Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Ма ти си ми храбар, само знаш да се истресаш на тастатури и да вређаш, а у Србију за живота нос ниси промолио,
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
а ти си ми храбар, само знаш да се истресаш на тастатури и да вређаш, а у Србију за живота нос ниси промолио.....
ево нам Ерик Вајкинза.......
Ја сам рекао да сте КУКАВИЦЕ......али то нема благе везе са неком тућење и бијање, у тим међусобне примитивне хулиганске, међусобне мафијачке обраћунима, одлично успевате!
Углед:
372
Па и ја сам рекао да си ти храбар... али то нема благе везе са качењем гомиле вести које нико не чита на неки српски форум. У томе си одличан, као и у пљувању и омаловажавању својих (ако не грешим) сународника
Углед:
60
Па зашто ви мислите да ви једино читате овај сајт?
Па овде има особе ко стално долазе, неких са новим никовима.......
Теме су моје историчка зебелашка стање.......ваша доприност теме је генерално је на тешка маргине.....или искрено рећено не примећиве........за тај недостатак инфомације и знање. Убаци се линкове и текстове.
Ако ти нити твоје колеге не читају.......то овсте није мој проблем, нити ме овсте занима.....нити ме овсте брига. Главно нека сам ја то прочитао.....и остао за историчких успомен стање!
Углед:
372
Људи који долазе на овај сајт углавном долазе због историје и Другог светског рата на овим просторима, док ти са друге стране качиш гомилу непроверених глупости и тема из дневне политике са крајње дискутабилних, неозбиљних и пристрасних сајтова као што су Информер, Дневни аваз, и сличних... тако да ти то и нису неке историјске успомене
Углед:
60
Људи који долазе на овај сајт углавном долазе због историје и Другог светског рата на овим просторима, док ти са друге стране качиш гомилу непроверених глупости и тема из дневне политике са крајње дискутабилних, неозбиљних и пристрасних сајтова као што су Информер, Дневни аваз, и сличних... тако да ти то и нису неке историјске успомене.
Па није лако бити КАЖЊЕН ОД ГОСПОДА!
Било које интернетске бићовање, неће успрећавати, да сте КУКАВИЦЕ, нити ће успоравати ваша будућа међусобни сукоб!
Е сад ти ментлиши колико гол желиш!
Није у реду да нападаш очигледно ментално поремећену особу. Са кризом идентитета. Мислиш да је лако британцу који је умислио да је Србин? Муке су то...
Па није лако бити КАЖЊЕН ОД ГОСПОДА!
Било које интернетске бићовање, неће успрећавати, да сте КУКАВИЦЕ, нити ће успоравати ваша будућа међусобни сукоб!
Е сад ти ментлиши колико гол желиш!
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Јес поремећен овај Прст у Ока.
Нон- стоп вели за нас да смо "кажњени од господа"... какав дилеа
Затрпава нас неким дугачким текстовима ко да смо у џунгли.
Громе, кладим се да је Прст у Ока женско!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
372
Није женско, али због њега сам изгубио жељу да уопште улазим на ПДФ Свет, кад видим какву је свињарију направио тамо од подфорума, кад видим којом количином и брзином спамује форум, рефлексно идем на "означи као прочитано".
Качи линкове, брате!
(Последња измена: 10-03-2018, 01:46 PM од
Громовник.)