Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

БЕОГРАДСКИ ИЗБОРИ

(16-03-2018, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  Kanađanine, Srbi su se doseljavali u Ameriku samo iz jednog jedinog razloga materijalnog. Izuzev one šake cetnika siromaha 1945 što im je Kanada i Amerika dala azil.

Војвођанеру, то је нетачно или само делимично тачно!

На десетине хиљада Срба из Аустро-Угарске су се досељавали да би избегли служење војске код окупатора и душманина! Било је и исељавања из Далмације због покатоличавања ну било је и због бољег живота али то није био главни разлог.

Избеглице из Крајине и Босне и Херцеговине-Светог Савве ђедовине, за време последњег рата исељавали су се да спасу главу.

(16-03-2018, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  Svi Srbi među njima i ti koji si prodao vekovne đedovinu i otišao u Kanadu i to sa crvenim pasošem SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA A TO JE BOLJI, SIGURNIJI, BEZBEDNIJI, BOGATIJI, SITURANIJI ŽIVOT.

Никву "вековну ђедовину" нијесмо продали ради одласка а ваљда неки пасош треба имати ради путовања. У нашим годинама то беше црвени и то је једино што смо тражили од СФР Шугославије, ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ, ТВОЈЕ ФАМИЛИЈЕ, КОМШИЈА И СУГРАЂАНА, КОЈИ СУ У ТО ВРЕМЕ ТИТОВУ ШУГОСЛАВИЈУ ИСКРЕНО ВОЛЕЛИ И НЕ БИ ЈЕ НАПУСТИЛИ ЗА ЖИВУ ГЛАВУ!

Осим наравно да би избегли служење војске код окупатора и душманина, главни разлог нашег одласка те давне '74-е, беше што трбатог Амброзија нијесмо могли више очима гледати па би због језика, раније или касније завршили у његовим казаматима, ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ, ТВОЈЕ ФАМИЛИЈЕ, КОМШИЈА И СУГРАЂАНА, КОЈИ СУ У ТО ВРЕМЕ ЉУБИЧИЦУ БЕЛУ ИСКРЕНО ВОЛЕЛИ И КАД ЈЕ ЛИПСАЛО ГОРКО ОПЛАКАЛИ!

(16-03-2018, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  ....prvi si počeo ođe da prozivas ljude na forumu da su titovci, komunisti, nedovršena hrvati itd..

Нетачно!

Ми никога на форуму нијесмо прозивали јербо смо у уверењу да се ође окупља патриотска и четничка Србија а називали јесмо, и то с'правом, већину пучине у NOVOSRBIJICI именима које си навео јербо масовно гласају за Вучића па после кукају све пишући по друштвеним мрежама крвавом хрватском гајевицом илити USTAŠICOM!

ТО ШТО СТЕ СЕ ТИ И ОНАЈ ВЕСЕЛНИК СА 100 НАЛОГА, ТУНА ПРЕПОЗНАЛИ...ТО ЈЕ ВАШ ПРОБЛЕМ!

Нами ни дан-дањи није јасно зашто се у тој земљи масовно пише хрватским писмом и зашто, ако неки баш толико воле латиницу, нијесу усвојили рецимо пољску или чешку латиницу!

Међутим!

Одговор назиремо....NOVOSRB искрено воли хрватско писмо баш као што искрено воли Шугославију и Тита!

(16-03-2018, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  Ti ovde nebi izdržao ni godinu dana kroz sta smo sve mi prošli i kroz sta prolazimo...

Којешта!

Ми Срби, нарочито из Канаде, навикли смо на услове од којих би се ти смрз'о моментално само кад би слике глед'о!

Међутим!

Тамо јесмо били изложени малтретирању због Србовања у латиничарском Бео'раду јербо, не заборавимо, латиничарска NOVOSRBIJICА није настала као последица жеље за Србском Отаџбином као Република Србска, но тако што су сви, сви, сви....напустили Шугославију па је та земља тамошњој пучини некако "запала", како вели Фајгељ. По Бокану то је још увек Шугославија само се зове Србија!

(16-03-2018, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  Drzava Kanada ti je dala ono najbitnije pasoš, mir, postovanje i siguran zivot. Nama Drzava Srbija nije dala nista...

Па чекај...зар смо ми Срби из Канаде, Енглеске, Италије, Француске томе криви?

Ви сте јуришали и на Брат Јеремију мислећи да човек живи у Данској!

Међутим!

Кад је објаснио да је у Србији и да живи скромно ондак је било у реду...сирома је, наш је, ал'мрзимо оне тамо!

Рецимо ти ме мрзиш јербо замишљаш да живимо у хотелу "све укључено", Гроковник јер замишља како нами доносе лимунаду на плажу а овај Шумадрипац зато што пролазимо јефтино на мору ("#$% он јефтино купује поморанџе...)

Рекосмо горе, вами би свих 7 мелеона Срба из изгнанства били прихватљиви једино кад би просили на улицама Бео'рада! Ма и онда би се нашла понека злурада опаска!

(16-03-2018, 08:47 AM)Mekenzi Пише:  Tako da poštuj Kanadu i mani se Srbije.

У Канади емоције као љубав, поштовање итд., према Држави нису у употреби. Плати таксу што си дужан па клати!

А да се манемо латиничарске Srbije, која се пише првим словом S у облику змије отровне, то је давно учињено!

Међутим!

На ОТАЏБИНУ СРБИЈУ ми полажемо право које нам нико не може одузети!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(16-03-2018, 10:22 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Рецимо ти ме мрзиш јербо замишљаш да живимо у хотелу "све укључено", Гроковник јер замишља како нами доносе лимунаду на плажу а овај Шумадрипац зато што пролазимо јефтино на мору ("#$% он јефтино купује поморанџе...)

Не мрзи тебе нико овде, него ти једноставно не желиш да схватиш неке ствари, вртиш једну те исту причу у круг, нападаш и пљујеш људе редом, иако немаш појма ни ко су, ни шта су, а сматраш своје бекство у бели свет неким достигнућем... што ти каже Мекензи, дођи овде мало трпи зулум муке и страхоту са својом браћом, па да видимо од чега си саздан...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(16-03-2018, 10:30 AM)Громовник Пише:  
(16-03-2018, 10:22 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Рецимо ти ме мрзиш јербо замишљаш да живимо у хотелу "све укључено", Гроковник јер замишља како нами доносе лимунаду на плажу а овај Шумадрипац зато што пролазимо јефтино на мору ("#$% он јефтино купује поморанџе...)

Не мрзи тебе нико овде, него ти једноставно не желиш да схватиш неке ствари, вртиш једну те исту причу у круг, нападаш и пљујеш људе редом, иако немаш појма ни ко су, ни шта су....

Које бре људе?

Ми НИКОГА на форуму нијесмо циљно нападали јер, као што рекосмо горе-ама ти не читаш шта саговорник пише, ми смо пошли од претпоставке да је ово патриотски, четнички форум те да ође нема ШУГО-ЛАТИНИЧАРА, НЕКРСТА, НЕСОЈА, НЕРАСТА и НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА, па је наша громка ријеч-посијеч била упућена, и то с'правом, огромној већини пучине у NOVOSRBIJICI јербо иста рецимо ОПЕТ и ОПЕТ, масовно гласа за Вучића па послен кукају све пишући по друштвеним мрежама крвавом хрватском гајевицом илити USTAŠICOM!

Међутим!

ТО ШТО СЕ НЕКИ ЛИКОВИ СА ФОРУМА, КАО КИЗА, ТИ И ОНАЈ ВЕСЕЛИ "СВЕШТЕНИК" СА 100 НАЛОГА, ТУНА ПРЕПОЗНАЈУ...ТО ЈЕ ВАШ ПРОБЛЕМ!

Рецимо нами ни дан-дањи није јасно зашто се у тој земљи масовно пише хрватским писмом и зашто, ако неки баш толико воле латиницу, нијесу усвојили рецимо пољску или чешку латиницу!

Међутим!

Одговор назиремо....NOVOSRB искрено воли хрватско писмо баш као што искрено воли Шугославију и Тита!

(16-03-2018, 10:30 AM)Громовник Пише:  сматраш своје бекство у бели свет неким достигнућем...

Којешта!

Нико ко је напустио грумен земље Отаџбине своје, па чак и кад је исти дубоооко затрпан слојевима Шугословенства, усташлука и комуњарлука, не сматра да је "бегство у бели свет" неко "достигнуће"!

Међутим!

Земља коју смо напустили пре 40 година, давно пре него што си ти угледао света, беше она из стихова Црњанског:

И СВАКА ЧАША ШТО СЕ ПИЈЕ,
И СВАКА ЗАСТАВА ШТО СЕ ВИЈЕ,
НАША НИЈЕ!

Тада није било наде да ће Амброзије икада липсати и да ће титовски комуно-сатанизам икада пући, к'о што и није пук'о упркос лепим жељама, јер ко је Вучић ако не нови Тито!

(16-03-2018, 10:30 AM)Громовник Пише:  што ти каже Мекензи, дођи овде мало трпи зулум муке и страхоту са својом браћом, па да видимо од чега си саздан...

Ми бејасмо тамо кад је грмело, ама нами наша Вера не одобрава да о нашој грешној личности празнословимо и с'оним што чинисмо да се узносимо, ама можемо само да поновимо премудрост са Ловћена:

Спуштавах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже,
отада смо виши пријатељи, у главу ми памет ућерасте!

Дакле што се тиче нашег повратка у земљу-ЊЕ ВИШЕ НЕМА, наиме ми избегосмо из СФР Шугославије спасавајући живу главу јербо је ондак Јожа Амброзије још био живахан и ритао се са обе ноге, тако да и кад би хтели (а то нам није ни на крај памети) у њу више не мож'да се вратимо!

А да дођемо после свега, у данашњу NOVOSRBIJICU, то нами такође ни напамет не пада!

ПА ТАМО НЕМА НИ 5% СРБА, ДОКАЗАНО МАТЕМАТИЧКИ!!!

Буквално, ође имамо више, много више истомишљеника него што би тамо икад имали!

Могу само да ризикујем да ми тамо под старе дане неко ишћера око или сломи руку због Србовања!

Знамо, били-видели...замало људи да ме бију у сопственој кући оне давне '92, све због прилично млаког и осредњег Србовања.

И уосталом....ЗАШТО ПЛАЋАТИ ПУТНЕ ТРОШКОВЕ ДА БИ СЕ ИЗ ОРИГИНАЛНОГ ТРУЛОГ ЗАПАДА СЕЛИО У ЊЕГОВУ ЛОШУ, ПОНАВЉАМО

Л О Ш У

ИМИТАЦИЈУ!

Дозовите се памети људи, (ОВО ЈЕ УПУЋЕНО ПУЧИНИ А НЕ ФОРУМУ, НЕМО'ЈОПЕТ НЕКИ ДА СЕ ПРЕПОЗНАЈУ) па најпре изађите из тих брлога и задимљених кафића па заједнички очистите те пластичне кесе и флаше са којим сте загадили и зајазили све реке, то бар ништа не кошта!

Приђите бар масовније честитом Стаматовићу од наше Чајетине и Србском покрету ДВЕРИ па повећајте тих кукавних 3 до 4,5% Срба, то вас ништа не кошта такође!

ТАДА БИ БАР ПОНЕКИ СРБИН И ПОЧЕО ДА РАЗМИШЉА О ДОЛАСКУ ТАМО, ЈЕР ТА ШУГО-НОСТАЛГИЧАРСКА И ЛАТИНИЧАРСКА СРБИЈА СИГУРНО НИЈЕ НАША СРБИЈА!!!

И да се присетимо ОПЕТ И ОПЕТ стихова Црњанског:

И СВАКА ЧАША ШТО СЕ ПИЈЕ,
И СВАКА ЗАСТАВА ШТО СЕ ВИЈЕ,
НАША НИЈЕ!!!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Đe nestade moj post...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

OVO ME SE NISMO NADALI: Evo šta sve uskoro može zadesiti Vučića i Srbiju! (VIDEO)
1 dan ago TEMA DANA 1 komentar

Gosti emisije „Politikon”, koju vodi i uređuje Danilo Tvrdišić, u produkciji medijske kuće „Helmcast”, bili su Miodrag Zarković, novinar i voditelj na Radiju „Snage naroda” i gl.odg.urednik Srbin.info, Dejan Petar Zlatanović.

Tema emisije su bili protekli lokalni izbori za Skupštinu Beograda, kao i govor predsednika Rusije, Vladimara Putina, pred oba doma ruske skuptšine, u kojem je izneo smernice ruske spoljne politike za narednih deset godina.

Na početku emisije, Miodrag Zarković, govoreći o lokalnim izborima u Beogradu je istakao da su ovi izbori bili pogotovo bitni prvom čoveku SNS, Aleksandru Vučiću, koji je bio u panici zbog „Beograda na vodi” i mogućnosti da nova, njemu nenaklonjena vlast, ispita legalnost svih SNS realizovanih projekata u Beogradu.

„U slučaju poraza Vučić bi tada morao da trguje, podmićuje i radi ko zna šta još sa novom vlašću, da bi spasio sebe i svoje saradnike od robije”, podvukao je Zarković i dodao:

„Ni raniji izbori nisu bili do kraja čisti i bez nepravilnosti izbornih krađa, ali u ovih 30-ak godina višestranačja u Srbiji nije bilo nameštenijih izbora. Od zvaničnih 23 opozicionih izbora, čak 18 do 20 lista su bile tajno u saradnji sa Aleksandrom Vučićem. I to su negde rezultati pokazali jer stranka koja dobija 0,7 ili 0,2% morala je to da zna unapred.

Kada se radi istraživanje može da se promaši da li će se imati 3,5 ili 3, 8% ili 4,2%, ali neko ko dobije na kraju 0,5% glasova sigurno je to znao unapred. Pa šta je onda njih motivisalo da učestvuje na izborima, na kojima će dobiti 0,5%, možemo samo da „pretpostavimo“. Lično mislim da su tih dvadesetak lista trkalo istu trku da bi vlastima poklonile pobedu”.

Nadovezujući se na Miloša Zarkovića, Dejan Petar Zlatanović govoreći o svojim utiscima u vezi završenih lokalnih izbora u Beogradu, naveo je da kada se probudio ujutru, posle spektakularne pobede SNS u Beogradu, da je imao prvi osećaj, kao istoričar, da se vratio u vreme pada i propasti Rimskog carstva:

„Kao čovek koji nema ni prekršajnu prijavu, a u porodici nema nikog ni sa krivičnom prijavom, kao neko ko se druži sa ljudima koji u biografiji nemaju ni k od kriminala, koji pripadaju srednjoj klasi, običnim ljudima; kao takav čovek kada bi saznao da su Vučiću pobili decu, ili mu silovali kćerku, ili kada bi znao da su njega čerečili na ulici, zajedno sa njegovim bratom, majkom, ja koji nikad ne volim nasilje i koji nikad ne bih pozivao na takve stvari, samo bi se okrenuo stranu i upitao bih: ‘Šta ima novo, šta se novo dešava?”, opisujući svoje emotivno stanje nakon lokalnih izbora istakao je Zlatanović dodajući:

„Toliko mi je puno Vučića u meni, a i ljudima oko mene, da me baš briga šta će se sutra s njim desiti. A kao istoričar znam, Gibon opisijući propast Rimskog carstva to je sjajno pokazao, kada takvo osećanje gaji, prema svojoj eliti, srednja klasa na kojoj se zasniva jedno društvo, jer shvata da je država od strane te baš elite iznutra uništena i da ne može ništa da učini da je popravi i spase, te se povuče u sebe, da je baš briga za sudbinu klase koja vodi državu, to je početak kraja tog društva i naroda, kojoj pripada ta srednja klasa. I ne samo tog naroda već takve vlasti.”

Dejan Petar Zlatanović je još istakao da je ustvari prvi čovek SNS najveći gubitnik ovih izbora zaključivši:

„Da li je Vučić razmišljao šta će se desiti, posle ovakvih izbora, na kojima se vidi jer je snimljeno, da se na samom biračkom mestu kupuju glasovi, i da se to prenosi preko društvenih mreža i ništa se ne uradi povodom toga (pre bi izašli na ulicu protestvovali, a sad tišina i muk), sa njegovom porodicom i sa njegovim najbližima, kada on ne bude više tu?

Jer on misli da u takvom okruženju njegovu porodicu neko hteti da zaštiti?

Ne, neće. Zato mi je utisak, posle ovih izbora, da je ono što sam čitao o latino banana-državama, zašta sam mislio da je daleka stvarnost koja se nikada neće desiti kod nas, dešava se sada nama.

Ni pod komunistima, u vreme najžešćeg terora ovakve stvari se nisu dešavale – da nemate čak želju i potrebu da prikrijete da lažete, kradete, …

A da li posle ovakve sumorne analize srpski narod i društvo može da se ipak trgne i otrezni, polako dolazeći sebi sa željom da se spase, pogledajte u nastavku emisije u video klipu dole:

https://www.youtube.com/watch?v=afY4CtHnlQU
Одговори

(17-03-2018, 01:25 PM)Mekenzi Пише:  Đe nestade moj post...

Обрисало те, моделатор ударио збарану на USTAŠICU и пропаганду Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-03-2018, 04:05 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Међутим!

ТО ШТО СЕ НЕКИ ЛИКОВИ СА ФОРУМА, КАО ТИ, ТУНА ПРЕПОЗНАЈУ...ТО ЈЕ ВАШ ПРОБЛЕМ!

Човече, директно ме помињаш и прозиваш у свакој другој поруци, иако ти се ретко директно обраћам.

Немам ја шта да измишљам и додајем, чињенице су чињенице, лепо ти је одговорио Мекензи горе.

Премотај на 13:00 минут ако ти нешто није јасно...

Одговори

(18-03-2018, 12:23 AM)Гроковник Пише:  

Човече, директно ме помињаш и прозиваш у свакој другој поруци, иако ти се ретко директно обраћам.

Гроковниче ти се усуђујеш да нами УРЕЗУЈЕШ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ НА ЧЕЛО, па се чудиш што тебе И ТВОЈЕ НАЦИСТИЧКЕ УЗОРЕ помињемо!

Смири се и покушај да брвно из свог ока уклониш пре него што урлаш на трун у оку Брата својего!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[quote='Прст_у_ока_латиници' pid='90939' dateline='1521288235']

„... Gibon opisijući propast Rimskog carstva to je sjajno pokazao, kada takvo osećanje gaji, prema svojoj eliti, srednja klasa na kojoj se zasniva jedno društvo, jer shvata da je država od strane te baš elite iznutra uništena i da ne može ništa da učini da je popravi i spase, te se povuče u sebe, da je baš briga za sudbinu klase koja vodi državu, to je početak kraja tog društva i naroda, kojoj pripada ta srednja klasa... ”

http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2941...mladincima

С обзиром да смо међу најстаријим нацијама на свету, може се претпоставити да 60- тогодишњаци чине добар део бирачког тела. Пропали смо као нација одавно. Без обзира што је у питању рватски магазин
Одговори

(17-03-2018, 06:15 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-03-2018, 01:25 PM)Mekenzi Пише:  Đe nestade moj post...

Обрисало те, моделатор ударио збарану на USTAŠICU и пропаганду Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Јок

Tebe trebaju admini da pošalju na hladjenje jedno 10 dana..

Čoveče svaku temu na podforumu politika razjeb*š tvojim debilnim floskulama.

Svakoj temi nedaš da se normalno polemiše, i u svakoj isto ponavljaš smaraš sa copy/paste tekstovima...

Daj matori suzdrži se ako nemaš šta pametno da kažeš u vezi teme.

Nemoj se ponavljati 1500 puta i ići svaku temu u offtopic...

Neka ti otvore neku temu pa tamo piši...

Pusti nas da polemišemo...

---------------------------------------------------------

Tema je beogradski izbori i da se tome vratimo..

Posle pobede na BG izborima još uvek nema predloga ko bi mogao biti novi gradonačelnik Beograda...

Sramota da neko ko osvoji apsolutnu vlast u glavnom gradu već dve nedelje ne saopštava ko bi mogao biti novi gradonačelnik..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-03-2018, 12:35 PM)Mekenzi Пише:  Čoveče svaku temu na podforumu politika razjeb*š tvojim debilnim floskulama.

Svakoj temi nedaš da se normalno polemiše, i u svakoj isto ponavljaš smaraš sa copy/paste tekstovima...

Pusti nas da polemišemo...

Tema je beogradski izbori i da se tome vratimo..

Ово је гњусна лаж!!!

ТИ СИ НА ОВОЈ ТЕМИ ПОЗИВАО НА УЛИЧНЕ НЕРЕДЕ И СУКОБЕ!

МИ СМО СЕ, КАО СРБИН ПРАВОСЛАВНИ, ОДЛУЧНО УСПРОТИВИЛИ ТОМ ЛУДИЛУ КОЈЕ ДОЛАЗИ ДИРЕКТНО ОД ПРОПАГАНДЕ ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА!

Иначе, главни плаћеник Трулежног Запада јесте твој ментор Крмнад Чварак (из партизанске породице)

Ево доказа, ми имамо право да дамо наше мишљење на овај позив на уличне нереде, па каже:

Цитат:
(21-01-2018, 10:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(21-01-2018, 10:07 PM)Mekenzi Пише:  Izbori na kojima će pasti SNS neće ni biti održani do kraja, ulični sukobi će odrediti pobednika . .
Ovaj put "5. oktobar" će se održati na dan izbora i biće potpuno drugačiji od prethodnog . . zapravo biće "6. oktobar"

Ми смо АПСОЛУТНО АНТИПРОТИВНИ УЛИЧНИМ СУКОБИМА!

И зато 6-ОГ ОКТОМБРА НЕЋЕ БИТИ, ИДЕМО ОДМАХ НА СЕДМИ, ТО ЈЕСТ

ВОЈНИ УДАР

П У Ч
,

ХАПШЕЊЕ БАЛАВОГ А ЖУТА БУЛУМЕНТА ДА СЕ РАЗЈУРИ!

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,

НА МНОГАЈА ЉЕТА!

Амин, Боже дај и данашњи Свети Григорије!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-03-2018, 04:33 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(18-03-2018, 12:23 AM)Гроковник Пише:  

Гроковниче ти се усуђујеш да нами УРЕЗУЈЕШ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ НА ЧЕЛО

Па кад мал' мал' па поменеш Стаљина у позитивном светлу, за боље и ниси...

Одговори

(19-03-2018, 03:02 PM)Громовник Пише:  Па кад мал' мал' па поменеш Стаљина у позитивном светлу, за боље и ниси...

Чека', чека'....ти нас називаш стаљинистом и урезујеш нам САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ у чело а онај Шумадрипац-ЈВуО, човек са 100 налога, нам натиче њемачки шљем наглаву и урла за нами "СЛУГО ВЕРМАХТА, ЧИЧА МИТОВАЦ, ЉОТАЧ"....

Па како би било да се ви договорите да и ми знамо ко смо, јесмо ли КАМАРАД КРАСНОАРМЕЦ или СЛУГА ВЕРМАХТА!

А?

Blush

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(19-03-2018, 11:53 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па како би било да се ви договорите да и ми знамо ко смо, јесмо ли КАМАРАД КРАСНОАРМЕЦ или СЛУГА ВЕРМАХТА!

А?

Blush

Паааа.... јесте ли сигурни да треба да се договоримо ми или ви у вашој глави за кога сте? Blush

Јербо вам Стаљин и Љотић у исто време не пристоји никако.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним