Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

Знате,
Била крава која је давала 30л млека па се ритнула и завршила код Матијевића.
Шта је с вама?
На читко питање "Јеси ли за монархију или ниси?" Одговор беше "да", али туц муц, има ту проблема.
Заклетва је "ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ"! И нема ту докладних објашњавања. Или се закунеш или не.
Има проблема?
Па наравно, као и свуда. Али, заклетва је једна и непорецива. И није "Печат" одликован од нашег Краља, већ "Погледи".

"Обарање рејтинга". Мош мислити. Да могу, сам би свој рејтинг још мало оборио уместо вас, да бисте схватили колико ме боли курац за те зајебанције.
Хоће ли бити поред мог имена 30 или 35. Па баш ме заболе.

Правилима овог форума забрањено је вређање дискутаната, али вређање Краља није???!!!
Па онда свака шуша може да сере по Србима, а не може да се стави на место међу осталим шушама.
Одговори

(12-01-2015, 04:25 PM)Нимбус Пише:  На читко питање "Јеси ли за монархију или ниси?" Одговор беше "да", али туц муц, има ту проблема.
Заклетва је "ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ"! И нема ту докладних објашњавања. Или се закунеш или не.
Има проблема?
Па наравно, као и свуда. Али, заклетва је једна и непорецива.

Јесу ли се и Антоније Антић, капетан Радомир Аранђеловић и капетан Милан Петровић и поручници Драгутин Димитријевић Апис и Драгутин Дулић заклели Краљу Александру Обреновићу на верност?
Јел та заклетва била једна и непорецива?
Одговори

Хоћете да вратите Обреновиће, или шта?
Или сматрате да су Карађорђевићи издајници - што је парадигма у титоиста?
Па ОК, вратите орден, одреците се Драже Михаиловића, па пишите шта вам је воља.
Овако једноставно не иде. Срамотно је.
Одговори

(12-01-2015, 04:25 PM)Нимбус Пише:  Правилима овог форума забрањено је вређање дискутаната, али вређање Краља није???!!!
Па онда свака шуша може да сере по Србима, а не може да се стави на место међу осталим шушама.
Када су упорним провокацијама и простачким увредама успели да направе срање и отерају представника Куће Карађорђевића, две пизде (а нису полни органи), Громовник и Регул, су се за тренутак, како и доликоје домобранским пиздама, повукли у дискрецију, док се ствар не стиша. У тој дискрецији, ликују, лочу и жвалаве се.
Па, знате како, можете ви мене бановати због "вређања осталих чланова форума", али ће пизде и даље бити пизде.
Али, шта је свама?

А када је тај, који узгред својом (не)активношћу себе и своје претке вређа неупоредиво више него што је овде икад био увређен, па био Краљ Срба? Када је то миропомазан, па да у њега не сме да се дира?

Наравно, јасно је као дан да нема никаквог вређања једног Српског Краља овде, већ тек престолонаследника - што ће рећи - претендента на престо, који може, али и не мора постати Краљ једног дана. А судећи по томе како и шта чини, број присталица му се из дана у дан смањује, па чак и на монархистичком форуму, какав је овај. Вајни наш "престолонаследник" после изјаве Титовог унука да су партизани мало Срба побили колико је требало, прилази му сервилно на неком пријему и пружа руку, што би могло да значи и да се слаже са Јошком да је мало Срба побијено.

Да ли смо због тога криви регул и ја? Тешко, али у твојој глави је све могуће. То што су га ови Стамболићевци 2000. довели у Србију ради рекламе, па сте се примили к'о млади мајмуни како ћемо поново бити Краљевина није мој проблем, нити се потресам претерано због тога. Као ни због твојих увреда ка мени, које су очигледан знак недостатака аргумената у дискусији.

Стога, кад се већ хватате заклетви, здушно предлажем да ви идолопоклоници Енглеског официра промените своју заклетву у "ЗА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА И ОТАЏБИНУ". Боље ће вам пристајати.

Нико никога са форума не може да отера, па ни г. Петровића, који је сам, својевољно отишао (по ко зна који пут) видевши да залуд овде обавештава чланове о раскошним пријемима на Белом двору, кад се они са спрдају са тим.

А што се тиче "представника Куће Карађорђевића", довољно је погледати састав Крунског савета па видети колико има сати. Све саме комуњаре, на челу са онима који то ни својевремено нису крили, као што су онај Ацовић и Мики Савићевић. Ни једног потомка Краљевих официра нити потомака предратне елите. Јадан ваш престолонаследник, поред таквих саветника му ни непријатељ није потребан, а камоли регул и ја. Крунски савет, да је заиста то што би требало да буде - бавио би се конкретним стварима у васпостављању монархије и стварању имиџа будућег монарха. Свођење активности на организовање балова јесте пука иконографија и мазање очију народу. Али какав "Краљ", такав му и савет.

(12-01-2015, 04:48 PM)Нимбус Пише:  одреците се Драже Михаиловића, па пишите шта вам је воља.

Хтедосмо, ал не стигосмо од оца овог нашег престолонаследника 5+5

(12-01-2015, 04:25 PM)Нимбус Пише:  "Обарање рејтинга". Мош мислити. Да могу, сам би свој рејтинг још мало оборио уместо вас, да бисте схватили колико ме боли курац за те зајебанције.
Хоће ли бити поред мог имена 30 или 35. Па баш ме заболе.

Па што онда другима делиш оцене рејтинга, ако те заиста заболе, како тврдиш Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(12-01-2015, 04:48 PM)Нимбус Пише:  Хоћете да вратите Обреновиће, или шта?
Или сматрате да су Карађорђевићи издајници - што је парадигма у титоиста?
Па ОК, вратите орден, одреците се Драже Михаиловића, па пишите шта вам је воља.
Овако једноставно не иде. Срамотно је.

Само хоћу да укажем на то да Срби знају да процене који им Краљ доноси више штете него доброг. Отказивање послушности једном Краљу не мора нужно да значи непоштовање монархије, анархизам, комунизам...

На крају крајева, овде није проблем у нас пар који не подржавамо ЊКВ Александра Другог, у мањини сте ви који га подржавате. И то у дебелој мањини. Кад би Администратори бановали нас који сматрамо да је ЊКВ Александар Други неподобан не би остао ко да пише овде.
Одговори

Цитат:Правилима овог форума забрањено је вређање дискутаната, али вређање Краља није???!!!
Када су упорним провокацијама и простачким увредама успели да направе срање и отерају представника Куће Карађорђевића, две пизде (а нису полни органи), Громовник и Регул, су се за тренутак, како и доликоје домобранским пиздама, повукли у дискрецију, док се ствар не стиша. У тој дискрецији, ликују, лочу и жвалаве се.
Па, знате како, можете ви мене бановати због "вређања осталих чланова форума", али ће пизде и даље бити пизде.
Али, шта је свама?

Какав диван и аргументован одговор!Нисам знао да имаш тако диван провокативно-простачки речник!Да нећеш можда и ти да се наљутиш и одлепршаш у вечност као Влада Нишки?
Ако мислиш да ћеш ме ти или такви као ти ,или(још једном) као Владимир,придобити да постанем поборник тог несита за краља Србије,грдно се вараш!!!
Представник куће Карађорђевића?Ко је то?Влада нишки?Не лупетај Нимбусе,знаш ти и боље да пишеш!
Нисам се повукао нигде,али када се престане са лупетањем,нема ни одговора.Можда си ти кандидат?
На крају ,не треба те бановати,треба те као фикус гајити!Ко ће нам дизати монархистичку свест,иначе!

ПС-човек са таквим понашањем,какво има Аца,неће моју подршку НИКАДА имати!Да је у питању Јелисавета,да до неба!Да је у питању човек какав је био покојни Томислав,да,опет до неба!

ПС2-деца свих монарха или претендената на престо,живе у својој земљи,енглески принчеви иду на ратишта,где су ова Ацина деца?Да ли та деца знају језик земље одакле потичу(иако они мисле да потичу из Шпаније)?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Краља немамо.Даће Бог имаћемо га опет.

Може бити само из династије Карађорђевића јер тако то иде са краљевима.И краљ није председник па да можемо да га бирамо ето тако.

Ако ископате неког Обреновића или Немањића могу и они, ал то ће ићи мало теже.

Краљ би требао да буде Александар,али ни не мора, али мора да буде Карађорђевић.Уосталом и ако буде он краљ, биће са једно 80 година минимум(и то је тешко замисливо) што даље имплицира да неће сигурно дуго бити краљ.

Како год, живео краљ! Када га будемо имали, а за сад живео престолонаследник какав год да је, и живели Карађорђевићи,јер друге немамо!

А и кад могу да нас јашу деца и унуци партизана и титових генерала само зато што су деца и унуци партизана и титових генерала,мислим да је ред да и хипотетички истрпите Александра као нашег краља , зато што је потомак и рођак људи који су нас задужили толико да , да сад кренемо делима да им враћамо не би успели ни за 1000 година.

пс. Жао ми је што је Владимир отишао.Надам се да ће се вратити, није ми јасно ни шта се тачно десило да пренагли тако.
Одговори

Нимбусе, колико сам схватио, очекујеш да дам некоме бланко подршку?
Не бих рекао да парламентарна монархија то подразумева. Већ бих рекао да подразумева критичност и максималну слободу говора. Погледај нпр. британску монархију данас или српску пре 1914, па и пре 1941. То бих волео да видим.
А речник бисте свакако могли да упристојите.
Одговори

А што се тиче пс-ова регулових.
Најславнији енглески краљ, није знао Енглески,никад није био на територији онога што је данас Енглеска, и за енглески је говорио да је одвратан језик.Писао је песме, и иначе, користио се француским.А опет се о њему пишу књиге, праве филмови и цртаћи,испредају легенде и митови.
Хабзбурзи су имали једног ментално ретардираног цара.А и многи други нису били баш при чистој памети.
Не можемо очекивати краља Петра I да сиђе са Опленца.Уосталом чика перу ни не заслужујемо, питање је да ли уопште заслужујемо Краља.Треба прво Богу да се вратимо,а далеко смо од Њега данас.
Одговори

(12-01-2015, 06:56 PM)Чеда Пише:  Краљ би требао да буде Александар,али ни не мора, али мора да буде Карађорђевић.Уосталом и ако буде он краљ, биће са једно 80 година минимум(и то је тешко замисливо) што даље имплицира да неће сигурно дуго бити краљ.

Једна од ствари која нам смета код ЊКВ је то што му ни деца не говоре српски језик. Да ли се и труде да га науче, не знам, ни да ли живе у Београду уопште.
Ето, нека васпита децу да воде ову земљу када већ он не може.
Ја бих највише волео да се цела Србија окупи око Краља.

Али не око неког ко слави хапшење Ђенерала Младића.
Одговори

Кад је довео сина Петра као клинца први пут у Србију причао је боље српски од њега.Имате снимак на јутубу,када се обраћа народу.Не знам које је стање сад,али верујем да причају добро.

А и опет као што сам горе навео пример енглеске такав је пример и многих других краљева кроз историју.
Уосталом данас све краљевине имају немце за монархе као што су и многе друге ''доскорашње'' краљевине имале, наши су бар Срби.
едит (осим шпанаца, они имају французе Кез)

Такође, прочитао сам негде једном приликом да је и краљ Петар I слабије говорио српски(то је ваљда усуд Карађорђевића, да су више прогнани него у матици).То Србима тада, а и нама данас не смета да га величамо као што је и заслужио.Не могу да тврдим ово са сигурношћу али има смисла тако нешто.Надам се да неко старији може рећи на ту тему нешто.
Одговори

(12-01-2015, 07:10 PM)Чеда Пише:  А што се тиче пс-ова регулових.
Најславнији енглески краљ, није знао Енглески,никад није био на територији онога што је данас Енглеска, и за енглески је говорио да је одвратан језик.Писао је песме, и иначе, користио се француским.А опет се о њему пишу књиге, праве филмови и цртаћи,испредају легенде и митови.
Хабзбурзи су имали једног ментално ретардираног цара.А и многи други нису били баш при чистој памети.
Не можемо очекивати краља Петра I да сиђе са Опленца.Уосталом чика перу ни не заслужујемо, питање је да ли уопште заслужујемо Краља.Треба прво Богу да се вратимо,а далеко смо од Њега данас.

Да ли је то "аргумент" да и наш кандидат престолонаследнички не треба да зна језик?Којим језиком би требало да говори а да није србски или неки дериват србског?Да ли треба и ми да имамо ментално ретардираног краља?И тај који би рекао да је србски језик одвратан би завршио каријеру за вијеки вијекова овде!

А за враћање богу се слажем 100% и подржавам!

Одговори

Наравно да нисам то изнео као аргумент да не треба да зна српски, већ као историјску занимљивост и као показатељ како другима сличне ствари не сметају толико као нама.

Како то мислиш неким дериватом српског језика? Мени се чини да управо прича неким таквим ''дериватом српског језика'' Кез
Одговори

(12-01-2015, 07:29 PM)Чеда Пише:  Наравно да нисам то изнео као аргумент да не треба да зна српски, већ као историјску занимљивост и као показатељ како другима сличне ствари не сметају толико као нама.

Како то мислиш неким дериватом српског језика? Мени се чини да управо прича неким таквим ''дериватом српског језика'' Кез

Мислим на хрватски,бошњачки,црногорски и ини језици настали крађом и фракционом дестилацијом србског језика!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 13 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним