(12-01-2015, 04:25 PM)Нимбус Пише: Правилима овог форума забрањено је вређање дискутаната, али вређање Краља није???!!!
Па онда свака шуша може да сере по Србима, а не може да се стави на место међу осталим шушама.
Када су упорним провокацијама и простачким увредама успели да направе срање и отерају представника Куће Карађорђевића, две пизде (а нису полни органи), Громовник и Регул, су се за тренутак, како и доликоје домобранским пиздама, повукли у дискрецију, док се ствар не стиша. У тој дискрецији, ликују, лочу и жвалаве се.
Па, знате како, можете ви мене бановати због "вређања осталих чланова форума", али ће пизде и даље бити пизде.
Али, шта је свама?
А када је тај, који узгред својом (не)активношћу себе и своје претке вређа неупоредиво више него што је овде икад био увређен, па био Краљ Срба? Када је то миропомазан, па да у њега не сме да се дира?
Наравно, јасно је као дан да нема никаквог вређања једног Српског
Краља овде, већ тек престолонаследника - што ће рећи - претендента на престо, који може, али и не мора постати Краљ једног дана. А судећи по томе како и шта чини, број присталица му се из дана у дан смањује, па чак и на монархистичком форуму, какав је овај. Вајни наш "престолонаследник" после изјаве Титовог унука да су партизани мало Срба побили колико је требало, прилази му сервилно на неком пријему и пружа руку, што би могло да значи и да се слаже са Јошком да је мало Срба побијено.
Да ли смо због тога криви регул и ја? Тешко, али у твојој глави је све могуће. То што су га ови Стамболићевци 2000. довели у Србију ради рекламе, па сте се примили к'о млади мајмуни како ћемо поново бити Краљевина није мој проблем, нити се потресам претерано због тога. Као ни због твојих увреда ка мени, које су очигледан знак недостатака аргумената у дискусији.
Стога, кад се већ хватате заклетви, здушно предлажем да ви идолопоклоници Енглеског официра промените своју заклетву у "ЗА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА И ОТАЏБИНУ". Боље ће вам пристајати.
Нико никога са форума не може да отера, па ни г. Петровића, који је сам,
својевољно отишао (по ко зна који пут) видевши да залуд овде обавештава чланове о раскошним пријемима на Белом двору, кад се они са спрдају са тим.
А што се тиче "представника Куће Карађорђевића", довољно је погледати састав Крунског савета па видети колико има сати. Све саме комуњаре, на челу са онима који то ни својевремено нису крили, као што су онај Ацовић и Мики Савићевић. Ни једног потомка Краљевих официра нити потомака предратне елите. Јадан ваш престолонаследник, поред таквих саветника му ни непријатељ није потребан, а камоли регул и ја. Крунски савет, да је заиста то што би требало да буде - бавио би се конкретним стварима у васпостављању монархије и стварању имиџа будућег монарха. Свођење активности на организовање балова јесте пука иконографија и мазање очију народу. Али какав "Краљ", такав му и савет.
(12-01-2015, 04:48 PM)Нимбус Пише: одреците се Драже Михаиловића, па пишите шта вам је воља.
Хтедосмо, ал не стигосмо од оца овог нашег престолонаследника
(12-01-2015, 04:25 PM)Нимбус Пише: "Обарање рејтинга". Мош мислити. Да могу, сам би свој рејтинг још мало оборио уместо вас, да бисте схватили колико ме боли курац за те зајебанције.
Хоће ли бити поред мог имена 30 или 35. Па баш ме заболе.
Па што онда другима делиш оцене рејтинга, ако те
заиста заболе, како тврдиш