сада болест...БРАНИЋЕ СЕ СА СЛОБОДЕ....Комунистичко-усташки систем у држави.

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

(26-06-2023, 11:50 AM)sagus Пише:  Суд у Краљеву потврдио оптужницу против ухапшених специјалаца...И сада болест...БРАНИЋЕ СЕ СА СЛОБОДЕ....Комунистичко-усташки систем у држави.

Важно је да је Бркић у притвору.
Одговори

Ако је идентична оптужница против Милована Бркића и против ове тројице несрећника, онда је ово скандал своје врсте и непобитан доказ чврсте везе Овог и Албанаца.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним