Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Дочек хрватског председника испред председништва у Београду 16.10.2013. у 12 ч.
#1

СРПСКИ САБОР ЗАВЕТНИЦИ: 16. октобра у 12 часова – захтев и протестно писмо У ИМЕ НАРОДА – председнику Николићу због изјава о Хрватима

Дочек хрватског председника испред председништва у Београду 16.10.2013. у 12 ч. Иво Јосиповић долази у званичну посету Србији, Томислав Николић је обећао да ће прекопати сваки сантиметар земље, како би пронашао хрватске гробнице. Ко ће тражити правду за преко 700.000 Срба страдалих у Јасеновцу, за децу убијену у дечијим логорима НДХ, за лешеве који су пливали Савом, за Јадовно, за Олују за Бљесак, за колоне прогнаних Срба?

Више на:

http://facebookreporter.org/%D1%81%D1%80...%B0%D1%81/
Одговори
#2

Па николич је од гробара и четничког пијаног гибаничара, посто енглески џентлмен и школована ерудита.

Наравно да разумеде крватске муке са овијем лудим Народем, који неумеде разумјети сатанске висине...

Једном речју два гована здај са септичком јамом еврупом.
Одговори
#3

Српски сабор Заветници вас позива да се у среду, 16. октобра у 12 часова у Пионирском парку, изнад Председништва Републике Србије, на Андрићевом венцу, окупимо поводом најављене посете председника Хрватске, Иве Јосиповића и скандалозних изјава председника Србије, Томислава Николића.

Позивамо вас да заједнички упутимо захтеве и протестно писмо у име народа, који је погођен и понижен изјавом Томислава Николића да ће, ако треба и лично, "прекопати сваки центиментар Србије да пронађе масовне гробнице Хрвата".

Посебно смо забринути његовом констатцијом да односи Србије и Хрватске никада нису били бољи, док се у истом тренутку маљевима скидају ћириличне табле у Вуковару и скрнави православна црква у Дубровнику.

...

http://zavetnici.rs/index.php/saopstenja...i-hrvatske
Одговори
#4

Заветници уручили протестно писмо Томиславу Николићу!

http://zavetnici.rs/index.php/akcije/204...6-15-11-20
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним